Cum să-mi folosesc mobilul ca mouse pe computerul meu? - cel mai bun instrument

Calculatorul este un dispozitiv electronic care în prezent este utilizat pe scară largă pentru multe domenii de lucru sau de studiu, pentru a-l folosi corect, trebuie să aveți mai multe elemente externe pentru a-l face să funcționeze iar unul dintre ele este mouse-ul sau mouse-ul, care vă va ajuta să vă deplasați pe ecran . Dar dacă l-ai uitat și acum ai nevoie urgentă de el?? Ei bine, soluția este printre lucrurile tale, folosește-ți telefonul mobil.

 The telefoanele nu mai funcționează doar pentru a comunica dacă nu de fiecare dată îl poți folosi pentru mai multe lucruri precum telecomanda Smart TV, controlul aerului condiționat, camera web sau în acest caz mouse-ul computerului. Dacă vrei să înveți cum să folosești telefonul ca mouse pentru computer, te vom învăța mai jos.

Index()
 1. Ce dispozitive sunt compatibile pentru a fi folosite ca mouse pentru PC?
 2. Ce sisteme de operare vă permit să utilizați un telefon ca mouse de computer??
 3. Cum puteți folosi telefonul ca mouse pe computer?
  1. Folosind conexiunea Wi-Fi
  2. Conectarea prin Bluetooth
  3. Prin cablu USB

  Ce dispozitive sunt compatibile pentru a fi folosite ca mouse pentru PC?

  Datorită diferitelor telefoane care există astăzi, vă puteți întreba dacă vreunul dintre ele poate fi folosit, deoarece adevărul este că ambele dispozitive care sunt de Sistemele Android, cum ar fi iPhone, îl puteți folosi pentru a-l conecta la computer.

  Vor servi tuturor celor în care poți descărcați aplicația necesară să poată face conexiunea mouse-ului, că au Bluetooth sau care pot fi conectate printr-un cablu la computer, deoarece cu oricare dintre acestea se poate face o legătură între dispozitive, de aceea nu este necesar ca ar fi un mobil atât de sofisticat pentru a-l realiza în timp ce respectarea acestor instrumente poate fi folosită.

  Ce sisteme de operare vă permit să utilizați un telefon ca mouse de computer??

  Daca vrei sa iti folosesti telefonul pe post de mouse de calculator, trebuie sa stii daca indeplineste cerintele de compatibilitate pentru a putea fi folosit in acest fel pe dispozitivul tau, pentru asta telefonul tau trebuie să fie compatibil cu aplicația pe care urmează să-l folosești în mod specific, în acest caz atât un telefon cu sistem de operare Android, cât și un telefon care folosește IOS vor putea funcționa perfect.

  Ceea ce trebuie să aveți este dispozitivul conectat la o conexiune bună la internet și că computerul și telefonul sunt conectate la aceeași rețea în acest proces, acest lucru se poate realiza prin conectarea la același Wi-Fi, prin cablu sau dacă ancorați computerul la date.

  Cum puteți folosi telefonul ca mouse pe computer?

  Deși telefoanele nu sunt concepute special pentru a putea funcționa ca un mouse de computer, întotdeauna cu o aplicație bună sau cunoașterea trucurilors poți reuși să-l folosești ca atare. Pentru a-l transforma în mouse-ul de care aveți nevoie, există diferite moduri de a face acest lucru și vă vom explica mai jos care dintre ele, astfel încât să îl puteți alege pe cel care vi se potrivește cel mai bine.

  Folosind conexiunea Wi-Fi

  Pentru a conecta dispozitive folosind rețeaua Wi-Fi trebuie să descărcați o aplicație pentru a-l face să funcționeze și o faci urmând acești pași:

  • Prin magazinul pe care îl folosește telefonul dvs., cum ar fi Play Store sau App Store, descărcați aplicația numită RemoteMouse, care este gratuită.
  • Apoi va trebui să îl descărcați și să îl rulați și pe computerul dvs. Windows sau MAC, deoarece oricare dintre acestea va funcționa.

  • Odată ce le aveți pe ambele dispozitive, puteți porni aplicația de pe mobil.
  • Făcând acest lucru ea automat telefonul va începe să caute în jur după computer care este conectat la aceeași conexiune la internet.
  • Când faceți contactul trebuie să selectați numele computerului și să acceptați conexiunea.
  • Dacă este setată corect, culoarea ecranului telefonului Android se va schimba într-o culoare verde.
  • Apoi puteți folosi telefonul ca mouse fără nicio problemă trăgând degetele pe ecran.

  Conectarea prin Bluetooth

  Pentru a putea realiza conexiunea prin Bluetooth și între dispozitive va trebui să descărcați o aplicație, atât pe computer cât și pe telefon și în acest caz va fi Remote Link care este disponibil doar pentru Android. 

  Are un ecran de defilare ceva mai mic, dar funcționează foarte bine atât cu Bluetooth, cât și cu Wi-Fi așa că va trebui să alegeți, va trebui și să îl descărcați și apoi să îl rulați pe computer și să puteți stabili conexiunea wireless prin activarea Bluetooth-ului dispozitivelor. Este unul dintre cele mai bune de acest gen, deși are un dezavantaj care conține multă publicitate.

  Prin cablu USB

  O altă metodă prin care vă puteți conecta telefonul este printr-un cablu USB, care vă va ajuta să vă conectați dispozitivele, vei avea nevoie de un adaptor care se conectează de la portul micro-USB sau USB pe care îl utilizați pe dispozitiv.

  Odată ce ați făcut conexiunea, trebuie mergi la Setari de pe computer în secțiunea panou de control și căutați secțiunea hardware și conexiuni unde puteți activa sau sincroniza dispozitivul mobil ca mouse pentru computerul dvs. 

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here