Cum să-mi folosesc Android-ul ca scaner de coduri QR? - Aplicații utile

Un cod QR este același cu un cod de bare, cu diferența că stochează datele într-un mod tridimensional. Fiecare persoană poate crea un cod QR gratuit și atunci când folosește un scaner pe acesta, sunt afișate datele folosite la crearea lui. Pe telefoane mobile Android de gamă medie sau înaltă poți avea o scanare nativ.

În mod similar, există un număr mare de Aplicații utile pentru scanarea codurilor QR, Este recomandat să păstrați întotdeauna un scaner deoarece în restaurante, magazine, bănci și rețele sociale a fost încorporată tehnologia codurilor QR, fie pentru a partaja datele utilizatorului, fie informațiile contului.

Index()
 1. Cum poți ști dacă mobilul tău Android are un scaner QR nativ??
 2. Ce ar trebui să faceți pentru a putea scana un cod QR fără a instala vreo aplicație pe Android?
  1. Accesarea Google Chrome
  2. De la asistentul dvs. Google
  3. Folosind Google Lens
 3. Aplicații utile pe Android pentru a scana coduri QR
  1. Google Lens.
  2. Cititor de coduri QR și bare și bare.

  Cum poți ști dacă mobilul tău Android are un scaner QR nativ??

  Există mai multe moduri de a afla dacă mobilul tău Android are un scaner QR nativ sau implicit, cea mai ușoară metodă este să deschideți sertarul aplicației și să căutați unul asociat, dar puteți utiliza și instrumentul „Căutare” și să tastați „QR” în momentul începerii căutării, dacă există aplicația afișată este pentru că mobilul dvs. are.

  De asemenea, ar trebui să rețineți că există alte aplicații care scanează codul QR dar cu un scop anume. De exemplu, poți folosi funcția QR Code pe Instagram, chiar dacă ai aplicația instalată implicit, scannerul acesteia este pentru singurele activități legate de aplicație. Prin urmare, este recomandat să aveți un scanner individual.

  Ce ar trebui să faceți pentru a putea scana un cod QR fără a instala vreo aplicație pe Android?

  Trebuie să știți că este întotdeauna posibil să utilizați un scanner de coduri QR fără a instala aplicații, deoarece este posibil folosind browserul dvs. preferat. Cu alte cuvinte, cu internetul poți folosi o pagină care oferă acest serviciu. De atunci, există și alte modalități de a face acest lucru de pe telefonul mobil Google ne oferă două moduri diferite. Aflați cum să o faceți după cum urmează:

  Accesarea Google Chrome

  Cu noua actualizare a Google Chrome, te vei putea bucura de pe dispozitivul tău mobil un scaner QR, gratuit și direct, deoarece puteți scana toate codurile QR dorite și puteți obține informațiile din el. Pentru a face acest lucru trebuie doar să:

  1. Deschideți browserul Google Chrome și accesați pagina principală.
  2. Veți observa că în bara de căutare există o pictogramă pentru cameră.
  3. Faceți clic pe cameră și acceptați termenii Google Lens.
  4. Atingeți „Folosiți camera pentru a scana”.
  5. Scanează-ți codul QR și gata.

  Este foarte important să actualizați Google Chrome pe dispozitivul dvs. altfel nu va fi posibil, este și recomandat mențineți serviciile Google actualizate, (Servicii Google) pentru a evita eventualele erori la utilizarea acestui nou instrument.

  De la asistentul dvs. Google

  Toate telefoanele Android au fost actualizate are asistentul google, fiecare are o metodă de utilizare, aceasta merge în funcție de mobil, în unele cazuri trebuie să spui „Ok Google” în altele, trebuie doar să apeși și să ții apăsat butonul sertarului aplicației. La fel din setari il poti configura dupa bunul plac. Odată ce îl puteți folosi, trebuie să:

  1. Apăsați butonul sau activați asistentul Google cu vocea dvs.
  2. Spune „Scanează QR”.
  3. Faceți clic pe opțiunea „Deschideți camera și scanați QR” care este afișată.
  4. Scanează-ți codul și gata.

  Este important să știți că asistentul redirecționează către aplicația pe care trebuie să o scanezi dacă nu aveți, va folosi Google Chrome, WhatsApp sau orice are această funcție disponibilă.

  Folosind Google Lens

  Google Lens este scanerul de cod QR Google prin excelență, puteți găsi această aplicație în cea mai recentă versiune a Magazinului Play. Dacă îl descărcați, veți avea opțiunea de a scana coduri QR folosind camera sau chiar dintr-o imagine sau captură de ecran. Există, de asemenea, o metodă de a utiliza acest instrument fără a-l descărca, care este:

  1. Deschideți browserul Google Chrome.
  2. În bara de căutare veți găsi pictograma camerei pentru a o scana folosind instrumentul Google Lens.
  3. Faceți clic pe pictograma camerei și scanați codul QR dorit.
  4. Obțineți datele din el și gata.

  Un fapt important pe care ar trebui să-l știi este că și tu poți scanează coduri descărcate de pe internet sau dintr-o rețea socială de chat. Când intri în instrumentul Google Lens, vei avea două opțiuni: una este să folosești camera și cealaltă este să mergi în galerie pentru a alege o imagine cu cod QR.

  Aplicații utile pe Android pentru a scana coduri QR

  Din magazinul oficial Android (Magazinul Play) puteți găsi un o mulțime de aplicații utile care sunt folosite pentru a scana coduri QR pentru a obține datele dvs. criptate, nu contează dacă sunt plătite sau gratuite, deoarece obiectivul este același. Printre cele mai populare avem:

  Google Lens.

  Este aplicația Google pentru scanarea codurilor QR, ocupă foarte puțin spațiu de stocare și este disponibilă pentru Android versiunea 4.8 sau mai mare, este recomandat să-l folosești cu internetul pentru a te bucura din plin, cu el poți și tu scanează coduri QR dintr-o imagine. Adică un utilizator poate partaja codul QR al unei conexiuni WIFI și cu această aplicație, vei putea vedea cheia ascunsă.

  Cititor de coduri QR și bare și bare.

  Aplicație clasică excelentă pentru scanează orice tip de cod QR, Fie că este vorba de servicii online precum eBay, Amazon și altele, scanează și alte formate precum Data Matrix, Aztec, UPC și multe altele, această aplicație magnifică are peste 100 de milioane de descărcări și aproape că nu există comentarii negative. Adică este foarte stabil.

  La fel, dacă aveți probleme utilizați un telefon mobil Android ca scaner de coduri QR, nu ezita sa consulti online metodele sau Sfaturile oferite de alti utilizatori experimentati, la fel intotdeauna este util sa descarci o aplicatie care sa raspunda nevoilor tale.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here