Cum să folosești stickerul „Acum tu” de pe Instagram pentru a interacționa cu prietenii tăi?

Este uimitor cât de mulți utilizatori Instagram folosesc autocolantul „Acum tu” pentru a interacționa cu prietenii lor. Ei bine, au reușit să se formeze mult timp lanțuri pe orice fel de subiecte de interes unul pentru celălalt. Utilizarea acestuia este destul de simplă, deoarece puteți continua lanțul din povestea unui prieten sau puteți accesa Sticker-ul din zonă pentru a vă crea noile povești, așa cum veți vedea mai jos.

Index()
 1. Care este stickerul „Acum tu” care este la modă pe Instagram??
 2. Care sunt pașii pentru a utiliza cu ușurință autocolantul „Acum tu” de pe Instagram?
 3. Ce informații vă oferă autocolantul „Acum tu” când îl apeși??
  1. Care este întrebarea sau fotografia pe care ar trebui să o puneți
  2. Utilizatorii care l-au folosit
 4. Sunt grozave firele de povești care se formează cu acest Sticker??

Care este stickerul „Acum tu” care este la modă pe Instagram??

Instagram a adăugat un nou autocolant, astfel încât dvs utilizatorii interacționează între ei și formează un fel de lanț sau fire în poveștile lor despre o anumită temă. Din acest motiv, autocolantul „Acum tu” a devenit atât de popular, care constă în postarea unei fotografii și scrierea subiectului, încât urmează să-i provoace pe adepții tăi să facă același lucru, fie folosind întrebările implicite ale autocolantului, fie plasând un subiect nou.

Care sunt pașii pentru a utiliza cu ușurință autocolantul „Acum tu” de pe Instagram?

Dacă vrei să folosești Stickerul 'Acum tu' pentru a fi la modă pe rețeaua de socializare și a interacționa cu prietenii tăi prin povești care durează 24 de ore publicate prin cele două moduri de a intra în acest Sticker, pe de o parte, poți urmați firul pe care îl vedeți în poveste a unuia dintre prietenii tăi sau începe propria ta secvență creând o nouă poveste, așa cum vom indica mai jos: Sticker 'Acum tu'

În cazul în care alegeți urmați lanțul Pentru a fi provocat prin povestea unui prieten de pe rețeaua de socializare, va trebui să faci următoarele:

 1. Introduceți aplicația Instagram actualizată recent și căutați în tava cu povești prietenul care a folosit autocolantul „Acum tu” sau „Rândul tău” pentru a urmări firul subiectului.
 2. Odată ajuns în povestea prietenului tău, trebuie să apeși pe Sticker de pe butonul care scrie „Acum tu” sau „Rândul tău” și ca aplicația să te tragă în zonă pentru a crea istoric.
 3. Odată ajuns acolo, încărcați fotografia care are legătură cu subiectul și continuați să o publicați, astfel încât firul să continue să crească pe rețeaua de socializare.

Daca doresti începe un subiect nou sau creați o poveste care provoacă adepții dvs. să continue firul subiectului pe care l-ați selectat pentru a posta, faceți următoarele:

 1. Introduceți Instagram-ul și continuați să creați o nouă poveste.
 2. Faceți clic pe pictograma Autocolante situată în partea de sus a ecranului.
 3. Găsiți autocolantul identificat ca „Acum tu” sau „Rândul tău” și selectează-l.
 4. Imediat Sticker-ul vă va cere să puneți un subiect.
 5. Plasați argumentul dorit sau apăsați zarul situat în partea de jos a autocolantului pentru a vedea opțiunile implicite.
 6. În cele din urmă, apăsați pe gata și găsiți autocolantul cu întrebarea pentru a vă publica povestea.

Ce informații vă oferă autocolantul „Acum tu” când îl apeși??

Atunci când te hotărăști să folosești Stickerul 'Acum tu' vei putea observa cum îți oferă o serie de date pe care le poți folosi în favoarea ta, deoarece te va ajuta să vezi care sunt cele mai folosite subiecte în rețeaua de socializare prin întrebările prestabilite, precum și utilizatorii care au folosit deja acest instrument inovator de interacțiune, așa cum veți vedea mai jos:

Care este întrebarea sau fotografia pe care ar trebui să o puneți

Este evident că creșterea rețelei de socializare se datorează numărului mare de utilizatori care interacționează zilnic, chiar și în fața posibilității de a conectați-vă cu alte rețele sociale cum ar fi partajarea poveștilor Instagram pe Facebook, în cazul în care alegeți să utilizați autocolantul 'Acum tu' vei putea vedea întrebarea care face aluzie la fotografia pe care trebuie să o plasezi.

În acel moment veți putea edita întrebarea în caseta de text care conține Sticker-ul, în plus icoana unei perechi de zaruri că atunci când le apăsați, tema autocolantului se va schimba și veți observa diferite teme precum prostiile animalelor dvs. de companie, ultima fotografie pe care ați făcut-o, amintiri, starea dvs. actuală, ceea ce mâncați, printre altele.

Utilizatorii care l-au folosit

Rețeaua de socializare caută să inoveze pentru a-i determina pe utilizatori să interacționeze pe rețeaua de socializare, cum ar fi folosirea Sticker-ului ce melodie ar trebui să ascult, cu care poți cere sugestii muzicale, dar în cazul Sticker-ului 'Acum tu ' puteți participa la un fir de poveste pe un anumit subiect și vezi cine l-a folosit, pentru că îți arată cine a participat la lanțul menționat mai sus al rețelei de socializare.

Sunt grozave firele de povești care se formează cu acest Sticker??

Având în vedere numărul mare de utilizatori pe care îl are rețeaua de socializare Instagram, firele de povești care se formează cu Stickerul 'Acum tu' pot fi nesfârșite, deși fiecare își dă atingerea întrebării pe care o publică în povestea lor, esența temei continuă acolo în vigoare rulând pe rețeaua de socializare de la un utilizator la altul într-un mod nedeterminat, alimentând algoritmul Instagram pentru a detecta cele mai remarcabile subiecte ale rețelei de socializare.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here