Cum să folosesc Google Maps în „Modul întunecat” de pe iPhone-ul meu? - Setare

Pentru a utiliza Google Maps în modul întunecat de pe iPhone, trebuie doar să intri în aplicația Google Maps de pe dispozitiv, să mergi la fotografia de profil și în setări activați modul întunecat, poți alege opțiunea de a-l activa mereu sau de a lega modul mobilului tău cu cel al Maps.

Deși se pare că acest mod este un avantaj absolut, mai ales dacă ai probleme de vedere sau culori deschise te obosesc, poate reprezenta unele dificultati pentru utilizatorii care aleg sa o foloseasca, mai ales daca folosesc aplicatia in mod constant, vrei sa stii care sunt acele dezavantaje?? Rămâi până la sfârșit și descoperă-le.

Index()
 1. Care sunt avantajele și dezavantajele modului întunecat Google Maps?
  1. pentru șoferi
  2. În general
 2. Cum să activați modul întunecat Google Maps?
  1. Cu dispozitive iOS
  2. de la calculatoare
 3. De ce nu apare funcția mod întunecat Google Maps??
  1. Este necesară cea mai recentă versiune

Care sunt avantajele și dezavantajele modului întunecat Google Maps?

Modul întunecat Hărți caracteristici a interfață prietenoasă pentru ochi în condiții de lumină scăzută și poate preveni oboseala ochilor și chiar orbirea de la expunerea constantă pe termen lung la lumină albă, care afectează sănătatea ochilor. Datorită nuanțelor închise ale ecranului, se consumă o cantitate minimă de baterie.

Deși în principiu cel 'modul întunecat' poate reprezenta mari avantaje, are unele probleme din cauza folosirii sale, cea mai serioasa fiind relatia dintre 'intuneric' si depresie.

Perioadele prelungite fără expunere la lumină, chiar și la lumina telefonului mobil, pot provoca depresie la utilizatori. De asemenea, modul întunecat reprezintă un obstacol pentru citirile în aer liber în lumină puternică.

pentru șoferi

 1. Ajută la prevenirea oboselii ochilor și ajută la prevenirea leziunilor oculare, mai ales dacă conduceți des noaptea.
 2. Reduce consumul de baterie al dispozitivului tău mobil sau al Tabletei, reprezintă un mare avantaj dacă ați lăsat încărcătorul acasă și trebuie să utilizați Maps, dar fără să vă descărcați toată bateria.

Dezavantaje

 1. Reprezintă o problemă atunci când revizuiți un traseu în condiții de lumină puternică, deoarece tonurile întunecate împreună cu lumina soarelui reprezintă un efort pentru ochi.
 2. Dacă sunteți deprimat sau predispus la depresie, utilizarea dispozitivului în modul întunecat vă poate duce să fiți deprimat, din cauza expunerii la lumină scăzută.

În general

 1. Previne oboseala ochilor, mai ales dacă petreceți ore întregi folosind telefonul mobil, modul întunecat permite utilizatorilor să-și odihnească ochii de lumina albă.
 2. Evitați deficitul de atenție, culorile albe ne fac să pierdem atenția la ceea ce facem, ceea ce ne scade gradul de concentrare asupra obiectivului.

Dezavantaje

 1. Dificultate de a vedea detaliile pe hartă, din cauza culorilor contrastante din aplicație.
 2. Dificultate la utilizarea aplicației cu luminozitate scăzută.

Cum să activați modul întunecat Google Maps?

 1. Asigurați-vă că telefonul dvs. are o versiune actualizată a aplicației Google Maps.
 2. Intrați în aplicația Google Maps.

 1. Atingeți fotografia de profil, continuați să apăsați pe „Setări” și intrați în secțiunea „Temă”. Acolo poți alege următoarele opțiuni: temă mereu deschisă, temă mereu întunecată sau în funcție de tema dispozitivului: așa avem tema întunecată pe mobil, care va fi și dinamică, luminoasă ziua și întunecată noaptea, în funcție de tema mobilului nostru.

Cu dispozitive iOS

Primul pas este să te asiguri aveți cea mai recentă versiune de Google Maps pe iPhone sau iPad, apoi, deschideți aplicația Google Maps pe dispozitivul dvs., în pagina principală sau 'secțiunea de explorare' accesați pictograma fotografiei dvs. de profil (situată în colțul din dreapta sus), odată ce faceți clic pe imaginea dvs. se va afișa un meniu cu mai multe opțiuni.

În meniul drop-down, apăsați pe opțiunea „setări” (pictograma roată) pentru a accesa setările Google Maps. Odată ajuns acolo, derulați în jos la opțiunea „alte setări pentru Hărți” și selectați-o, acolo, faceți clic pe „mod întunecat” pentru a accesa setările pentru acest mod.

Odata acolo, poți alege dintre trei opțiuni diferit: activați modul întunecat, dezactivați modul întunecat sau 'la fel ca dispozitivul', cu această ultimă opțiune, în timp ce mobilul sau tableta dvs. este în modul întunecat, când intrați în Maps veți avea și acea configurație.

de la calculatoare

Deși „modul întunecat” este un instrument destul de util pe toate dispozitivele, nu este disponibil pentru a fi utilizat de pe computere, de aceea, nu există nicio modalitate de a naviga de pe computer în modul întunecat folosind setările Google Maps.

De ce nu apare funcția mod întunecat Google Maps??

Dacă nu aveți noul „mod întunecat” disponibil în Google Maps, este probabil că din cauza unor erori de integrare a acestui mod pe unele dispozitive sau, dimpotrivă, nu aveți cea mai recentă versiune a aplicației, ceea ce înseamnă că, împreună cu mai multe funcții, nu aveți opțiunea modului întunecat.

Cu toate acestea, aceste două motive nu sunt singurele care pot împiedica utilizarea corectă a modului întunecat Maps, având în vedere acest lucru, există câteva lucruri pe care le putem face pentru a forța utilizarea acestuia, deși le facem nu garantează că vom reuși în utilizarea modului întunecat, primul este să forțați închiderea aplicației Google Maps.

Aceasta, din bara multitasking a dispozitivului dvs. și deschideți-o din nou. O altă metodă care ar putea fi utilă este deconectați-vă de la serviciile Google și conectați-vă din nou cu contul nostru personal. Cealaltă opțiune pentru ca acest instrument să apară este ștergerea aplicației Google Maps, descărcarea din nou pentru a opri și a porni dispozitivul.

Este necesară cea mai recentă versiune

Dacă întâmpinați probleme la utilizarea noului instrument „modul întunecat” Google Maps sau pur și simplu nu îl puteți utiliza, probabil că nu aveți cea mai recentă versiune a aplicației descărcată pe dispozitivul mobil sau pe tabletă.

Pentru a remedia acest lucru, trebuie doar să actualizați aplicația din magazinul dvs. de aplicații sau dintr-un magazin alternativ, dacă dispozitivul dvs. este modificat la versiunea 11.unsprezece.2 din 14 decembrie 2021.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here