Cum să folosesc iPhone ca cameră web pentru Mac sau PC? - Compatibilitate

În ultimul timp, utilizarea camerei web a fost revenită la conferințe virtuale, întâlniri de lucru, cursuri online, printre alte activități. În general, acele camere web care sunt incluse cu computerele de obicei nu au o rezoluție sau o calitate bună Ce-ar fi să vă spunem că vă puteți folosi iPhone-ul pentru această sarcină?  În acest articol vă vom învăța modalitățile și metodele de a utiliza ușor și rapid telefonul mobil iOS ca cameră web atât pentru Mac, cât și pentru PC.

Index()
 1. Care sunt cele mai bune aplicații pentru a vă folosi iPhone-ul ca cameră web?
  1. epoccam
  2. ivcam pentru mac
 2. Ce trebuie să faceți dacă aveți un computer și doriți să transmiteți în flux cu o cameră web pentru iPhone?
  1. Cameră IP
  2. Utilizați un videoclip live cu ACam

  Care sunt cele mai bune aplicații pentru a vă folosi iPhone-ul ca cameră web?

  Există un număr mare de aplicații pentru a folosi iPhone-ul nostru ca cameră web. Cu toate acestea, sunt puține care răspund așteptărilor oferite în magazinul de aplicații App Store. De menționat că aplicațiile recomandate, unele au de obicei mici defecte în funcție de modul de utilizare, dar, în termeni generali, îndeplinesc cerințele necesare.

  epoccam

  Această aplicație este una dintre cele mai bune din secțiunea sa, are sprijinul unui dezvoltator bun și oferă o bună stabilitate între dispozitivul mobil și computerul nostru. Pentru a folosi iPhone-ul nostru ca cameră web prin Epoccam trebuie sa urmam urmatorii pasi:

  1. Descărcați Epoccam pe iPhone-ul nostru, îl găsim gratuit în App Store.
  2. Descărcați driverele oficiale pentru Mac sau PC direct de pe pagina dezvoltatorului.
  3. Conectați-ne mobilul cu computerul. Putem face acest lucru prin USB sau Wi-Fi. În primul caz, dacă conectăm un iPhone la un PC Windows, va trebui să folosim iTunes pentru a sincroniza între cele două dispozitive. În modul Wi-Fi, pot apărea erori de latență și întârziere a imaginii.
  4. Odată ce ne-am sincronizat iPhone-ul ca cameră web, trecem la configurarea, în funcție de program, Epoccam ca cameră specifică și astfel să fie folosită în aplicații precum Skype, Zoom, printre alții.

  Poate fi folosit și pentru a transmite live pe rețelele sociale precum YouTube, Facebook și Twitch, deoarece va servi ca orice intrare video. Epoccam are o versiune plătită în care puteți utiliza alte funcții și instrumente care nu sunt disponibile în versiunea gratuită, cum ar fi modul offline și 'Superzoom'. Anterior putem configura rezoluția camerei de pe iPhone.

  ivcam pentru mac

  Această aplicație este, de asemenea, suficient de eficientă pentru această sarcină, totuși, în modul său de conectare prin Wi-Fi tinde să piardă mult din calitate comparativ cu conexiunea prin USB. Mai întâi, va trebui să descarcăm clientul iVCam, disponibil în App Store, pe Mac-ul nostru. Apoi, instalăm și aplicația pe iPhone prin același magazin de aplicații.

  Pe computerul nostru Mac, procedăm la deschiderea programului și automat software-ul va fi configurat să aștepte conexiunea de la iPhone-ul nostru. Este important de reținut că cele două dispozitive trebuie să fie conectate la aceeași rețea wireless, dacă aceasta este prin Wi-Fi.

  Deschidem aplicația pe iPhone și așteptăm ca conexiunea să fie asociată, dacă utilizați USB, veți observa că calitatea este mult mai bună decât de la distanță, deoarece semnalul camerei va fi conectat direct fără întreruperi ale conexiunii. De asemenea, puteți dezactiva sunetul camerei de pe iPhone pentru a evita momentele incomode când capturați.

  Ce trebuie să faceți dacă aveți un computer și doriți să transmiteți în flux cu o cameră web pentru iPhone?

  Dacă aveți nevoie să vedeți videoclipul unei camere web aparținând unui computer direct pe iPhone-ul dvs., ar trebui să utilizați alte metode și aplicații pe care le prezentăm aici. Trebuie remarcat faptul că ambele opțiuni trebuie achiziționat printr-o licență plătită, dar cu siguranță va merita investiția. 

  Cameră IP

  Procesul de utilizare a unei adrese IP de la o cameră este relativ ușor. Trebuie doar să instalăm clientul iCam pe computerul nostru și apoi să descărcați aplicația cu același nume pe iPhone, care este disponibilă în App Store. Apoi, în interiorul PC-ului, deschidem programul și configuram camera cu un nume de utilizator și o parolă. 

  În versiunea mobilă trebuie doar să introducem acele date pentru a accesa sursa video aparținând camerei web. Trebuie remarcat faptul că aceasta funcționează numai sub aceeași rețea. De asemenea, puteți utiliza un telefon mobil vechi ca cameră de supraveghere pentru a verifica un birou sau o cameră.

  Utilizați un videoclip live cu ACam

  ACam Live Video este un program excelent care poate servi chiar și ca cameră de supraveghere în casa noastră. Trebuie doar să descarcăm serverul său pentru PC de pe site-ul său oficial și apoi să instalăm versiunea mobilă pe dispozitivul nostru iOS, disponibilă în App Store. Procesul este foarte simplu iar interfața sa este foarte intuitivă

  Având clientul pentru PC, intrăm și configuram camera web a PC-ului nostru, în partea de jos a ferestrei vom obține o adresă IP, pe care o vom introduce în aplicația mobilă. Acest program are funcții bune, cum ar fi conexiunea de la diverse dispozitive, adică putem vedea sursa video pe diferite dispozitive iOS. 

  Pe de altă parte, ne permite să înregistrăm videoclipul de pe iPhone, luarea de capturi de cadre și setarea notificărilor prin e-mail și, de asemenea, direct pe dispozitivul nostru mobil.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here