Cum să utilizați Google Maps offline - Descărcați zone și navigați pe mobil

Știați că Google Maps vă oferă posibilitatea de a vă localiza pe harta orașului sau a localității dvs nu este nevoie să aveți o conexiune la internet? Acest lucru se realizează datorită faptului că puteți utiliza Google Maps fără date și fără a fi nevoie să fiți conectat la o rețea WiFi. Deocamdată, veți ști cum să descărcați hărțile corect.

Cum să utilizați Google Maps offline - Descărcați zone și navigați pe mobil
Vezi acest videoclip pe YouTube

Index()
 1. Cum să descărcați cu succes o hartă de pe Maps?
  1. Pentru dispozitivul dvs. Android
  2. Pe telefonul tău iPhone
  3. Pe computerul tău Windows
 2. Învață să-ți folosești hărțile fără acces la internet pas cu pas
  1. Cum să vă vedeți hărțile într-o listă fără internet
  2. Personalizați numele zonelor pe care le-ați instalat
  3. Ștergeți hărțile făcând acest lucru
 3. Folosiți-vă hărțile fără a pierde bateria sau datele mobile
 4. Cum să transferați o hartă de pe dispozitiv pe cardul SD?

Cum să descărcați cu succes o hartă de pe Maps?

Pentru a realiza descărcări de hărți si apoi sa folosesti ce ai descarcat, este obligatoriu sa fii conectat la internet. În cazul în care nu aveți nicio conexiune, puteți încerca următoarele:

 1. începe cu activați hotspot-ul pe mobil și apoi conectați mașina în care vă aflați la o rețea WiFi. Acest lucru va face ca dispozitivul dvs. să primească un semnal de internet mai bun.
 2. Apoi mergeți într-o zonă în care conexiunea la internet este mai stabilă și mai rapidă.
 3. Ideea este că localizați un loc cu o conexiune bună la internet și poți descărca.

Pentru dispozitivul dvs. Android

Să o facă descărcați pe telefoanele Android, trebuie să urmați următorii pași:

 1. Începeți prin a lansa aplicația pe dispozitivul dvs
 2. Acum verificați dacă aveți un fel de conexiune la internet (poate fi cu date mobile sau rețea WiFi).
 3. Găsiți o zonă specifică care vă interesează
 4. Apoi mergeți în partea de jos a telefonului și selectați numele sau adresa site-ului pe care l-ați căutat.
 5. Apoi trebuie să alegeți Descărcare și va începe descărcarea acestei hărți specifice
 6. În cazul în care ați căutat un anumit loc, cum ar fi o piață sau un restaurant, va trebui să alegeți Descărcați Harta offline și apoi Descărcați.

Pe telefoanele Android trebuie să fii foarte atent la acest tip de descărcări și stocare disponibilă. De obicei, toate descărcările oricărei hărți implicit sunt salvate pe discul intern. a echipei.

Dar puteți schimba acest lucru dacă vi se pare viabil, astfel încât tot ce descărcați, să fie salvat în memoria micro SD pe care le-ați instalat pe mobil. Dacă doriți să descărcați mai multe hărți de pe Google Maps și să le salvați pe micro SD, trebuie să faceți următoarele:

 1. Adăugați cardul SD pe telefon și apoi deschide aplicația google maps
 2. Trebuie să mergi la imaginea profilului tău și să selectezi. În meniul care va fi afișat, trebuie să alegeți Hărți offline.
 3. Dacă te uiți în partea de sus a ecranului, vei observa un fel de roată, o vei selecta și apoi vei Preferințe de stocare.
 4. Acum mergi la Dispozitive și acolo vei vedea o opțiune privind cardurile SD

Pe telefonul tău iPhone

Nu există nicio diferență în ceea ce privește pașii de urmat. Trebuie să faceți exact același lucru care se face pe un dispozitiv Android. Acum ceea ce poți face este verificați dacă navigarea telefonului dvs nu intrați în modul incognito, deoarece acest lucru poate afecta procesul de descărcare.

Restul este exact la fel. Așa este asemănarea, încât poți perfect partajați locația dvs. actuală pe Google Maps de parcă ar fi un Android.

