Cum să utilizați filele grupate Google Chrome pe Android?

Această funcție a fost concepută astfel încât să ne putem organiza mai bine filele. De fapt, de câteva luni a fost deja prezentat pe computerul nostru, dar acum o poți face de pe dispozitivul tău mobil. Pașii pentru a o face sunt foarte simpli, doar Trebuie să intri în aplicație și să selectezi opțiunea, dar vă vom învăța mai precis, să începem!

Index()
 1. Care sunt avantajele și dezavantajele filelor grupate în Google Chrome??
 2. Care este procedura de grupare a mai multor file ale browserului Chrome?
  1. de pe Android
  2. Cu computerul tău Windows
 3. Cum vă puteți configura grupurile de file în Google Chrome?
 4. Cum să degrupați filele browserului dvs. Google Chrome?

Care sunt avantajele și dezavantajele filelor grupate în Google Chrome??

Principalul avantaj pe care îl ai atunci când grupezi un grup de file este că te poți organiza mai bine, și ai acces mai ușor la paginile pe care le ai acolo, ceea ce știm că uneori dacă gestionezi mai multe pagini în același timp poate deveni un pic greoaie.

Acum, pe computer, atunci când grupezi filele, devine un grup în care poți să-l denumești și să-i pui o culoare diferită care te ajută să-l identifici, dar pe mobil nu va fi grupat așa, ci într-o secțiune de grup , care poate deveni confuz, deci ar fi unul dintre cele mai mari dezavantaje de a avea file grupate.

Pe mobil, modul de a adăuga o filă la un grup este atât de ușor încât poți adăuga orice filă pe care nu o dorești, așa că trebuie să fim conștienți când folosim browserul. În sine, nu există nici un dezavantaj ca atare, deoarece este o modalitate bună de a optimizați-vă navigarea, dar ar trebui să existe îmbunătățiri în aplicația Chrome pe mobil

Care este procedura de grupare a mai multor file ale browserului Chrome?

Pentru a utiliza gruparea de file în browser, trebuie să procedați după cum urmează:

 1. Deschideți aplicația Chrome pe mobil.
 2. În bara de căutare, tastați 'Chrome://flags'
 3. Găsește funcția „Grupuri de file”.
 4. activează-l.
 5. Reporniți browserul.
 6. Făcând acești pași, ar trebui să aveți deja integrată gruparea de file, dar este posibil să aveți nevoie ștergeți memoria cache a aplicației.

de pe Android

După ce ați activat deja funcția, puteți începe să utilizați acea funcție și vă vom spune cum să o faceți cu ușurință:

 1. Deschideți aplicația Google Chrome, pe care o puteți descărca cu ușurință din Magazinul Play.
 2. Apăsați pictograma de comutare a filei care este reprezentată ca un pătrat în dreapta sus.
 3. Apăsați o filă spre alta și veți vedea cum se va forma un grup,

Cu computerul tău Windows

Dacă vă întrebați cum să creați un grup de file în Google Chrome? Trebuie sa stii ca o poti face pe calculator, procedura este foarte asemanatoare cu cea pe care o faci pe Android, trebuie doar sa intri in browser, si sa cauti ce vrei, in fila trebuie sa faci click dreapta si diverse optiuni va apărea, trebuie să faceți clic pe 'Adăugați o filă la un grup nou' Și gata! Doar apăsați fila pentru a minimiza grupul oricând doriți.

Cum vă puteți configura grupurile de file în Google Chrome?

Puteți configura și face ceea ce doriți cu grupul dvs. de file, îl puteți personaliza oricând doriți, atribuindu-i o culoare și identificând numele grupului, precum și alte opțiuni precum: adăugați fila existentă, partajați grupul de file, eliminați o filă etc.

Un truc care te poate ajuta să ai un grup de file mereu deschis este că poți să mergi la setările Chrome și să alegi secțiunea 'La pornire' aici vei avea diferite opțiuni, dar trebuie să alegi în 'Deschideți o anumită pagină sau un set de pagini' aici ar trebui să selectați „Deschide paginile curente” când faceți asta, automat, dacă doriți, va deschide grupul de file pe care l-ați selectat, indiferent dacă computerul se oprește brusc.

Cum să degrupați filele browserului dvs. Google Chrome?

Pe computer, pur și simplu închideți fila pe care doriți să o degrupați sau faceți clic dreapta pe filă și apăsați în 'Eliminați din grup'. Pe mobil va fi la fel de ușor ca să intrați în grup și să apăsați pe fila, apoi trebuie să o derulați în partea de jos unde veți găsi 'Eliminați fila din grup'. Vă reamintim că puteți actualiza browserul de pe mobil astfel încât toate funcțiile să funcționeze eficient.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here