Cum să utilizați ferestrele plutitoare Facebook pentru a viziona videoclipuri?

În calitate de utilizator Facebook, această rețea de socializare îți oferă multe trucuri precum activarea funcției My Day, ceea ce face ca experiența ta de utilizare să fie foarte confortabilă. Această rețea socială are un instrument foarte inovator pentru a vă vedea videoclipurile publicate în fluxul de știri. Acest instrument este ferestrele plutitoare care vă permit să vizionați videoclipul și, în același timp, să explorați flux de știri facebook. Vrei să descoperi cum să folosești acest instrument? În continuare vă vom învăța să descoperiți cum să o faceți.

Index()
 1. Ce trebuie să faceți pentru a viziona videoclipuri de pe Facebook într-o fereastră plutitoare?
  1. De pe mobil
  2. pentru computerul dvs
 2. Cum să mutați fereastra fără a părăsi videoclipul?
 3. Cum să ieși din fereastra plutitoare a videoclipurilor de pe Facebook?
 4. Ce să fac dacă ecranul plutitor nu apare pe Facebook?

Ce trebuie să faceți pentru a viziona videoclipuri de pe Facebook într-o fereastră plutitoare?

La accesarea contului nostru de Facebook observăm nenumărate informații pe perete, publicații foto și video, unele dintre acestea din urmă au ocupat centrul rețelei, din acest motiv dorim să le vedem. Datorită ingeniozității designerilor Facebook putem vedea aceste videoclipuri din ferestre plutitoare, în timp ce continuăm să ne explorăm peretele de Facebook.

Acest instrument a fost adăugat în rețeaua de socializare în urmă cu ceva timp și cu siguranță unii dintre utilizatorii săi nu l-au folosit. Are un stil foarte asemănător cu cel al YouTube, adică materialul poate fi reprodus și vizionat împreună, putând continua să vizionezi în totală normalitate zidul nostru de știri de pe Facebook. Acesta este un atribut foarte practic al rețelei de socializare, îl putem folosi atât pe computer, cât și pe dispozitivul mobil și, astfel, ne putem bucura de el în orice domeniu. Din acest motiv, vă vom ajuta să îl utilizați.

De pe mobil

Pentru a putea reda un videoclip Facebook dintr-o fereastră plutitoare de pe dispozitivul nostru mobil, urmează acești pași:

 • Accesăm rețeaua de socializare și apăsăm pentru a reda un videoclip de pe peretele nostru. Dacă intrăm din aplicația dispozitivului mobil, găsim mai multe controale. În partea de jos a ecranului este 'bara de defilare a progresului video'.
 • În stânga sus, există o pictogramă cu o cutie, în interiorul acesteia o cutie mai mică. Când apăsăm acolo observăm cum pagina în care este redat videoclipul va fi văzută automat.
 • Când ne întoarcem la peretele nostru, va apărea o fereastră plutitoare în care videoclipul continuă să fie redat în timp ce explorăm știrile pe Facebook.

pentru computerul dvs

Facebook oferă multe instrumente pentru a vă edita profilul pe rețeaua de socializare și instrumente pentru a vizualiza conținutul de pe rețeaua de socializare. Una dintre ele este ferestrele plutitoare, dacă doriți să redați videoclipurile dvs. de pe Facebook folosind acest instrument de pe computer, trebuie să efectuați o procedură mai simplă decât de pe dispozitivul mobil.

 • Intr-un mod simplu trecem mouse-ul peste videoclip, dupa ce acesta a inceput redarea. Apoi apăsăm pictograma casetă albă lângă celelalte controale din partea de jos a videoclipului. Și astfel vei obține fereastra plutitoare.
 • Spre deosebire de 'Versiunea mobilă', în browserul nostru vom putea muta fereastra flotantă în care este redat videoclipul la dispoziția noastră.

Cum să mutați fereastra fără a părăsi videoclipul?

Folosind ferestrele plutitoare pentru a viziona videoclipurile noastre, experiența este super confortabilă și plăcută.În același mod, dorim să o plasăm într-un loc de pe ecranul nostru unde să ne permită să vedem videoclipul și de asemenea conținutul aplicației noastre. Sunt disponibile pentru platforme precum WhatsApp care este activat la efectuarea apelurilor video, Instagram, YouTube printre altele. Dacă vrem să mutăm fereastra plutitoare trebuie apăsați pe el și trageți-l prin colțurile dispozitivului nostru mobil sau computer pentru a-l plasa acolo unde este mai fezabil și mai puțin enervant.

Cum să ieși din fereastra plutitoare a videoclipurilor de pe Facebook?

The ferestre facebook plutitoare Sunt foarte practice când vine vorba de redarea și vizualizarea videoclipurilor, dar dacă vrem să-l închidem din orice motiv enervant sau pentru că pur și simplu nu mai dorim să-l avem pe ecran, trebuie doar să apăsăm fereastra și să o glisăm spre orice parte, în același mod în care o facem noi. facem pe youtube.

Ce să fac dacă ecranul plutitor nu apare pe Facebook?

Uneori, acest instrument nu apare pe Facebook, Cum le activăm?? Trebuie să știm că programul care dă acces la Facebook pentru a face această funcție se numește PIP 'Pictute in Picture'. Acest program a fost încorporat în versiunile recente ale sistemului de operare Android într-un mod înnăscut, ceea ce ajută anumite aplicații să funcționeze pe deplin. Pentru a-l putea activa și a vă bucura de el, procedați în felul următor.

Mergem la secțiunea „Setări” a dispozitivul nostru mobil, acolo intrăm în opțiunea 'Aplicații' și din nou în 'Aplicații'. Acolo apăsăm pe cele trei puncte care sunt în dreapta sus. Se deschide o fereastră și facem clic pe 'Acces special', acum facem clic pe 'Imagine în imagine'. În acest fel activăm instrumentul.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here