Cum să utilizați modul „nu deranja” iPhone în timpul conducerii? - Responsabilitate la volan,

Telefonul nostru mobil este de mare ajutor pentru a ne ține informați și a comunica, totuși, deși este un instrument grozav, este și un mare motiv de distragere a atenției. Prin urmare, atunci când conduceți, cel mai responsabil lucru este să îl evitați cât mai mult posibil, acolo unde mulți oameni au îndoielile cum implementați opțiunea „nu deranja” pe iPhone-ul nostru în timp ce conduceți? În următorul articol vă vom indica modul de aplicare pe telefonul dvs. mobil și toate informațiile importante pe care ar trebui să le cunoașteți despre acest mod.

Index()
  1. Ce se întâmplă când utilizați acest mod al iPhone-ului când conduceți?
  2. Cum să utilizați corect modul de a nu deranja iPhone în timpul conducerii?
    1. Pentru a-l porni sau dezactiva manual
    2. Dacă doriți să se activeze automat
  3. Cum să personalizați alertele care apar în modul nu deranjați al iPhone-ului dvs?

Ce se întâmplă când utilizați acest mod al iPhone-ului când conduceți?

Telefoanele noastre ne oferă diferite opțiuni pentru a evita revizuirea acestuia, unde cel mai obișnuit este să taceți mesajele WhatsApp. Cu toate acestea, există o nouă opțiune care a fost adăugată pe dispozitivele iPhone 11, care este „Nu deranjați în timp ce conducem”. La rândul ei, funcția sa principală este de a opri tot felul de notificări pe care le putem primi în timp ce suntem în mașina noastră. De asemenea, face ca ecranul să devină negru și să nu se mai aprindă la primirea oricărui mesaj din orice aplicație.

Merită menționat că cel mai bun lucru la această funcție este că trimite automat un mesaj care indică faptul că conduceți pentru ca persoana respectivă să înțeleagă și să nu te deranjeze din nou.

Cu toate acestea, în cazul primirii apelurilor veți putea vedea doar apelurile contactelor pe care le adăugăm în secțiunea de favorite. De fapt, aplicații utile când conduceți, precum Maps, dacă s-ar dezvolta fără întrerupere.

Cum să utilizați corect modul de a nu deranja iPhone în timpul conducerii?

Pentru a putea activa modul nu deranja pe Android este un proces foarte simplu, dar în cazul iPhone, această funcție se schimbă, deoarece este focalizată în momentul în care conducem. Din acest motiv, există două alternative pe care le putem aplica pentru a activa această opțiune în modul care se potrivește cel mai bine gusturilor tale.

Pentru a-l porni sau dezactiva manual

În primul rând, veți putea activa această funcție înainte de a intra în coș și o vom putea dezactiva la părăsirea acesteia. Deci, pentru a face acest lucru, mergeți direct la setări și intrați în opțiunea 'Centrul de control', în această zonă faceți clic pe 'Personalizați controalele'. Apoi, va apărea o listă în care va trebui să căutăm și să selectăm pictograma '+' a opțiunii 'Nu deranjați conducerea', când aplicăm aceasta vor fi adăugate instrumentelor rapide. Prin urmare, derulați ecranul mobilului dvs. în jos, astfel încât să apară meniul de opțiuni, în acesta puteți vedea o pictogramă cu o mașină.

Prin urmare, pentru a activa acest mod trebuie doar să facem clic pe el și pentru a-l dezactiva trebuie doar să-l selectăm din nou. De asemenea, puteți intra în setări și căutați secțiunea 'Focus' iar în secțiunea 'La volan' puteți activați sau dezactivați optiunea cu butonul. Chiar si asa, daca vrei sa aplici o functie mai stricta, poti bloca numerele de telefon ca degeaba in lume sa te poata suna.

Dacă doriți să se activeze automat

Pe de altă parte, există opțiunea automată în care trebuie să o configuram o singură dată și să putem conduce calm, deoarece opțiunea se va activa fără ca tu să o faci. În mod similar, accesați setări și atingeți opțiunea „Focalizare” pentru a face clic pe secțiunea „La volan”. Ulterior, apăsați pe opțiunea „Când la volan” pentru a afișa trei opțiuni în care cea mai importantă în cazul nostru este să selectați „Automatic”.

Există, de asemenea, opțiunea de conectare prin Bluetooth, unde selectarea acesteia va face ca această opțiune să fie activată atunci când telefonul se conectează la Bluetooth-ul dispozitivelor din mașină. De fapt, pentru a fi și mai la zi putem descărca aplicația CarPlay pentru a ne putea integra telefonul cu mașina. La rândul său, ne permite să folosim mult mai multe funcții din același ecran fără a fi nevoie să vă atingeți telefonul mobil.

Cum să personalizați alertele care apar în modul nu deranjați al iPhone-ului dvs?

Această funcție ne permite, de asemenea, să personalizăm după bunul nostru plac diferiții săi factori, unde să facem trebuie să intrăm din nou în configurație. Acum atingeți opțiunea „Concentrare” și apăsați pe „La volan”, iar în secțiunea „Notificări permise” selectați opțiunea „Persoane”. Prin urmare, în această zonă puteți adăuga anumite contacte pe care doriți să le primiți mesajul.

De asemenea, puteți merge la secțiunea „La volan” pentru a selecta starea de focalizare și a o activa, aceasta este menită să ofere permisiuni aplicațiilor, astfel încât informați alte persoane care au notificările dezactivate.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here