Cum să utilizați iCloud Photos pe iPhone sau iPad pentru a vă gestiona albumele?

Toate dispozitivele au spațiu de stocare care salvează tot ce adaugi pe telefon, acestea se acumulează și dacă nu ștergi nimic, se va ajunge într-un punct în care nu vei mai avea spațiu pentru mai multe fișiere. Din acest motiv, ar trebui să utilizați alternative pentru a vă plasa fișierele în alt loc fără a fi nevoie să le ștergeți. Cel mai bun mod de a economisi spațiu de stocare este în iCloud, aici vei salva toate fișierele în cloud și nu vor fi șterse de pe telefon, le poți vedea oricând vrei. Iată cum să utilizați iCloud Photos pe iPhone sau iPad pentru a vă gestiona albumele

Index()
 1. Cum 'iCloud Photos' facilitează organizarea albumelor pe un dispozitiv iOS?
  1. Folosind căutarea inteligentă
  2. Prin albume partajate
 2. Care sunt pașii pentru a utiliza cu ușurință Fotografiile iCloud pe iOS?
  1. Folosind un PC Windows
  2. de pe un Mac
  3. Prin dispozitivul dvs. iOS

  Cum 'iCloud Photos' facilitează organizarea albumelor pe un dispozitiv iOS?

  iCloud iPhotos este un serviciu iPhone pentru a salva fișiere în cloud într-un mod ușor și rapid, putând astfel elibera spațiu în spațiul de stocare al dispozitivului dvs. Acest serviciu nu numai că vă va ajuta să economisiți spațiu, ci și va facilita sau va ajuta la organizarea datelor albumelor dvs.

  Folosind căutarea inteligentă

  Este o aplicație foarte avansată în tehnologie, prin urmare, căutarea fișierelor tale va fi foarte ușoară și rapidă, nu vei avea nevoie de o procedură lungă și dificilă, doar prin intrarea în App vei vedea fișierele tale organizate și vei putea le gasesti usor.

  În iCloud poți salva tot ce vrei, este un program în care îți plasezi fișierele și le încarci direct în cloud, astfel încât dacă îți pierzi dispozitivul, fișierele să fie în siguranță, este foarte greu să umpli spațiul acestui serviciu, dar dacă o faci vei să-l poată elibera într-un mod foarte simplu.

  Prin albume partajate

  ICloud este un serviciu care vă oferă multe configurații bune și interesante, una dintre acestea este că puteți avea albume partajate cu alte persoane, astfel încât să puteți gestiona și arhiva albumului respectiv celălalt sau alți membri ai albumului. .

  Această opțiune vă va ajuta dacă aveți momente împreună cu un prieten, cunoștință, familie sau partener sentimental, amândoi veți putea încărca fotografii, videoclipuri, muzică sau orice tip de fișier în acest album, parca le-ar putea sterge. Puteți creați aceste albume după cum urmează:

  1. Trebuie să intri în aplicația iCloud Photos.
  2. În partea de jos a ecranului puteți găsi setările, mai exact in stanga, apăsați pe ele.
  3. Faceți clic pe butonul Adăugați.
  4. Aici veți vedea opțiunea unui nou album.
  5. Acum puteți introduce un nume.
  6. La sfârșitul creației, intrați pentru a adăuga un nou membru.
  7. Pentru a trimite invitația trebuie să introduceți email-ul acelei persoane, puteți adăugați-l și din contactele dvs. Gmail .

  Pentru a permite invitatului tău să aibă acces la setările albumului, îl poți activa în lista de albume partajate, aici trebuie să mergi la setări și apoi să selectezi persoana și astfel să-l lași să publice ce dorește, îl poți dezactiva în același mod.

  Care sunt pașii pentru a utiliza cu ușurință Fotografiile iCloud pe iOS?

  ICloud Photos este o modalitate de a elibera spațiu pe iPhone fără a pierde date, utilizarea acestuia este foarte ușoară și îți poți vedea fișierele de pe un PC sau un dispozitiv IOS, dacă dezactivezi această opțiune fișierele nu vor mai fi salvate în cloud și va fi doar pe dispozitivul dvs., dacă aveți vreo deteriorare sau pierdere nu le veți putea recupera, așa că încercați nu vă dezactivați contul iCloud.

  Folosind un PC Windows

  1. Trebuie să intri în iCloud de pe computerul tău Windows, o poți face din browser, va fi mai ușor dacă vei descărca aplicația.
  2. Când intrați în aplicație, trebuie să introduceți ID-ul Apple. Asigurați-vă că datele pe care le introduceți sunt complet adevărate, astfel încât să nu primiți o eroare.
  3. Acum apăsați opțiunea iCloud din meniul lateral.
  4. Apoi trebuie să accesați opțiunea fotografii.
  5. Acum trebuie doar să observați cum sunt fișierele dvs., și puteți modifica-le de aici.

  de pe un Mac

  1. Conectați-vă la aplicația iCloud.
  2. Introduceți referința de identificare a dispozitivului ISO în bara Apple ID, dacă doriți să fie mai ușor să introduceți datele corecte, faceți-o încet și nu lovi următorul până nu ești sigur că dacă datele sunt bune.
  3. Când introduceți, introduceți fotografii și aici vor apărea toate fișierele dvs.

  Prin dispozitivul dvs. iOS

  Pe dispozitivele iOS este mai ușor să intri, trebuie doar să mergi la setări, apoi să apeși pe numele tău, acum să apasă pe aplicația iCloud, aici vei vedea imaginile tale, îl puteți modifica sau adăuga ceea ce doriți, precum și șterge, asta este la discreția ta.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here