Cum să utilizați și să instalați Android Pay pe telefonul mobil? - Instalare rapida

Android Pay este acel portofel mobil care ne oferă posibilitatea de a dispune de banii cu care avem în conturile noastre bancare, carduri de debit, carduri de credit și orice altă metodă bancară; pentru a plăti pentru servicii și produse prin intermediul dispozitivului dvs. mobil Android.

Această metodă de plată se răspândește din ce în ce mai mult în întreaga lume în fiecare zi, motiv pentru care Android Pay se dovedește a fi acel sistem de operare modern care proiectează înlocuiți utilizarea monedelor, bancnotelor și cardurilor pentru acest mod nou, rapid și convenabil de a vă plăti facturile. Așadar, aici vă explicăm cum să instalați și să utilizați Android Pay pe dispozitivul mobil Android și avantajele de a-l avea.

Index()
  1. Care este funcția pe care o are Android Pay pentru utilizatorii de Android?
  2. De ce ar trebui să ții cont atunci când alegi cea mai bună combinație?
  3. Cum poți instala Android Pay pe telefonul tău mobil??
  4. Cum puteți alege APK-ul Android Pay pentru mobil?
  5. Care este modul în care puteți activa Android Pay pe telefonul mobil?
  6. Ce trebuie să faceți pentru a configura Android Pay în mod corect?

Care este funcția pe care o are Android Pay pentru utilizatorii de Android?

Practic, Android Pay îți permite să plătești facturile, fie că sunt produse sau servicii, fără a fi nevoie să folosești carduri sau numerar, este suficient ca afacerea să aibă un dispozitiv pregătit pentru plățile mobile și atunci când aduci Dispozitiv Android cu Android Pay deblocat corespunzător, acum puteți continua să plătiți pentru achiziție.

O altă funcție care reprezintă un mare avantaj pentru utilizatorii Android Pay este că are serviciul de a primi toate ofertele disponibile pe piață, precum și reduceri substanțiale de care se pot bucura, toate acestea direct pe dispozitivul mobil Android.

De ce ar trebui să ții cont atunci când alegi cea mai bună combinație?

Este important să țineți cont că Android Pay este acel portofel mobil pe care îl puteți folosi de pe dispozitivul mobil Android, prin urmare, dacă aveți un dispozitiv Android, cea mai bună opțiune, fără îndoială, este Android Pay, pt rapid, sigur și eficient ceea ce s-a dovedit a fi.

Totuși, cei care nu au un dispozitiv mobil Android pot avea acces și la un portofel mobil, prin Google Play, În ceea ce privește Android Pay, va trebui doar să deschideți Google Play de pe dispozitiv și să îl apropiați de dispozitivul pentru plăți mobile al magazinului în care doriți să plătiți, fără a folosi carduri sau numerar, prin conexiunea NFC.

Prin urmare, atunci când selectați ce portofel mobil să utilizați, care este cel mai convenabil; ceea ce ar trebui să luați în considerare este sistemul de operare pe care îl aveți pe dispozitivul dvs. mobil și de acolo profitați la maximum de acest sistem de plată nou și foarte convenabil.

Cum poți instala Android Pay pe telefonul tău mobil??

Mai multe dintre dispozitivele Android, din cauza unei erori din fabrică, au adus cu ele aplicația Android Pay, dar dacă nu este cazul dispozitivului tău mobil, nu este nicio problemă, deoarece este ușor și rapid să o descarci de pe Magazin Google Play, unde este gratuit în toate țările în care sistemul Android Pay a fost acceptat ca portofel mobil.

Odată instalată aplicația, este esențial să o rulăm pentru a accesa și completa datele pe care același sistem ne solicită să includem carduri de credit sau de debit care sunt specifice Utilizator Android Pay, Este posibil să aveți deja unele carduri înregistrate de contul dvs. Google sau să doriți să adăugați carduri noi.

În cazul în care aveți deja un card înregistrat în contul dvs. Google, îl puteți înregistra și în Android Pay doar confirmând unele informații care sunt solicitate ca parte a protocol de securitate; Dacă doriți să adăugați carduri noi, trebuie doar să apăsați pictograma '+' și să completați imediat toate informațiile solicitate.

Cum puteți alege APK-ul Android Pay pentru mobil?

Pachete de aplicații Android sunt cele mai utilizate formate atunci când vine vorba de instalarea aplicațiilor pe Android. Deoarece este același sistem de operare Android, aveți avantajul de a fi sigur că aplicațiile pe care le instalați sunt sigure și că nu vă vor dăuna dispozitivului mobil cu niciun software rău intenționat. Deci, pentru securitatea dispozitivului dvs., cel mai bine este să renunțați la orice APK care provine dintr-un magazin neoficial Android, deoarece poate genera deteriorarea permanentă a computerului dvs sau mai târziu să interfereze cu instalarea aplicațiilor de pe site-ul oficial.

Care este modul în care puteți activa Android Pay pe telefonul mobil?

Odată ce procesul de instalare Android Pay a fost finalizat pe dispozitivul dvs. mobil, trebuie să rulați aplicația; ceea ce este un pas sau o cerință fundamentală, deoarece din momentul în care este executat, Android Pay vă solicită diverse date care permit activarea sistemului de securitate de care se bucură această aplicație și pentru o mai mare bucurie de către utilizatori.

Printre datele solicitate se numără și introducerea cardurilor de credit și debit pe care doriți să le utilizați la plata de pe telefonul mobil, date care trebuie completate cu acurateţe astfel încât aplicația să fie activată corect și să o poți folosi imediat când termini de îndeplinit acele cerințe de bază.

Ce trebuie să faceți pentru a configura Android Pay în mod corect?

Este extrem de important ca odată ce aplicația Android Pay este instalată și activată pe dispozitivul tău mobil, să o poți accesa configurați corect, Pentru aceasta trebuie să verificați dacă telefonul dvs. mobil are versiunea 5.0 sau mai târziu, atunci când descărcați aplicația trebuie să urmați cu atenție instrucțiunile și să furnizați datele cardului atunci când vi se solicită.

Există posibilitatea să vi se solicite configurarea unei blocări a ecranului pe computer mobil, în acest caz puteți folosi o parolă cu cifre, litere și caractere speciale, un PIN, amprenta dvs., un model și chiar scanarea retinei dvs. Finalizarea fiecărui pas garantează configurarea corectă a Android Pay.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here