Cum să utilizați senzorul de amprentă Android pentru a vă debloca Mac-ul? - Securitate

Utilizați magazinul 'App Store' pe MAC, din sertarul de căutare, tastați, descărcați 'DroidID Client'. Asigurați-vă că dispozitivul dvs. „Android” are un senzor de amprentă disponibil, accesați magazinul cu senzori de amprentă și obțineți „App DroidID”, apăsați butonul digital pentru a 'Instalare'. Porniți 'Aplicația' în 'Android' și acordați atenție cheii generate, în 'MAC' deschideți aplicația descărcată și în modul client, scrieți parola și deblocați cu amprenta digitală. Înainte de asta, descoperi ce are Apple de oferit. 

Index()
  1. Care sunt cerințele pentru a utiliza senzorul de amprentă Android pe un Mac?
  2. Este posibil să utilizați Touch ID pentru a debloca un MacBook?
  3. Care este procedura de deblocare a unui Mac folosind senzorul de amprentă Android?
  4. De ce sistemul de amprentă poate eșua?
  5. Cum să deblochezi o amprentă pe un Mac?

Care sunt cerințele pentru a utiliza senzorul de amprentă Android pe un Mac?

Condiția principală are de-a face cu hardware-ul computerului 'Android', deoarece acesta trebuie să aibă un senzor biometric, cunoscut și sub numele de 'Senzor de amprentă', unii au acest serviciu pe ecran a telefonului. În secțiunea 'Setări' puteți vedea în securitate, cititorul de amprentă sau 'Date biometrice', acolo configurați o amprentă sau suma pe care doriți să o adăugați.

Un element nu mai puțin esențial este că „Software-ul” trebuie să fie 7 sau mai mare. În același mod, echipamentul informatic sau 'Mac' trebuie să fi inclus a „Sistemul de operare” versiunea 10.12 sau mai sus. Telefonul sau dispozitivul mobil trebuie să aibă instalată aplicația 'DroidID', precum și computerul, a cărui versiune client 'DroidID' trebuie să fie instalată. Dacă întâmpinați furori când porniți computerul, dezactivați pornirea „Aplicații” în Mac Sierra, dacă îl aveți

Este posibil să utilizați Touch ID pentru a debloca un MacBook?

Răspunsul este oarecum controversat, este evident că da, trebuie doar să ai un computer sau un dispozitiv cu suport pentru deblocare biometrică, sau care este aceeași „Amprentă”. Pe de altă parte, 'MacBook' au încărcat un sistem de operare al figurii Apple 'Apple', amintiți-vă că la fel ca un 'Mac' trebuie să aibă versiunea 10.12, dacă este o versiune mai actuală, mult mai bine.

Ambele dispozitive trebuie să fie compatibile, dar nu vă faceți griji, deoarece sistemul 'Robot Android' este compatibil cu sistemele și suplimentele 'iOS'. La pornirea conectarea „aplicațiilor” corespunzătoare, adăugând configurația „Amprentă digitală”, cum ar fi permisiunea de deblocare, puteți utiliza accesul la un „MacBook”. 

Care este procedura de deblocare a unui Mac folosind senzorul de amprentă Android?

Navigați hardware-ul destinat pentru glisare (mouse), la magazinul 'App Store', când localizați browserul, tastați clientul 'DroidID', instalați programul respectiv. Apoi, preluați controlul asupra telefonului sau dispozitivului dvs. cu „Sistem Android” și treceți cu degetul în magazinul său oficial până ajungi la sertar pentru căutare, scrieți acolo și 'DroidID', în rezultate ar trebui să 'Instalați' opțiunea curentă. 

Când ambele instalări sunt finalizate, deschideți programul pe 'Mac', apoi faceți aceeași procedură de pe computerul sau telefonul 'Android'. Acesta din urmă iti va da un fel de cheie sau parola, pe care trebuie să îl introduceți în spațiul 'Client', în programul destinat 'Mac'. Legătura va fi eficientă și cu mai multe amprente stabilite pentru deblocare, veți putea intra în computer. Dacă ecranul are o culoare ciudată, modificați contrastul în 'macOS'.

De ce sistemul de amprentă poate eșua?

Eșecurile nu lipsesc niciodată, una dintre ele are de-a face cu citirea amprentelor, dacă degetele sunt murdare, sistemul biometric va avea un conflict, prin urmare, echipa ta nu va putea fi deblocată, să nu mai vorbim de 'Mac-ul tău'. Pe de altă parte, pot apărea probleme hardware, ceea ce face imposibil ca cititorul de amprentă să funcționeze corect, deși poate fi puțin probabil. 

Totul depinde de tipul de dispozitiv 'Android' cu suport pentru date biometrice, deoarece unele vin cu defecte tehnice, mai ales dacă este un dispozitiv generic. Cicatricile de pe vârful degetelor pot influența, accesa configurația și securitatea, să schimbe amprentele, bineînțeles că trebuie să încerci cu alte degete, să confirmi înregistrarea noilor amprente și gata. 

Cum să deblochezi o amprentă pe un Mac?

Cel mai bun mod este să aveți legătura prealabilă a 'Apps DroidID' stabilită pe ambele dispozitive, cheia de acces trebuie adăugată în secțiunea client a 'Mac'. Când dispozitivul și 'Mac' intra in modul standby, poți pune degetul pe cititorul de amprente al telefonului. Efectuând această acțiune, computerul dvs. „Mac” va fi deblocat în câteva secunde. 

Dacă acest lucru nu reușește, deoarece cineva rău intenționat a încercat să acceseze fără permisiune, trebuie doar să o faci așteptați cel puțin 30 de secunde, după acest timp, puneți amprenta pe telefon. Când este deblocat, veți putea folosi 'PC' în mod normal, deoarece veți avea permisiunea necesară pentru a face acest lucru. Dacă doriți să completați funcții, navigați între aplicațiile 'Mac' cu 'Alt+Tab'. 

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here