Cum să folosesc Find My pe iPhone sau iPad? - Ghid de utilizare și configurare

Una dintre cele mai bune aplicații pe care ți le oferă iOS este Find My, care este tipic pentru dispozitivele Apple, cu care poți localizați diferite dispozitive atât ale tale, cât și ale terților, poți reda sunete, și chiar pune „modul pierdut”, precum și să ne ofere posibilitatea de a afișa un mesaj pe ecran cu un număr de contact.

Dacă ți-ai pierdut vreodată mobilul în propria casă, trebuie să știi că această funcție te va ajuta găsește-ți dispozitivul oriunde. Rețineți că această aplicație va indica locația mobilului și, chiar dacă acesta a fost furat, poate fi utilă.

Index()
 1. Ce funcție are Find My pe dispozitivele iOS?
 2. Cum poți configura această funcție pe mobilul tău iOS?
  1. Cum să activezi funcția Găsește-mi din setări?
  2. Proces de acordare rapidă a permisiunilor
 3. Ce trebuie să faceți pentru a adăuga AirPods, Apple Watch sau produse Beats la Find My?
 4. Care este procedura pentru a vă putea localiza iPhone-ul sau iPad-ul din Find My?

Ce funcție are Find My pe dispozitivele iOS?

Funcția pe care ne-o oferă Find My pe dispozitivele dumneavoastră Apple este să găsiți acele dispozitive pe care le-ați pierdut sau le-ați deplasat, aceasta funcționează cu serviciile de localizare, pur și simplu mergând la configurație, introduceți confidențialitate și activați serviciile de localizare, E gata. Această aplicație va oferi acele informații doar proprietarilor dispozitivelor în momentul consultării.

Pentru a porni această aplicație trebuie să aveți minim două dispozitive, acestea, evident, trebuie să fie Apple, unul dintre ei va emite constant o cheie care va varia și care este folosită astfel încât celelalte dispozitive care sunt în apropiere să trimită locația, aplicația permite utilizatorilor să urmărească prietenii, să localizeze echipamente, chiar dacă este offline. Dacă în orice moment ți-a fost furat telefonul, este o idee bună să resetați iPhone-ul la setările din fabrică, lucru pe care îl puteți face din aplicație.

Cum poți configura această funcție pe mobilul tău iOS?

În primul rând, trebuie să știți că puteți seta această funcție pe telefonul dvs. foarte rapid, dar trebuie să știți că această aplicație disponibil doar pe iOS. Va fi recomandat să învățați cum să activați sau să dezactivați locația mobilului dvs. ușor și simplu.

Cum să activezi funcția Găsește-mi din setări?

Pentru a activa funcția Apple numită 'Find My' trebuie să urmați acești pași:

 1. Accesați Setări.
 2. Introduceți identitatea dvs.
 3. Selectați Găsește-mi.
 4. Activați funcția.

Proces de acordare rapidă a permisiunilor

Această aplicație a fost consolidată în iOS 13, vă permite să partajați locația cu ușurință, fie că este cu prietenii și familia. Odată ce porniți aplicația, veți putea vedea cum vă va cere aplicația activați serviciile de localizare, și că desigur tu alegi când poate fi folosită locația; aveți trei opțiuni: Permiteți în timp ce utilizați aplicația, permiteți o dată sau nu permiteți.

Când o alegeți pe prima, veți alege cea mai bună variantă, deoarece este mai limitată, la fel o puteți modifica din configurație, introducând 'privacy' și în secțiunea de servicii de localizare. Este convenabil să înveți să urmărești sau să-ți găsești mobilul chiar dacă este oprit, poți face acest lucru într-un mod foarte simplu.

Ce trebuie să faceți pentru a adăuga AirPods, Apple Watch sau produse Beats la Find My?

După ce vă configurați iPhone-ul, veți configura și dispozitivul AirPod, chiar dacă pierdeți unul, deoarece atunci când Conectați-vă datele Apple ID toate dispozitivele dvs. vor fi conectate.

 1. Deschideți aplicația pe dispozitivul Apple
 2. Accesați secțiunea Dispozitive
 3. Faceți clic pe AirPods.
 4. Puneți AirPod-ul pe care îl aveți în carcasă.

În general, pentru a căuta orice dispozitiv, trebuie să efectuați acest proces, într-un mod foarte simplu:

 1. Deschideți aplicația Găsește-mi.
 2. Conectați-vă cu ID-ul dvs.
 3. Vedeți dispozitivele dvs. listate pe hartă.
 4. Atingeți dispozitivul pe care doriți să îl urmăriți.
 5. Uită-te la locația de pe hartă
 6. Acest lucru va face să funcționeze pentru a găsi orice dispozitiv Apple, fie el iPhone, Apple Watch, AirPods sau iPad.

Care este procedura pentru a vă putea localiza iPhone-ul sau iPad-ul din Find My?

Procedurile pentru urmărirea dispozitivelor dvs. este foarte ușoară, pentru a putea urmări un dispozitiv dacă este furat sau pierdut, dar mai întâi trebuie să vă spunem că dacă doriți să descărcați această aplicație va trebui să o descărcați intrând în App Store, iar apoi puteți proceda după cum urmează.

 1. Deschideți aplicația „Găsește-mi”.
 2. Selectați sub „Dispozitive”.
 3. Selectați dacă doriți să jucați un sunet de alertă, indicații pentru locație, notificări că sunteți în căutarea dispozitivului dvs. sau marcați ca pierdut.
 4. Căutați iPhone-ul care se află în listă.
 5. Atingeți opțiunea și voila!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here