Cum să-mi folosesc mobilul ca microfon pentru Windows? - Ghid de conectare

Dacă te-ai întrebat cum pot folosesc telefonul meu ca microfon pentru Windows? Ei bine, aici îți vom explica rapid, astfel încât să poți începe să-ți folosești mobilul în acest fel. Este important de menționat că acest lucru se aplică oricărui smartphone care are Android 6 sau o versiune ulterioară și nu este recomandat să folosiți terminale foarte vechi.

Index()
  1. Care sunt beneficiile pe care le vei obține când folosești microfonul mobilului tău?
    1. Control asupra distanței și volumului de recepție
    2. Claritate mai bună a sunetului și izolare a zgomotului
  2. Cum puteți descărca și instala WoMic pe mobil?
  3. Cum să asociați WoMic de pe mobil cu computerul Windows?

Care sunt beneficiile pe care le vei obține când folosești microfonul mobilului tău?

da nu ai microfon de birou, o opțiune excelentă este să-ți folosești mobilul ca unul. Acest lucru datorită unei aplicații care ne permite să stabilim o legătură între ambele dispozitive pentru a trimite date prin audio. După cum veți intui, acest lucru aduce cu sine mai multe avantaje, exemple în acest sens ar putea fi faptul că atunci când vă folosiți telefonul îl puteți îndepărta de computer cât de mult doriți sau îl puteți plasa într-un loc mai confortabil pentru dvs. De asemenea, dacă ai un telefon modern poți avea o calitate mai bună a sunetului și îl poți opri oricând vrei.

Control asupra distanței și volumului de recepție

În primul rând, să vorbim despre distanță, la momentul de folosim telefonul nostru mobil ca microfon ceea ce facem este să conectăm ambele dispozitive prin rețeaua locală WIFI. Așa că îți poți muta telefonul mobil în orice punct în care semnalul WIFI ajunge la tine, pentru aceste cazuri cel mai bine este să ai o conexiune bună la internet pentru a evita întârzierile la apeluri.

Mai mult, aplicația vă permite controlați cantitatea de sunet de la terminal sau volumul recepției mobile, acest lucru depinde în mod clar de cât de departe îl plasați de dvs. Cu toate acestea, este important de clarificat că nu este recomandat să mutați terminalul prea departe, aceasta pentru a asigura o calitate excelentă a sunetului.

Claritate mai bună a sunetului și izolare a zgomotului

Acest punct va depinde foarte mult de terminalul pe care îl utilizați ca microfon, mai ales pentru că dacă este un echipamentele ceva mai vechi pot avea un microfon mai puțin sensibil, prin urmare, mai puțin clar la transmiterea sunetului.

Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că nu le putem folosi, doar sunetul va fi puțin diferit. În plus, programul are funcții speciale pentru îmbunătățirea calității sunetului izolând un pic de zgomot și concentrându-se pe vocea utilizatorului. Cu toate acestea, puteți utiliza aplicații externe, cum ar fi un egalizator, pentru a îmbunătăți și mai mult sunetul pe care îl trimiteți.

Cum puteți descărca și instala WoMic pe mobil?

Primul lucru pe care ar trebui să-l faci este descărcați aplicația oficială WoMic atât pe computer, cât și pe telefon, pentru a face acest lucru va trebui să intri pe pagina oficială WoMic și vor fi afișate ambele link-uri.

Prin introducerea linkului Magazin Play sau App Store va trebui pur și simplu să atingeți instalarea pentru a începe descărcarea și instalarea automată a aplicației. La sfârșitul instalării va trebui să deschidem aplicația și să apăsăm pe conectare, în cazul în care doriți să faceți conexiunea prin cablu va trebui să vă conectați telefonul la computer și apoi să apăsați pe conectare, cu acest lucru gata vom avea sa continui de pe pc.

Cum să asociați WoMic de pe mobil cu computerul Windows?

În cazul aplicației pentru PC, o veți găsi la pasul 2.2 care este indicat pe pagină ca Instalator de client PC, care vă va arăta un link direct cu care să descărcați pluginul. Odată ce ați făcut acest lucru, va trebui să îl instalați în mod normal făcând clic pe următorul și apoi pe accept pentru a finaliza instalarea.

Odată ce instalarea este terminată, puteți verifica dacă totul este în ordine verificând managerul de dispozitive Windows, care poate fi deschis rapid apăsând combinația de taste Windows + X și apoi selectând-o în meniul care ni se arată. La intrarea în meniu va trebui să mergem la secțiunea de dispozitive audio unde ar trebui să apară WO Mic Device doar din cauza dispozitivului audio obișnuit Realtek.

Pentru a finaliza procesul, va trebui să conectăm ambele dispozitive prin oricare dintre mijloacele care ne sunt permise. În acest caz, programul ne permite să facem o conexiune prin cablu, WIFI și chiar Bluetooth. Fiecare are virtuțile și defectele sale, așa că decizia finală este în mâinile tale.

Pentru a conecta dispozitivele va trebui deschideți programul de pe desktopul Windows și apoi selectați mijloacele prin care dorim să conectăm dispozitivul. Apoi, va trebui să ne selectăm telefonul mobil în lista care va apărea și asta va fi tot.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here