Cum să folosiți hărțile Snapchat pentru a găsi prieteni? - Arată-ți locația

Snapchat este o rețea de socializare în care îți oferă multe opțiuni de a interacționa cu prietenii tăi, una dintre acestea este să partajezi locația, astfel încât să poți vedea dacă sunt în apropiere și să te poți saluta personal, apoi îți vom spune cum să folosești hărțile Snapchat pentru a-ți găsi prieteni și, de asemenea, să vă puteți afișa locația

Index()
  1. Care este modalitatea de a activa „Harta Snapchat” în aplicația dvs. mobilă?
    1. Cum să-l oprești din nou?
  2. Cum vă puteți accesa harta Snapchat?
  3. Cum să personalizați cu cine partajați harta Snapchat în funcție de modalitatea preferată?

Care este modalitatea de a activa „Harta Snapchat” în aplicația dvs. mobilă?

Hărțile Snapchat sunt o opțiune pe care o are rețeaua socială pentru a o putea localiza sau pentru a-ți face prietenii să te localizeze, este ca și cum ai stabili o adresă în Google Maps cu diferența că aici vă vor oferi harta deja cu adresa menționată inclusă dintre prieteni ai activat deja aceasta functie a retelei de socializare.

Pentru a activa Snapchat Map, trebuie doar să accesați ecranul principal și să apăsați butonul care vă va activa locația, dacă doriți ca nimeni să nu vadă unde vă aflați, puteți plasa opțiunea modul fantomă, aici le vezi pe ale lor, dar ei nu o vor vedea pe a ta.

Cum să-l oprești din nou?

Dacă nu vrei, din moment ce alte persoane vă observă locația din diferite motive O poți dezactiva oricând dorești, de reținut că geolocalizarea nu va fi vizibilă cu dispozitivul oprit sau când te afli în afara aplicației, pentru a o dezactiva trebuie doar să urmezi următoarea procedură:

  1. Conectați-vă la aplicația Snapchat. Trebuie să ai conexiune la internet pentru a efectua aceste acțiuni.
  2. Acum trebuie să intrați în setările rețelei dvs. de socializare, pentru aceasta trebuie să faceți clic pe opțiunea de setări.
  3. Apoi trebuie să apăsați cine poate vedea locația mea, aceasta este o opțiune găsită în lista de setări.
  4. Acum trebuie să faceți clic pe dezactivați Permiteți prietenilor mei să solicite locația mea.
  5. Acum puteți merge să vedeți dacă dezactivarea a avut succes, dacă nu, încercați din nou și faceți procedura.

Cum vă puteți accesa harta Snapchat?

Este deja Snapchat, este o rețea socială în care poți face multe lucruri, nu îți mai poți descărca doar fotografiile, videoclipurile sau poveștile, în zilele noastre îl puteți folosi și pentru a vă partaja locația, Pentru a accesa harta, trebuie doar să urmați următoarea procedură:

  1. Conectați-vă la aplicația Snapchat.
  2. Acum trebuie să faceți clic pe profilul dvs. Pentru aceasta apasă pe fotografia ta de profil aleasă de tine.
  3. Faceți clic pe butonul Snap Map găsit în meniul principal.
  4. aici poti observați-vă harta, dacă doriți, o puteți descărca.

De asemenea, vei putea vedea locația prietenilor tăi dacă acestea au opțiunea de locație activată, altfel nu vei avea acces la el, dacă este activ îl poți vedea după cum urmează:

  1. Deschide aplicația Snapchat.
  2. Faceți clic pe Snap Map care se află în bara de acțiuni.
  3. O poți face și făcând clic pe fotografia de profil a contactului tău din fila prieteni.
  4. Intră pe harta prietenului tău și voilà.

O altă modalitate de a găsi locația prietenului tău este prin introducerea Pagina Snapchat de pe un PC și caută Funcția Snap Map.

Cum să personalizați cu cine partajați harta Snapchat în funcție de modalitatea preferată?

Puteți personaliza foarte ușor cu cine vă împărtășiți locația, Snapchat este o aplicație care vă protejează securitatea, Acestea sunt opțiunile pe care le veți avea, vi le va oferi atunci când deschideți harta Snaps pentru prima dată sau dacă doriți, puteți intra în setări și alege una dintre aceste opțiuni aici:

  • Doar eu: numit și mod fantomă, cu această opțiune nu va exista nicio persoană care să vă poată observa locația. Prin activarea acestei opțiuni, bijmoji-ul tău va avea în mână un card cu o pictogramă albastră în formă de fantomă. De asemenea, puteți notifica dacă doriți această confidențialitate doar pentru o perioadă și puteți dezactiva cu ușurință modul fantomă din cardul respectiv.
  • Prietenii mei: Locația ta poate fi văzută de toți prietenii tăi adăugați la rețeaua de socializare, vei primi o notificare din când în când dacă vrei să continui să-ți partajezi locația cu prietenii tăi, o poți schimba oricând vrei.
  • prietenii mei cu excepția: in aceasta optiune iti poti partaja locatia cu oricine vrei, ii poti lista pe cei pe care nu vrei sa le vezi unde te afli.
  • doar acești prieteni: Aici vei alege cu ce prieteni vei distribui locația ta, nimeni nu va primi o notificare despre acțiune.

Pentru a personaliza cu cine partajați harta, trebuie doar să urmați următoarea procedură:

  1. Introduceți în setările care se află în partea de sus a ecranului de pornire.
  2. Aici veți avea opțiunea de a schimba cine vă poate vedea locația, optiunile sunt cele mentionate mai sus.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here