Cum să traduceți un fișier PDF din engleză în spaniolă gratuit și fără programe

Modernismul și nevoia de comunicare în umanitate nu au fost niciodată mai importante decât astăzi. Fuziunea diferitelor limbi cu progresele tehnologice în comunicații devine din ce în ce mai frecventă în fiecare zi, mai ales dacă trebuie să încărcați un fișier PDF pe un blog. Fiind necesară actualizarea anumitor procese precum traduceți un fișier pdf din engleză în spaniolă fără utilizarea de programe complicate și gratuit.

Cum să traduceți un fișier PDF din engleză în spaniolă online gratuit - fără programe
Vezi acest videoclip pe YouTube

Nu putem uita că limbile engleză și spaniolă pot fi numite cele mai utilizate pe scară largă la nivel mondial.

Prin urmare, multe lucruri sunt afectate de ele, în acest caz Documentele PDF nu sunt scutite de acest lucru. Și în majoritatea cazurilor este necesară traducerea acestora în funcție de nevoile utilizatorului sau cititorului.

Utilizarea formatului PDF pentru trimiterea documentelor este utilizată pe scară largă astăzi și vă permite să deschideți acel fișier pe orice dispozitiv. De asemenea, vă permite să trimiteți orice tip de documentație și să o descărcați cu caracteristicile sale originale.

Din moment ce această multiplatformă se adaptează la diferitele sisteme de operare actuale. Cum ar fi salvarea în Photoshop și permiterea combinației de texte cu fișiere multimedia, link-uri, marcaje sau alte.

Aceasta oferă libertatea de a cripta pentru a proteja conținutul și chiar a face o semnătură digitală, crearea acesteia putând fi făcută din diverse aplicații.

Aceste fișiere sunt independente de dispozitivul utilizat și pot fi tipărite de pe orice tip de imprimantă și pot fi găsite și în Standard ISO pentru fișiere containere pentru documente electronice.

Index()
  1. Proceduri pentru traducerea unui fișier PDF din engleză în spaniolă
  2. Alte opțiuni pentru a traduce un fișier PDF din engleză în spaniolă

Proceduri pentru traducerea unui fișier PDF din engleză în spaniolă

Există multe proceduri folosite astăzi pentru traducerea fișierelor precum PDF din engleză în spaniolă, printre altele; există multe metode simple pentru această execuție și cel mai bun lucru este că sunt disponibile pentru utilizatori. Fără a fi nevoie de programe speciale și să lucreze online ușor și eficient.

Unul dintre serviciile online disponibile este 'DocTranslator', mai întâi trebuie să intri pe site-ul acestui serviciu, iar când vei parcurge pagina respectivă vei găsi și apăsa un buton portocaliu numit 'Traduceți acum'.

Imediat se afișează un ecran unde se indică faptul că poți faceți linkul fișierului dvs. PDF.

O modalitate de a încărca sau de a lega documentul este prin apăsarea butonului „Încărcare fișiere” și, desigur, localizarea acestuia din browser. Celălalt mod rulează prin „Trasarea și fixarea” documentului în fereastră și în cazul oricărui avertisment.

Trebuie să apăsați butonul 'Accept', când încărcați documentul, opțiunea pentru limba sursă și limba țintă.

În opțiunea menționată 'Limba sursă' trebuie să puneți cuvântul 'Engleză', iar în opțiunea 'Limba țintă' trebuie să puneți cuvântul 'Spanish' și să continuați să apăsați butonul ' Traduceți '.

La sfârșitul procesului, trebuie să faceți clic pe 'Descărcați documentul tradus', să selectați locul în care doriți să salvați și îl poți accesa automat.

Alte opțiuni pentru a traduce un fișier PDF din engleză în spaniolă

Anterior am menționat unul dintre cele mai utilizate servicii pentru traducerea unui document PDF din engleză în spaniolă. Dar există și alte alternative precum google translate, Acest instrument este utilizat pe scară largă pentru fuziunea sa atât pe PC, cât și pe mobil, probabil că nu aveți nevoie de altă opțiune pentru a efectua traducerea.

Pentru a descărca pe mobil Google Translate sau pentru computer, intrați pe site, apăsați pe opțiunea „Documente” care apare pe ecran. Cu aceasta, treceți de la traducerea textelor la modul „Traduceți documente”.

Apoi alegeți limbi de folosit, in stanga puneti limba documentului (engleza) iar in dreapta puneti spaniola care este limba solicitata.

Aveți și posibilitatea de a activa opțiunea „Detecta limba”. Odată ce limbile au fost selectate, apăsați butonul „Răsfoiește computerul” aflat în secțiunea „Documente” și veți vedea o fereastră în care veți căuta și adăuga PDF-ul de tradus.

Apoi se încarcă în Google Translate și apoi apăsați pe opțiunea „Traduceți” și pe documentul este gata pentru a fi vizualizat.

Google Translate poate fi folosit și de pe un dispozitiv mobil, dar nu este la fel de confortabil ca lucrul de pe un computer.

Există și opțiunea de a traduce un document PDF cu Word, cu diferența fiind că acesta este înregistrat ca document Word și trebuie să exportați în PDF pentru a păstra formatarea originală.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here