Pe computerul tău Windows

Teoretic, dacă ai instalată cea mai recentă versiune de Windows 10, poți alege să folosești aplicația care este deja preinstalată pe sistem, ceea ce îți va permite să accesezi o hartă a lumii. Dacă nu îl aveți, îl puteți căutacea mai recentă versiune, descărcați-o și instalați-o.

Totuși, așa cum se întâmplă cu telefoanele mobile, hărțile pot fi descărcate și pe computer. Pentru a face acest lucru, trebuie să faceți următoarele:

 1. Rulați aplicația
 2. Odată ce ați încărcat imaginea în fereastră, trebuie să treceți la selectarea celor 3 puncte orizontale care se află în dreapta sus.
 3. În opțiunile care apar, trebuie să alegeți Setări
 4. Selectați prima opțiune care apare și apoi faceți clic unde scrie Alegeți hărți.
 5. Se va deschide automat o nouă fereastră, așteptați să se încarce informațiile și imediat după aceea trebuie să faceți clic pe butonul +.
 6. Aceasta vă va duce la o nouă fereastră
 7. În acest moment, ar trebui să apară o serie de opțiuni pe care le vei alege în funcție de locația ta. Adică, mai întâi începi cu continentul, apoi țara la alegere si tot asa pana ajungi intr-un anumit loc.

Aceștia sunt toți pașii pe care trebuie să-i urmați, încercați diferite locații și apoi eliminați conexiunea la internet de pe computer pentru a verifica dacă puteți într-adevăr uitați-vă la hărți offline.

Învață să-ți folosești hărțile fără acces la internet pas cu pas

Cu acest pas cu pas pe care ți-l vom oferi mai jos, vei avea instrumentele necesare pentru a putea verificați toate hărțile dvss fără a avea o conexiune la internet activată.

Cum să vă vedeți hărțile într-o listă fără internet

Nu este nimic special sau diferit de ceea ce ai face în mod normal. Trebuie doar să mergi la aplicația dispozitivului tău, apoi să alegi imaginea pe care o ai ca profil și de acolo să alegi opțiunea hărți offline. Această opțiune vă permite să vizualizați hărțile pe care le-ați descărcat sau să vizualizați hărți personalizate.

Personalizați numele zonelor pe care le-ați instalat

Un alt dintre cele mai simple lucruri pe care le poți face, doar:

 1. Deschideți aplicația pe dispozitiv și apoi accesați profilul pe care l-ați adăugat.
 2. Acum alegeți Opțiune offline Maps apoi alegeți una dintre zonele pe care le-ați activat.
 3. Dacă te uiți în dreapta sus, vei observa că apare o pictogramă creion
 4. Selectați acea opțiune și puteți modifica numele hărții sau zonei pe care o aveți

Ștergeți hărțile făcând acest lucru

Veți urma exact pașii pe care i-am menționat anterior până la numărul 2. De acolo, ar trebui alegeți zona pe care doriți să o ștergeți și gata, procedați să ștergeți ceea ce nu aveți nevoie.

Folosiți-vă hărțile fără a pierde bateria sau datele mobile

Este imposibil să utilizați hărțile pe care le-ați descărcat și să nu pierdeți bateria, deoarece fiecare aplicație, odată ce rulează, va folosi o anumită cantitate de baterie. Acum ceea ce poți face este preveniți când deschideți Google Maps, aplicația nu consumă date. Pentru a face acest lucru, trebuie să introduceți setările aplicației și apoi să alegeți opțiunea Doar WiFi.

Ce va face această opțiune este când nu este conectat la o rețea WiFi, hărțile în timp real nu se vor încărca din cauza lipsei conexiunii la internet. Dacă, întâmplător, atunci când faceți acest lucru, Google Maps nu se deschide sau nu funcționează, încercați unele dintre soluțiile care există.

Cum să transferați o hartă de pe dispozitiv pe cardul SD?

Ți-am explicat deja acești pași la început, dar un traseu alternativ pe care îl poți alege este ca, atunci când descarci aplicația pe dispozitivul tău mobil, să o faci în așa fel încât să fie instalată pe micro SD. Acest lucru va face ca toate datele care sunt create (memorie cache și hărți descărcate), sunt stocate în memoria micro SD și nu în stocarea internă.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here