Cum să folosiți efectul Lupă pentru a deveni viral pe TikTok? - Truc pentru a reuși

Funcțiile TikTok, cum ar fi filtrele și efectele, evoluează și se actualizează în mod constant.  Cu această ocazie, această platformă a lansat Efectul Lupă, care le-a plăcut foarte mult utilizatorilor acestei rețele de socializare. Deci, în acest articol vom vedea Cum se utilizează efectul Lupă să fii viral pe TikTok și să faci videoclipuri interesante.

Index()
  1. Cum să aplicați efectul Lupă TikTok la videoclipurile dvs?
  2. Ce Hastag-uri să folosești pentru a avea șanse mai mari de a apărea în secțiunea „pentru tine”?
  3. Ce trebuie să faci pentru a crește numărul de urmăritori pe TikTok?
  4. Cum să fii viral pe TikTok cu efectul de lupă pe videoclipurile tale?
  5. Care sunt tendințele actuale TikTok de a deveni virale?

Cum să aplicați efectul Lupă TikTok la videoclipurile dvs?

Efectul lupelor sau al ochilor de mărire este una dintre noile caracteristici sau efecte pe care Tiktok le-a adăugat platformei sale. Cu toate acestea, în ciuda includerii sale recente, Este unul dintre cele mai utilizate efecte și cel mai popular de acolo, depășind rapid efectul de a deveni invizibil sau transparent.

Pentru a ajunge la efectul de lupă trebuie să intri în contul TikTok și de acolo, când intri în cont trebuie să mergi la secțiune unde sunt afișate tendințele. Butonul care duce la secțiunea respectivă se află în partea de jos a ecranului, în colțul din stânga. Îl poți localiza mai bine pentru că are imaginea unei lupe mari.

Apoi accesați un ecran de căutare unde trebuie să scrieți numele efectului sau filtrului pe care doriți să îl căutați. În această ordine de idei, trebuie să scriem ochi de mărire sau efect de lupă. După aceasta, trebuie să faceți clic pe primul clip sau videoclip care apare pe ecran și când intrați în videoclip, faceți clic pe un cerc care apare în colțul din dreapta jos.

Ce Hastag-uri să folosești pentru a avea șanse mai mari de a apărea în secțiunea „pentru tine”?

După ce faci clic pe pictograma circulară, te duci la o altă secțiune în care se marchează butonul care marchează folosește acest sunet. Făcând acest lucru, camera activează pentru a înregistra videoclipul care va fi încărcat pe TikTok pentru a fi în tendințe. Așa că vei vedea că imaginea pe care te concentrezi plus două lupe sau lentile mari se reflectă pe ecran.

Acesti ochelari sau lupe pot fi adaptate ca marime si inaltime astfel incat sa se potriveasca perfect pe fata ta. Cu toate acestea, lucrul amuzant despre acest efect și, prin urmare, ceea ce este cel mai izbitor este că lupele arată imense, determinând și ochii tăi să-și mărească raportul de dimensiune. După ce ați reglat poziționarea lupei, trebuie să apăsați butonul roșu din centru pentru a începe înregistrarea.

Ce trebuie să faci pentru a crește numărul de urmăritori pe TikTok?

Un truc pentru a îmbunătăți videoclipurile și astfel a-i face pe oameni să le placă mult mai mult este să combinați efectele. În acest sens, atunci folosește filtrele sau efectul manga, astfel încât imaginea ta deveniți o persoană făcută din anime dar folosește lupe uriașe. În acest fel, vei ajunge la oameni cărora le plac anime-urile și manga și chiar utilizatorii de origine asiatică.

La fel, nu trebuie să uitați plasați hashtag-uri sau etichete în descrierea videoclipurilor. Ei bine, aceste etichete poziționează videoclipurile printre alte conținuturi populare cu teme similare. Cele mai folosite tag-uri pentru efectul lupei sunt #efectolupas deoarece este numele filtrului. Puteți folosi și #ojosdelupa sau într-un mod din ce în ce mai simplu #lupas.

Cum să fii viral pe TikTok cu efectul de lupă pe videoclipurile tale?

Unul dintre principalele motive pentru care oamenii devin virali pe TikTok este pentru că generează conținut original și distractiv. Prin urmare, ar trebui să țineți cont de acest lucru atunci când creați un videoclip pentru contul dvs. Deoarece, pe această platformă, mii de videoclipuri sunt încărcate pe zi, ceea ce face concurența foarte mare.

In aceasta ordine de idei, videoclipul pe care il incarci trebuie sa lase amprenta, sa fie placut de tot felul de public si astfel sa faca clipul sa treaca de la om la om. Sau mai bine spus prin gura în gură, că oamenii comentează videoclipul și îl transmit prietenilor. Una dintre cele mai bune dinamici care poate fi făcută pentru a deveni virală este jocul cu cine arăt, cu care, folosind lupele, Va genera o mulțime de râsete când te compari cu fotografiile care apar.

În acest fel, videoclipurile devin celebre și vizionările încep rapid să crească.  Pe măsură ce vizionările unui videoclip cresc, acești noi utilizatori vor intra în profilul dvs., pentru a vezi ce alte videoclipuri ai iar dacă există conținut bun. Din acest motiv este necesar să aveți profilul organizat în foldere. Pentru ca oamenii să vă găsească mai ușor videoclipurile.

Care sunt tendințele actuale TikTok de a deveni virale?

Tendințele pe TikTok pot fi foarte variate, asta depinde originalitate și carisma  pe care generatorul de conținut îl lansează în videoclipul respectiv.  În plus, temele pot fi variate întrucât au fost văzute ca tutoriale, fete care dansează, utilizatori care își bat joc de alții sau oameni care arată cum să facă lucruri simple dar cu o față amuzantă devin celebre.

În această ordine de idei, printre cele mai cunoscute efecte se numără invizibilitatea și efectul lupelor. Ei bine, sunt efecte noi, care au fost adăugate recent și de aceea mulți oameni îl folosesc.  Dar cu toate acestea, mofturile sunt scurte iar când apare un nou efect, utilizatorii se vor muta la el și va deveni în tendințe. Prin urmare, se recomandă utilizarea acestor efecte pentru a apărea în recomandările altor utilizatori.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here