Cum să folosesc Google Voice Access pe telefonul meu Android pentru a-l controla prin voce?

Voice Access este aplicația care devine asistent vocal google, cu care vă puteți controla telefonul folosind comenzi vocale.  Utilizarea constantă a acestei aplicații crește rapid și pentru a o putea instala trebuie să aveți Android 5.0 sau mai mare. Aici vă vom spune cum să utilizați Google Voice Access pe telefonul Android într-un mod simplu.

Index()
 1. Care este funcția principală a Google Voice Access pentru dispozitivele Android?
 2. Ce trebuie să faceți pentru a putea folosi Google Voice Access?
  1. Actualizarea sistemului de operare Android
  2. Descărcați aplicația Google Voice Access în cea mai recentă versiune
 3. Cum ar trebui să configurați permisiunile și comenzile vocale în Google Voice Access?
 4. Cum puteți începe să vă controlați dispozitivul Android cu vocea și Google Voice Access??

Care este funcția principală a Google Voice Access pentru dispozitivele Android?

Majoritatea utilizatorilor nu sunt conștienți de existența Voice Access, care este o aplicație care vă oferă un ajutor pentru a gestiona telefonul mobil cu vocea. Această opțiune este pentru acele persoane care au anumite dificultăți în utilizarea ecranului telefonului mobil, cum ar fi tremurul mâinilor, paralizia, printre multe alte motive. Pentru acest tip de situație, această aplicație este cel mai bun ajutor al tău. 

Cu Voice Access pentru telefoanele Android, vă puteți opera telefonul utilizând comenzi vocale, precum și vă puteți ajuta să accesați aplicații, să vă deplasați prin telefon și să trimiteți sau să răspundeți la mesaje fără a folosi mâinile. 

Dacă sunteți un consumator Twitter, trebuie să știți că puțini utilizatori sunt conștienți de existența și utilizarea corectă a listei și că aceasta este disponibilă și pentru adepții Twitter. Din acest motiv, trebuie să înveți cum să-ți configurezi Feed-ul Twitter și listele pe telefonul tău mobil, fie el Android sau iPhone, pentru a-l personaliza și a fi printre cele mai bune liste de pe această platformă.  

Ce trebuie să faceți pentru a putea folosi Google Voice Access?

În primul rând, trebuie să știți ce model de telefon utilizați și setările acestuia. Pentru aceasta, trebuie să ai un telefon cu Android 5.0 sau o mașină ulterioară, înainte de a descărca aplicația. 

Actualizarea sistemului de operare Android

Pentru a găsi versiunea dvs. de Android, derulați la Setări pentru a obține informații despre dispozitiv. De asemenea, este necesar să descărcați sau să actualizați aplicația Google de pe Google Play și astfel să vă asigurați că aveți cea mai recentă versiune.

Se recomandă să activați detectarea „Ok Google” pe ecran și ar trebui să verificați dacă ați descărcat o limbă pentru a utiliza funcția de verificare vocală offline. Odată ajuns în aplicația Google, accesați Setări și apoi Voce.

Descărcați aplicația Google Voice Access în cea mai recentă versiune

Mai întâi, descărcați aplicația Voice Access în cea mai recentă versiune. Puteți începe apoi accesul vocal după cum urmează:

 • Odată ce „Ok Google” este activ, ar trebui să spui „Hei Google, acces vocal’.
 • Apoi, intrați în ecranul de notificare și alegeți „Atingeți pentru a începe”
 • Pe ecranul de start, atingeți Acces vocal.
 • Apăsați pictograma pentru a activa aplicația Voice Access .
 • Pentru a seta pictograma de activare în Setări, atingeți Accesibilitate, apoi Acces vocal, apoi atingeți Setări pe pictograma de activare.
 • Puteți spune o comandă de genul „Deschide Gmail” pentru a verifica dacă funcționează.

Notă: dacă utilizați accesul vocal pentru prima dată puteți consulta ghidul de configurare „Ok Google”, pentru o mai bună cunoaștere și bucurie de ea.

Dacă vă place sezonul sărbătorilor și unul dintre cele mai frumoase obiceiuri precum organizarea schimbului de cadouri, în care o persoană trebuie să impresioneze prietenul secret care a apărut în schimbul efectuat prin bucățile de hârtie. Dar acum există posibilitatea de a organiza cel mai bun schimb de cadouri folosind WhatsApp și astfel ușurând sarcina de planificare cu ajutorul unei aplicații.

Cum ar trebui să configurați permisiunile și comenzile vocale în Google Voice Access?

 1. Mai întâi, accesați Setări, apoi accesați Accesibilitate și apăsați pe Acces vocal.
 2. În continuare trebuie să activați serviciul.
 3. Pentru a activa sau întrerupe accesul vocal din orice ecran pe care îl aveți decât glisați în jos pe tava de notificări. Și gata.

Cum puteți începe să vă controlați dispozitivul Android cu vocea și Google Voice Access??

Odată ce Voice Access este instalat, pur și simplu trebuie să finalizați tutorialul pentru a înțelege aplicația de Voice Access și învață să-ți gestionezi telefonul mobil cu această aplicație. Este important să termini tutorialul, deoarece astfel vei cunoaște cele mai comune comenzi. Și tot ce trebuie să faci este să spui unde vrei să te direcționeze Voice Access.

O altă acțiune pe care ar trebui să o luați în considerare este să activați Ok Google pe un ecran, astfel încât să nu fie nevoie să vă folosiți mâinile. Deși, ar trebui să știi asta Ok Google nu vă va permite să deblocați telefonul mobil, pentru aceasta, puteți folosi amprenta sau identificarea facială.

În cazul în care nu doriți să activați elementul Ok Google, există o pictogramă albastră pe care o puteți apăsa din Voice Access. Aceasta va activa aplicația ori de câte ori o apăsați. Și pentru a o opri, spuneți doar „Nu mai ascultați”. Dar dacă dintr-un motiv oarecare vă place să-l dezactivați complet, tot ce trebuie să faceți este să urmați tutorialul, dar într-un mod invers, dezactivând aplicația. Câteva sfaturi pentru controlul accesului vocal:

 • Puteți face clic pe orice segment de conținut care este afișat pe ecran. De exemplu, dacă observați expresia „orele de deschidere” cu un link în text, atunci ar trebui să spuneți „Atingeți programul de deschidere” pentru a face clic pe link.
 • În secțiunea de răspuns din partea de sus a ecranului, aplicația Voice Access vă oferă feedback despre ceea ce vă auzi . 
 • După terminarea unei comenzi, aplicația va începe să asculte automat așteptând următoarea comandă vocală. 
 • Dacă se întâmplă să utilizați o comandă vocală care afectează unele dintre elementele pe care le vedeți pe ecranul Android, Voice Access vă va pune întrebarea „Care?’. Ca răspuns, trebuie să menționați numărul articolului.

Dacă în orice moment vi se pune situația de a vă transfera imaginile de pe telefonul mobil cu sistem iPhone pe unul Android, poate apărea posibilitatea enervantă ca fotografiile să-și piardă calitatea, așa că este important să știți să transferați fotografiile fără a pierde. calitate.  

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here