Cum să utilizați modul incognito Google Maps? - Activare și configurare

Pentru a utiliza modul incognito al Google Maps, tot ce trebuie să faceți este să accesați aplicația Maps de pe dispozitivul mobil sau computer, să accesați secțiunea pictogramă a imaginii de profil și să selectați „Activați modul incognito”. Acum, referitor la configurare, se limitează doar la editarea setărilor de notificare Google Maps, deoarece odată ce ați activat această opțiune veți folosi Google Maps ca utilizator anonim.

Sunt anumite lucruri care se întâmplă odată cu activarea acestui mod, precum pauza în actualizarea locațiilor tale și a celorlalți prieteni, așa că, deși este un avantaj, are anumite consecințe, le lăsăm mai jos.

Index()
  1. Ce se întâmplă când utilizați modul incognito al Google Maps?
  2. Cum puteți activa modul incognito în aplicația Maps?
  3. Cum vă puteți configura modul incognito Google Maps?
  4. Care este procedura pentru a dezactiva modul incognito în Maps?
  5. Cum să folosiți întregul telefon Android sau iOS în modul incognito?

Ce se întâmplă când utilizați modul incognito al Google Maps?

Când activați modul de navigare incognito, Maps nu efectuează următoarele sarcini pe acel dispozitiv: istoricul de navigare sau de căutare al contului dvs. nu va fi salvat, istoricul personal al locațiilor sau istoricul locațiilor partajat nu va fi actualizat.

De asemenea, chiar și odată ce activați modul incognito Maps, acest lucru nu va afecta modul în care furnizorul dvs. de internet, căutarea vocală și alte servicii Google salvează și utilizează activitatea desfășurată acolo și în alte aplicații. La fel, există unele funcții care nu vor fi disponibile odată ce activați modul incognito, cum ar fi:

  • Istoricul călătoriilor zilnice pe care le-ați făcut folosind Google Maps.
  • Istoricul locațiilor dvs. (nu doar de pe Maps, ci de pe întregul dispozitiv).
  • Partajați locația dvs. (cu prietenii, familia în caz de urgență).
  • Hărți pentru acces offline.
  • Notificări și mesaje ale aplicației.
  • Microfon Google Assistant.
  • locurile tale.

Cum puteți activa modul incognito în aplicația Maps?

Pentru a activa modul incognito, trebuie doar să faceți clic pe pictograma aluzivă la fotografia dvs. de profil (situată în bara de căutare) și să continuați să selectați „Activați modul incognito” în meniul derulant. După ce ați selectat această opțiune, aplicația Google Maps va continua să repornească în acest nou mod de navigare cu care istoricul de navigare și căutare nu va mai fi salvat și nu va mai afișa notificări și marcaje.

Modul incognito ne permite să explorăm harta, să vedem fișiere și recenzii ale diferitelor site-uri și utilizați opțiunea de navigare privată, cu toate acestea, nu vom putea folosi recenzii, editări, partajarea locației sau salvarea site-ului.

Cu toate acestea, navigarea în modul incognito nu împiedică accesul altor aplicații sau servicii de la Google ne putem accesa locația, deoarece locația noastră continuă să fie partajată cu acele aplicații care au permisiunea de a accesa locația noastră.

Cum vă puteți configura modul incognito Google Maps?

Pentru că ești în modul incognito nu puteți face mai multe configurații în Google Maps, pentru a selecta setările temei aplicației Hărți ca implicit la lumină sau întuneric sau pentru a modifica setările pe care le primiți din notificările Hărți. Acest lucru se datorează faptului că, odată ce activați această opțiune, veți naviga complet anonim.

Din acest motiv, nu veți putea să scrieți recenzii despre unul sau mai multe locuri, sau să vă înregistrați casa, biroul sau locul de studiu, deoarece, prin aceasta, ați încălca scopul principal al opțiunii mod incognito din aplicația Google Maps, care este să vă ofere un anonimat aproape total.

Care este procedura pentru a dezactiva modul incognito în Maps?

dispozitive Android

  1. Găsiți și selectați fotografia dvs. de profil (situată în colțul din dreapta sus).
  2. Din meniul drop-down, selectați „dezactivați modul incognito”.

dispozitive Apple

  1. Pe dispozitivul iOS, deschideți aplicația Google Maps.
  2. Selectează pictograma care face aluzie la fotografia ta de profil (situată în colțul din dreapta sus).
  3. Selectați „Dezactivați modul incognito”.

După ce dezactivați modul incognito al Google Maps, veți avea din nou toate opțiunile disponibile care s-au pierdut atunci când l-ați activat, inclusiv istoricul călătoriilor dvs. zilnice, locațiile zilnice nu numai de pe Hărți, ci de pe întregul dispozitiv mobil sau tabletă.

În plus, veți avea din nou opțiunea de a vă partaja locația, de a utiliza microfonul asistentului Google pentru a căuta în Google Maps, notificări și mesaje trimise de aplicație. Veți putea chiar să accesați funcții destul de convenabile dacă sunteți offline, cum ar fi hărțile preîncărcate pe care le oferă Maps.

În cazul în care vă aflați fără conexiune la Internet, precum și să puteți accesa secțiunea 'locurile dvs.' referitoare la acele locații pe care le-ați vizitat recent și pe care le-ați înregistrat în aplicație, fie că este vorba de o destinație turistică sau chiar de dvs. la locul de muncă.

Cum să folosiți întregul telefon Android sau iOS în modul incognito?

dispozitive Apple

  1. Deschideți aplicația Google Maps pe iPhone sau iPad.
  2. Accesați pictograma care face aluzie la fotografia dvs. de profil (situată în colțul din dreapta sus) și selectați-o.
  3. Odată ce meniul este afișat, faceți clic pe opțiunea „activați modul incognito”.

dispozitive Android

  1. Deschideți aplicația Google Maps pe telefonul mobil sau tableta Android.
  2. Odată ajuns acolo, selectați pictograma fotografiei dvs. de profil.
  3. Din meniul drop-down, selectați „Activați modul incognito”.

Odată ce opțiunea modului incognito este activată în Google Maps, veți ști că a fost activată cu succes deoarece o bară neagră va apărea în partea de sus. De asemenea, marcajele și notificările nu vor mai apărea.

Rețineți că, odată ce începeți să utilizați această opțiune pe telefonul dvs. mobil, opțiunile de a adăuga informații despre un loc pe care l-ați vizitat recent și chiar de a utiliza opțiunea de a vă partaja locația curentă în caz de urgență, nu vor fi disponibile. Cu toate acestea, dacă ați mers undeva unde nu doriți să fiți notificat de Maps, aceasta este o opțiune foarte favorabilă.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here