Cum să utilizați plățile mobile pe Xiaomi cu MIUI? | configurație digitală

Pentru a plăti cu telefonul mobil, trebuie să aveți activată o funcție numită NFC. Este funcționează aproape la fel ca și cipurile RFID a cardurilor bancare. Datafoanele magazinelor recunosc câmpul electromagnetic scăzut produs de cip și de mobil și apoi se generează tranzacția de plată.

Cu toate acestea, deși noile dispozitive mobile au această funcție integrată, nu toti o au activa, acesta este cazul echipamentelor Xiaomi. De aceea astăzi vă vom învăța cum să activați această opțiune și care este modul corect de a o folosi.

Index()
 1. Mediul de plată al Xiaomi este sigur??
 2. Ce ar trebui să faceți pentru a activa plata mobilă pe telefonul mobil Xiaomi?
 3. Cum vă puteți configura MIUI pentru a plăti cu mobilul dvs?
  1. Cum să-ți pui cardul bancar?
 4. Care este modalitatea de plată pentru servicii și produse cu MIUI?

Mediul de plată al Xiaomi este sigur??

The Mediul de plată al Xiaomi este cunoscut sub numele de Mi Pay. Funcționează ca o aplicație și prin ea poți plăti în magazine fizice, dar o poți face și online, important de știut este că pentru ca această aplicație să funcționeze, telefonul trebuie să aibă NFC (Acest lucru îți permite să trimiți informații) și nu este o optiune pe care o aduc toate modelele Xiaomi.

Compania Google își îmbunătățește securitatea în versiunile Android, dar, în ciuda acestui fapt, producătorii Xiaomi au decis să facă securitatea și mai puternică concentrându-se pe mediul de plată.

De la actualizarea MIUI 12.5 dispozitivele au o opțiune care avertizează utilizatorul atunci când efectuează o tranzacție pe un site nesigur. Pe baza tuturor acestor actualizări se poate spune că Xiaomi continuă să îmbunătățească securitatea în mediul de plată, deci este ceva în care se pare că poate fi de încredere.

Ce ar trebui să faceți pentru a activa plata mobilă pe telefonul mobil Xiaomi?

Primul lucru de știut înainte de a activa plata mobilă Xiaomi este dacă dispozitivul dvs. are funcția NFC, dacă nu o faci, atunci telefonul tău nu va putea folosi terminalele POS pentru a plăti și va putea face acest lucru doar cu alte aplicații, cum ar fi Bizum.

Pentru a afla dacă telefonul tău are NFC, trebuie doar să mergi la secțiunea Setări – Conexiune și Partajare, acolo ar trebui să apară opțiunea NFC.

Presupunând că ai verificat deja și am găsit opțiunea NFC acum vine al doilea pas. Localizați serviciile care sunt compatibile cu cardurile dvs. bancare sau descărcați APP-ul băncilor dvs.

Una dintre cele mai cunoscute aplicații pentru efectuarea plăților mobile este aplicația Google Pay, deoarece merge mână în mână cu mai multe entităţi bancare. Aceasta este o opțiune bună atunci când vă decideți asupra uneia, dar rețineți că Xiaomi are aplicația sa Mi Pay, trebuie doar să așteptați ca aceasta să fie activată în Spania. Acum, după descărcarea aplicației și asocierea datelor tale, vine un pas important și anume activarea EHR.

Este important să îl activați deoarece acesta este ceea ce vă permite să imitați funcția cardului de credit sau debit, urmați pașii de mai jos pentru a face acest lucru.

 • Accesați secțiunea Setări.
 • Apoi selectați opțiunea Wi-Fi și rețele și apoi selectați Mai multe.
 • Acum selectați opțiunea Poziția elementului de securitate.
 • Apoi, faceți clic pe opțiunea Utilizați portofelul HCE. Cu acest lucru activ, veți putea folosi corect opțiunea de plată mobilă.

Cum vă puteți configura MIUI pentru a plăti cu mobilul dvs?

Primul lucru este activați opțiunea NFC din meniul Setări – Mai multe – Activați NFC. După aceea trebuie să descărcați o aplicație prin care puteți efectua plăți, cea mai bună variantă este Google Pay, în cadrul acesteia vă configurați doar datele dvs. și ale cardurilor dvs. bancare.

La urma urmei, acest bun ar lipsi singur activați modul EHR, fără această opțiune activată, nicio plată nu va fi acceptată. Acum tot ce trebuie să faci este să folosești aplicația de câte ori ai nevoie.

Cum să-ți pui cardul bancar?

Cel mai bine este să faceți această opțiune de pe computer. Trebuie să deschideți pagina web de pe computer și să urmați pașii pe care vă prezentăm mai jos.

 • Conectați-vă la contul dvs. și mergeți la unde scrie Metode de plată.
 • În partea de jos veți găsi opțiunea Adăugați o metodă de plată, trebuie să o selectați.
 • Apoi faceți clic pe opțiunea Adăugați card de credit sau de debit și introduceți detaliile cardului.

 • Este posibil să vi se solicite să verificați metoda de plată. Alege metoda care ti se pare cea mai buna, asteapta sa vina codul, plaseaza-l si gata.

După cum puteți vedea, este o opțiune destul de ușor și simplă de realizat, procedura este aproape aceeași cu plasarea cardului de credit în alte aplicații precum Paypal.

Care este modalitatea de plată pentru servicii și produse cu MIUI?

Modul corect de plată pentru servicii și produse cu MIUI este, apropiindu-vă de zona de plată, deschideți aplicația Google Pay, apoi trebuie să plasați telefonul pe terminal de punct, tranzacția va fi efectuată imediat și gata.

Dacă doriți să aveți tranzacțiile fizice, Google Pay vă permite să imprimați istoricul, pentru a face acest lucru trebuie doar să vă conectați mobilul la o imprimantă.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here