Cum să transferați file Safari între iPhone și Mac? - Dispozitive conectate

Uneori, pe Mac-ul nostru, trebuie să navigăm la o pagină web pe care am deschis-o anterior pe un iPhone. Cu toate acestea, am observat că nu putem trece direct file. Și pentru a realiza acest lucru va trebui să ne sincronizăm utilizarea în Safari între diferite dispozitive.

În acest articol vă vom arăta diferitele modalități de a transfera file Safari între un iPhone și computerul nostru Mac într-un mod ușor, rapid și simplu.

Index()
 1. Ce este necesar pentru a putea transfera file între dispozitive?
  1. Activați Handoff
  2. Distanța dintre dispozitive
 2. Care sunt pașii pentru a utiliza Handoff pentru a transfera ferestrele Safari?
  1. De la Mac la iPhone
  2. De la iPhone la Mac

  Ce este necesar pentru a putea transfera file între dispozitive?

  Trebuie să folosim dispozitive Apple care trebuie sincronizate între ele cu același cont iCloud. De asemenea, dispozitive mobile precum iPhone și iPad trebuie să aibă un sistem iOS 8 sau o versiune ulterioară; în cazul Mac-ului, se recomandă să aveți versiunea OS X Yosemite ulterioară. 

  Acest lucru ne va permite să ne bucurăm de sincronizarea completă între dispozitive cu binecunoscutul 'ecosistem' Apple, ceea ce ne permite să interacționăm fără probleme cu dispozitivele lor.

  Activați Handoff

  Handoff-ul este o funcție minunată pentru a continua sarcinile începute pe alte terminale. De exemplu, dacă începem ceva lucru pe iPhone, îl putem continua pe computerul nostru Mac, fără a fi nevoie de cabluri sau autentificare wireless. Singurul lucru de care avem nevoie pentru a folosi Handoff este următorul:

  • Toate dispozitivele trebuie să fie înregistrate cu același ID Apple.
  • Activați Wi-Fi și Bluetooth pe fiecare dintre dispozitivele dvs.
  • Activați Handoff pe toate terminalele. Pentru a face acest lucru pe dispozitivele iOS, trebuie să mergem la Setări - General și să accesăm secțiunea AirPlay și Handoff. Apoi activăm opțiunea. În cazul Mac, trebuie să accesăm Preferințe de sistem - General și să selectăm „Permiteți transferul între acest Mac și dispozitivele iCloud”.

  Aplicațiile care sunt compatibile cu sistemul Handoff sunt următoarele: Mail, Hărți, Mementouri, Calendar, Contacte, Pagini, Numere, Keynote și bineînțeles browserul Safari.

  Distanța dintre dispozitive

  Când folosim sistemul Bluetooth, va trebui să ținem dispozitivele suficient de aproape pentru a evita unele erori de conectare. La fel, este esențial să avem o conexiune la internet prin Wi-Fi pentru ca toate procesele pe care le desfășurăm pe un dispozitiv să fie înregistrate de sistemul de stocare în cloud iCloud.

  Dacă deconectam dispozitivele din cauza distanței atât de mari dintre ele, putem fi afectați în pierde informații valoroase că am lucrat anterior atât pe un iPhone, iPad sau iPod Touch, cât și pe Mac-ul nostru.

  Care sunt pașii pentru a utiliza Handoff pentru a transfera ferestrele Safari?

  Procesul este similar, cu toate acestea, există unele diferențe pentru a face acest lucru de la Mac sau de la un dispozitiv iOS, în acest caz un iPhone. Dacă ați configurat totul corect, cu siguranță nu vor fi probleme pentru a efectua această acțiune de transfer. Dacă aveți erori neobișnuite, puteți consulta asistența tehnică oficială Apple.

  De la Mac la iPhone

  Odată ce confirmăm că instrumentul Handoff rulează corect, deschidem o filă cu orice pagină web din Safari de pe Mac-ul nostru. De asemenea, puteți vizualiza cu ușurință parolele salvate în acest browser web.

  Acum, mergem la iPhone-ul nostru și, în funcție de modelul pe care îl aveți, mergem la ecranul de pornire principal și glisăm în sus din partea de jos a ecranului și ținem apăsat pentru un moment (procesează pentru modelele recente), în cazul utilizării unui versiunea mai veche de iPhone apăsați de două ori pe butonul principal.

  În continuare, va fi afișată o mică notificare care ne arată fila deschisă pe computerul nostru Mac, facem clic pe ea și se va deschide automat în browserul Safari al dispozitivului nostru iPhone. De asemenea, puteți instala Safari pentru Android complet gratuit.

  De la iPhone la Mac

  Pentru procesul opus, în mod normal trebuie să deschidem o pagină web în aplicația Safari de pe iPhone. Apoi, mergem la Mac și deschidem browserul Safari pe acest dispozitiv. Pentru a vedea acele file deschise pe dispozitivul iOS, ar trebui să mergem în dreapta sus din fereastră și apăsați butonul tabs, care este identificat cu două casete unite. 

  Odată ce intram în secțiunea de file, vor apărea doar cele care sunt folosite pe computer, pentru a le vedea pe cele care sunt deschise pe iPhone, mergem în partea de jos a ferestrei și vom vedea dispozitivele sincronizate, facem clic pe butonul corespunzător. secțiunea și vom vedea acele pagini web care sunt utilizate pe dispozitivul mobil. 

  Putem deschide acele pagini în file noi apăsând tasta Command și făcând clic pe fila corespunzătoare, în acest fel vom deschide aceeași pe care o avem pe iPhone. De asemenea, pe acest dispozitiv este posibil să activați sau să ștergeți istoricul și cookie-urile Safari.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here