Cum să utilizați corect Bumble Beeline pe Android sau iPhone?

Bumble Beeline, una dintre cele patru categorii care aparțin serviciului premium al aplicației de întâlniri, Bumble, care ne va ajuta să identificăm persoanele cu care ne-am potrivit.

Din fericire, în versiunea sa mobilă, putem alege această categorie, cu a utilizarea simplă de a intra în secțiunea de mesagerie și astfel, în orice moment al zilei, vizualizați admiratorii și decideți cu cine să începeți o conversație, totuși, în acest articol vă vom învăța mai multe despre această categorie, astfel încât să o puteți folosi corect și să o înțelegeți complet.  

Index()
 1. Care este rolul pe care Bumble Beeline îl are în viața utilizatorilor săi?
 2. De ce este necesar pentru a vă putea înregistra la Bumble Beeline și cum să faceți acest lucru?
 3. Ce acțiune efectuează fiecare unealtă din aplicația Bumble Beeline??
  1. BeeLine și Rematch
  2. BusyBee și filtre nelimitate
 4. De ce ar trebui să alegeți Bumble Beeline față de alte aplicații?

Care este rolul pe care Bumble Beeline îl are în viața utilizatorilor săi?

Bumble Beeline este una dintre cele mai utilizate și mai utile caracteristici ale pachetului Premium al aplicației, deoarece această caracteristică funcționează pentru a putea vizualizați oamenii care v-au dat o atingere (sau după cum îi califică aplicația, admiratori) la profilul utilizatorului, și astfel utilizatorul este mai sigur de persoana cu care poate începe o conversație și o relație.  

De ce este necesar pentru a vă putea înregistra la Bumble Beeline și cum să faceți acest lucru?

În continuare, odată ce utilizatorul s-a înregistrat și s-a abonat la versiunea plătită a aplicației Bumble, numită și Bumble Boost, va avea acces la cele patru funcții care fac aplicația în evidență, una dintre ele fiind Bumble Beeline, adică You can activați după cum urmează:

 • Accesați aplicația și introduceți-o cu numele de utilizator și parola noastră.
 • Faceți clic pe secțiunea de mesagerie, aflată în dreapta sus.   
 • Afișează un număr de numere în partea de sus, este secțiunea care se numește "coada de meciuri", facem clic pe ea
 • Odată înăuntru, puteți vedea toate profilurile care ne-au dat o atingere. În același mod, putem decide care dintre ele ne interesează cel mai mult și putem accepta interacțiunea prin simpla glisare spre dreapta.   

Ce acțiune efectuează fiecare unealtă din aplicația Bumble Beeline??

În același mod în care utilizatorul are funcțiile de bază care se realizează la abonare, există anumite instrumente cu care poți alege, care vor face experiența ta în aplicație, o zonă sigură și distractivă, prin urmare, aceste caracteristici sau instrumente respectă anumite acțiuni, cum ar fi:  

BeeLine și Rematch

Instrumentul 'Beeline' ne oferă posibilitatea de a vedea utilizatorii care ne arată interesul glisând spre dreapta, astfel încât să putem spune cu cine să vorbim și să fim siguri de cine interacționăm, în timp ce folosim 'Rematch', ne vom putea reconecta cu persoanele care au fost potrivite, după ce s-a încheiat regula de 24 de ore pentru a putea comunica, care este o limită întâlnită în versiunile gratuite.    

BusyBee și filtre nelimitate

Similar instrumentului 'Rematch', abonamentul vă oferă și instrumentul 'BusyBee', cu ajutorul căruia putem prelungi timpul pentru a putea interacționa și vizualiza profilurile altor utilizatori, numit și timp de grație.

probabil unul dintre funcții, cele mai utilizate și care facilitează puterea de conectare cu alte profiluri pe placul nostru, vorbim despre filtre, in varianta gratuita aplicatia ne ofera cateva filtre de baza, precum culoarea pielii, inaltime, nationalitate, printre altele, prin abonare putem accesa si celelalte filtre oferite de aplicatie si asa te poti conecta cu usurinta cu persoana care are caracteristicile pe care ti le doresti.  

De ce ar trebui să alegeți Bumble Beeline față de alte aplicații?

Cu siguranță, ca orice aplicație de întâlniri, utilizatorul trebuie să aibă răbdare, să se poată conecta cu persoana potrivită și să petreacă ceva timp alunecând pentru a refuza sau accepta utilizatorii care sunt aproape de zonă, în schimb, dacă acceptăm să ne abonăm, vom economisi mult timp și vom putea să ne definim preferințele în detaliu, și astfel să putem coincide într-o atingere. 

Așadar, alegeți și abonați-vă la Bumble Beeline, este una dintre cele mai bune aplicații de flirt și întâlnire cu oameni pentru acea femeie care își dorește să intre în această lume, datorită numărului mare de filtre, care va ajuta să-l facă mai sigur pentru ei și va da o idee despre ceea ce caută și își doresc. 

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here