Cum să folosești aplicația de întâlniri Tinder în cuplu - Poliamor în aplicații

Tinder este o aplicație foarte versatilă atunci când vine vorba de a găsi un partener de tot felul și chiar te poate ajuta să ai o dragoste polițienească. Trebuie doar să intri în pagină și să accesezi opțiunile pe care ți le oferă pentru a găsi un terț în relația ta, apoi îți vom spune cCum să utilizați aplicația de întâlniri Tinder ca a cuplu și astfel obține o dragoste de polițist.

Index()
 1. Ce ar trebui să faceți pentru a crea un profil de cuplu pe Tinder?
 2. Cum îți poți configura relația Tinder bio?
  1. Poza de profil este cheia
  2. Utilizați o descriere care clarifică situația
 3. Care este cea mai bună modalitate de a găsi mai multe potriviri pe Tinder?

Ce ar trebui să faceți pentru a crea un profil de cuplu pe Tinder?

În aplicația Tinder ai opțiunea să-ți creezi un profil în cuplu și astfel să obții o potrivire în afară de relația ta, pentru asta trebuie doar să-ți editezi profilul astfel încât să fie clar că ai deja o persoană în viața ta, dar ți-ai dori să ai o dragoste polivalentă,

În Tinder nu există nicio opțiune de a plasa ceva în viața ta, există deja un partener în viața ta ca în cazul rețelei de socializare Facebook, dar poți oferi aceste informații reflectate în profilul tău, o poți face alegând să plasezi în informațiile tale lucruri personale despre relația ta pentru a face clar că te interesează un grup de trei sau cineva care se alătură relației tale.

Trebuie să fii clar și precis, ei vă pot interpreta greșit informațiile și încercați ca, dacă partenerul dvs. existent are un cont pe rețeaua de socializare Tinder, reflectați aceleași informații ale peretelui tău.

Cum îți poți configura relația Tinder bio?

Dacă vrei să ai o relație de dragoste polivalentă pe Tinder, trebuie doar să-ți editezi profilul și să-ți reflecte interesul, aceasta este modalitatea de a obține un partener pe Tinder cu un partener.

Poza de profil este cheia

Fotografia de profil trebuie să fie cheia pentru a vă clarifica situația sentimentală, plasează o imagine cu relația ta existentă, În acest fel, primul lucru pe care îl vor vedea alți oameni este că interesul tău este un alt membru, sau vrei să ai o altă relație în afara celei pe care o ai deja. Puteți edita fotografia de profil în felul următor:

 1. Intra in aplicatia Tinder, o poti face de pe calculator sau de pe telefon, daca nu o ai, o poti descarca din Google Play Store.
 2. Acum introduceți opțiunea profilului dvs, acest lucru va depinde de dispozitivul dvs.
 3. Apoi trebuie să introduceți opțiunea Editați-vă profilul. Pe unele dispozitive apare un simbol creion, apasă pe ea.
 4. Accesați opțiunea fotografie de profil, dacă este un cont nou, această pictogramă este goală, dacă contul există deja înainte de a apărea fotografia anterioară.
 5. Introduceți fotografia respectivă, acum vă va arunca în galeria dvs., pe computerul dvs. în folderele sale, alegeți dintre fișierele dvs. fotografia în care vă aflați în cuplu și reflectă astfel situația ta sentimentală.
 6. Apoi apăsați pe accept.
 7. Așteptați ca fotografia dvs. de profil să se încarce și introduceți modificările de salvare. Gata fotografia ta este modificată.

Dacă ai o poză de profil singur sau singur, poate fi înțeles greșit că ești singur, așa că dacă este dorința ta să găsești un polițist de dragoste încercați să utilizați această opțiune.

Utilizați o descriere care clarifică situația

Descrierea profilului tău te va ajuta să înțelegi că ceea ce cauți în poly love, încearcă să fii precis aici pentru a-ți clarifica situația sentimentală. Puteți integra această descriere o frază dragoste față de partenerul tău deja existent sau plasați în el că sunteți în căutarea unui terț. Puteți edita descrierea după cum urmează.

 1. Intră în aplicația Tinder, de pe mobil sau PC, ediția poate fi prin oricine.
 2. Apoi accesați opțiunea de profil.
 3. Faceți clic pe editați-vă profilul, are simbolul creionului.
 4. Apoi mergeți să vă editați descrierea.
 5. Pune ce vrei în ea, încercați să nu vă extindeți atât de mult încât să fie ușor pentru a vizualiza informaţia reflectată.
 6. Când plasați fraza, apăsați pe salvare. Și gata ai descrierea ta editată.

Care este cea mai bună modalitate de a găsi mai multe potriviri pe Tinder?

Tinder nu are modalitatea de a plasa situatia sentimentala printre optiunile sale, adica singura modalitate de a sti daca are partener este prin profilul lor, prin urmare, modalitatea de a accesa mai multi parteneri este cautarea între pornirea aplicației și vizitarea profilurilor, în mod normal cei care au deja un partener postează o fotografie de profil cu ea sau descrierea lor este despre această persoană, sunt ușor de identificat la intrarea în profil.

Una dintre modalitățile de a obține rezultate mai bune în căutarea dvs. este plasarea în orientare sexuală, Pansexual sau Bisexual, Deși acest lucru nu este la fel de eficient în căutarea dvs., vă va fi de folos.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here