Cum să-mi folosesc iPhone-ul ca mouse pentru MacOs? - Setări iOS

Se poate întâmpla ca mouse-ul nostru să fie rupt pentru a-l folosi optim pe computerul Mac. Acest se poate întâmpla din cauza defecțiunilor fizice a aceluiași periferic, precum și din cauza unei defecțiuni la placa de bază a computerului. Ceea ce înseamnă că nu se va putea conecta un alt periferic. Cu toate acestea, este posibil să folosim iPhone-ul nostru ca mouse pe computerul nostru. În acest articol vă vom învăța cum să o faceți ușor și simplu.

Index()
 1. Ce trebuie să faceți pentru a pregăti ambele dispozitive pentru asociere?
  1. Conectați-le la aceeași rețea WiFi
  2. Aveți același cont iCloud
 2. Care este procedura pentru a permite comutarea platformei pentru a controla computerul?
 3. Cum să activați funcția „Mouse” pe Mac de pe iPhone?

Ce trebuie să faceți pentru a pregăti ambele dispozitive pentru asociere?

Trebuie să îndeplinim o serie de cerințe și să reglam niște parametri pentru a putea desfășura această acțiune în cel mai eficient mod posibil, deoarece implicit această procedură nu poate fi efectuată și va trebui să apelăm la aplicații terță parte. De fapt, există multe programe care ne promit aproape același lucru; unele au puține defecte, publicitate, mai multe funcții, printre altele.

Conectați-le la aceeași rețea WiFi

Este important să rețineți că pentru a utiliza un iPhone ca mouse, este necesar să aveți o conexiune Wi-Fi. Deoarece metoda prin USB nu a fost dezvoltată până în prezent, deși ar fi puțin incomod să folosiți cabluri pentru această procedură. Ambele dispozitive (atât computerul iPhone, cât și computerul Mac) trebuie să fie conectat la aceeași rețea Wi-Fi și, dacă este posibil, să aibă o conexiune la internet stabilă.

Cu această tehnologie wireless, mizăm pe o performanță mai bună a aplicațiilor și, de asemenea, a sincronizării dintre terminalul mobil și PC-ul cu macOS. De fapt, putem sincroniza cu ușurință conținutul de pe Mac și iPhone.

Aveți același cont iCloud

O altă cerință esențială este să avem iCloud-ul nostru deschis pe aceleași dispozitive și, evident, să folosiți același ID Apple, pe care, în cazul în care ați pierdut parola, va trebui să o recuperați. Dacă nu, este posibil să întâmpinăm blocări și încetiniri procese în conexiune în timp real. De asemenea, puteți transfera fotografii de pe computerul Windows pe iPhone cu iCloud.

iCloud este serviciul de stocare în cloud al Apple care ne ajută să păstrăm în siguranță copiile de siguranță, fotografiile, videoclipurile și alte elemente. Mai mult este o piesă vitală în proces pentru a ne transforma iPhone-ul într-un mouse pentru macOS-ul nostru.

Care este procedura pentru a permite comutarea platformei pentru a controla computerul?

În primul rând, trebuie să folosim un software numit 'Remote Mouse', care poate fi descărcat din App Store atât pentru Mac cât și pentru iPhone. Această aplicație ne permite să folosim dispozitivul nostru iOS și ca tastatură de computer și are multe funcții suplimentare care cu siguranță ne vor convinge să nu ne apropiem nici măcar de computer.

Procedura de schimbare a platformei prin Remote Mouse constă în urmatorii pași la scrisoare:

 1. Instalați aplicația pe iOS și macOS.
 2. Pe Mac, mergeți în dreapta sus și atingeți pictograma aplicației de deasupra barei de stare.
 3. Alegem metoda pe care o dorim: cod QR (ne conectăm prin mobil) sau prin adresa IP.
 4. Asteptam autentificarea si gata. Vom avea iPhone-ul nostru conectat la Mac prin aplicația Remote Mouse.

prin acest serviciu putem folosi alte funcții ale ecosistemului Apple total simplu, printre câteva dintre opțiuni se numără:

 • Remote Media: Ne putem ocupa de unele aplicații multimedia precum iTunes și Keynote.
 • Utilizați opțiunea tastelor direcționale.
 • Faceți combinații de butoane la fel ca tastatura fizică. 
 • Personalizarea interfeței.

Acest software este compatibil numai cu sistemele de operare macOS 10.5 și mai sus. Deci, dacă aveți o versiune anterioară, vă îndemnăm să o actualizați cât mai curând posibil.

Cum să activați funcția „Mouse” pe Mac de pe iPhone?

Pentru a efectua această procedură în mod specific, va trebui să ne asigurăm că conexiunea wireless funcționează perfect și fără Eroare de conexiune Wi-Fi. Activarea mouse-ului este foarte simplă. Trebuie doar să mergem la aplicația de pe iPhone și să facem clic pe prima pictogramă din panoul de sus al ecranului.

Putem ajusta unii parametri, cum ar fi tapetul aplicației, consultați ghidul de utilizare (în cazul în care nu înțelegeți unele funcții) și, desigur, modificați unele opțiuni din secțiunea 'Setări'.

Există, de asemenea, o versiune plătită pentru a elimina reclamele și a debloca unele funcții secundare, cum ar fi un vizualizator de imagini de la distanță. De asemenea, putem folosi un Android ca mouse prin USB sau Bluetooth complet ușor.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here