Cum să utilizați Google Opinion Rewards pentru a crea și a răspunde rapid la sondaje?

Google Opinion Rewards este acea aplicație pentru care a creat-o Google câștigați bani folosind dispozitivul dvs. mobil oriunde ai fi. Dinamica este că, din când în când, aplicația îți oferă o varietate de sondaje la care trebuie să răspunzi pentru a primi o mică contribuție financiară. Dacă te gândești să intri în această lume Google Opinion Rewards, Acest articol vă spune ce ar trebui să știți despre el.

Index()
  1. Cum funcționează sondajele care sunt distribuite în Google Opinion Rewards??
  2. Care este modul în care vă puteți înscrie la Google Opinion Rewards pentru a câștiga bani?
  3. Ce trebuie să faceți pentru a obține multe sondaje în Google Opinion Rewards și pentru a genera venituri?
  4. Unde puteți cheltui veniturile pe care le-ați generat în Google Opinion Rewards?
  5. Cum vă puteți publica propriul sondaj pentru utilizatorii Google Opinion Rewards??
    1. Cu mobilul și aplicația
    2. de pe PC
  6. Cum puteți vedea răspunsurile publicate la sondajul Google Opinion Rewards??

Cum funcționează sondajele care sunt distribuite în Google Opinion Rewards??

Google Opinion Rewards îți oferă sondaje bazate pe spațiile pe care le frecventezi, ceea ce face ca este esențial să le fi activat geolocalizare pe mobil. În acest fel vei informa Google care sunt site-urile pe care mergi mereu și îți va trimite frecvent sondaje geolocate.

Pe de altă parte, trebuie să știți că sondajele se vor învârti în jurul anumitor magazine și produse, prin urmare, cu atât mai mult zonele centrale ale marilor orașe și cu multe magazine pe care le vizitezi, mai multe sondaje vor veni la tine. Asta înseamnă că dacă nu ieși din casă sau nu instalezi aplicația doar de câteva ori, cel mai probabil este să nu primești sondaje.

Care este modul în care vă puteți înscrie la Google Opinion Rewards pentru a câștiga bani?

Primul lucru pe care trebuie să-l știi este că pentru a avea aplicația Opinion Rewards trebuie să ai un dispozitiv mobil Android 2.3.3 sau versiuni mai noi. Apoi, înregistrarea este foarte ușoară, trebuie doar să urmați următoarele instrucțiuni: descărcați aplicația și răspundeți la întrebări despre datele dumneavoastră personale.

Pentru a realiza această înregistrare, trebuie să deschideți Google Play Store pe mobil, tabletă sau computer și să căutați Google Opinion Rewards sau să accesați prin aplicație. Selectați imediat instalarea și echipa dvs. va fi înregistrată în aplicație, gata să primi si răspunde la sondaje și câștigă bani.

Ce trebuie să faceți pentru a obține multe sondaje în Google Opinion Rewards și pentru a genera venituri?

Odată ce aplicația este instalată pe dispozitivul dvs. mobil, există câteva trucuri de bază astfel încât să primiți mai multe sondaje și acest lucru are ca rezultat mai multe venituri bănești. Primul este că ții mereu activată geolocalizarea, deoarece sondajele ajung în funcție de locurile pe care le frecventezi.

Al doilea truc este despre mențineți aplicația la zi, Ca și alte aplicații Android, Google Opinion Rewards necesită să fiți la curent cu diverse actualizări. Pașii sunt foarte simpli, accesați Play Stores și actualizați aplicația sau selectați actualizări automate; astfel încât veți avea opțiunea de a primi mai multe sondaje.

Ca o a treia recomandare, este să răspundeți cât mai curând posibil după sosirea sondajului. Ei bine, atunci când nu răspunzi imediat, există riscul ca atunci când reintri în aplicație, aceasta să nu mai fie disponibilă, prin urmare, singura modalitate de a asigura banii este răspunzând cât mai curând posibil.

Unde puteți cheltui veniturile pe care le-ați generat în Google Opinion Rewards?

Dacă deja prin aplicație, cu primele sondaje la care răspunzi, îți găsesc profilul și este cel potrivit pentru ceea ce își dorește Google, vei primi mai multe întrebări și cu el mai mulți bani. in orice caz, ce se întâmplă cu banii pe care îi câștigi pentru fiecare sondaj la care sa raspuns, cu siguranta te-ai intrebat unde se duce si unde il poti cheltui.

Ei bine, vă spun că nu o puteți avea decât ca soldul în contul dvs. Google Play, unde intră încetul cu încetul. Deci îl puteți folosi pentru a cumpăra jocuri, aplicații, închiria și cumpăra filme și orice altă funcție oferită de magazinul oficial Android.

Cum vă puteți publica propriul sondaj pentru utilizatorii Google Opinion Rewards??

Pentru a-ți publica propriul sondaj trebuie mai întâi să-l creezi accesând site-ul său oficial, fiind acolo faci clic pe opțiunea 'Creați un sondaj', apoi alegeți audiență, atribuiți un nume sondajului, selectați publicul la care doriți să ajungeți și faceți clic pe Continuare. Al doilea pas este să scrieți întrebări, acolo sunt selectate și Scrieți tipurile de întrebări în funcție de ceea ce doriți să obțineți, faceți clic pe Confirmare.

Un al treilea pas este despre Confirmarea sondajului, moment în care întrebările trebuie revizuite și cumpără răspunsurile, reglarea frecvenței dvs. Va trebui să faceți clic pe Cumpărați acum sau Începeți perioada de încercare, dacă ați inclus întrebări de filtrare. Este important de menționat că sondajul, odată creat, este trimis către a echipa de recenzii Google, motiv pentru care veți primi un email de confirmare a momentului în care începe sondajul.

Cu mobilul și aplicația

Pana acum, Google nu a arătat nicio opțiune din care vă puteți crea propriul sondaj de pe dispozitivul mobil cu aplicația Google Opinion Rewards. Este un pas pe care îl poți face doar prin intermediul computerului tău, totuși, văzând toate beneficiile pe care Google le oferă în fiecare zi, este posibil ca această opțiune să fie disponibilă pentru dispozitivele mobile foarte curând.

de pe PC

Acesta este opțiune valabilă de Google pentru crearea și publicarea propriului sondaj Google Opinion Rewards, deoarece accesând site-ul oficial, puteți urma instrucțiunile indicate. De pe computerul dvs. creați sondajul, îl publicați și primiți confirmarea de la Google, precum și rezultatele.

Cum puteți vedea răspunsurile publicate la sondajul Google Opinion Rewards??

Sistemul care este responsabil pentru confirmarea primirii și aprobării sondajului este responsabil de trimiterea unui e-mail care oferă acces la un link. Acest link vă permite opțiunea de a vedea rezultatele, odată ce sondajul este finalizat. Este esential, pentru a accesa si a primi rezultatele, ca sondajul este aprobat de către echipa de revizuire și datele sunt procesate, problemă care apare după câteva ore de la publicare.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here