Cum să traduceți automat în paginile Edge Chromium care nu sunt în limba dvs.

Edge este un browser cu posibilități, caracteristici și avantaje grozave care îl fac unul dintre cele mai iubite de utilizatori. De fapt, ne pune la dispoziție un traducător de pagini pentru cei care sunt în alte limbi, indiferent dacă este limba noastră maternă sau una complet diferită.

Desigur, aceasta este o opțiune grozavă, deoarece ne va permite să înțelegem rapid orice pagină. Din acest motiv, mulți se întreabă cum traduce automat paginile Edge Chromium? În continuare, vă vom arăta cum să o realizați.

Index()
 1. Ce versiuni ale Microsoft Edge Chromium traduc automat o pagină?
 2. Care este modalitatea de a traduce un site web cu Microsoft Edge Chromium?
  1. Pentru Windows 8 și 10
  2. Dacă aveți versiuni de Windows 7 sau mai vechi
  3. Cu un computer care are sistem MacOS
 3. Care este modalitatea de a configura acest browser pentru a traduce întotdeauna o limbă?
 4. Cum să dezactivați traducerea automată a unui site în Edge Chromium?
 5. Ce trebuie să faceți când translatorul Microsoft Edge Chromium nu se activează?
  1. Foloseste Google Translate

Ce versiuni ale Microsoft Edge Chromium traduc automat o pagină?

În primul rând, Edge este cel mai recent browser lansat de Windows 10. În același mod, se găsește disponibil pentru toate versiunile Windows și macOS, unde cel mai bun mod de a-l descărca este de pe pagina sa oficială.

Care este modalitatea de a traduce un site web cu Microsoft Edge Chromium?

Când introduceți o pagină în acest browser, va indica opțiunea de a o traduce dacă este într-o altă limbă. Dacă acest lucru nu se întâmplă, trebuie face o alta procedura pentru a-l obține.

Pentru Windows 8 și 10

Primul lucru este să intri în browser și să accesezi pagina care este într-o altă limbă. Apoi, veți merge la bara de adrese din partea de sus, aici veți vedea o pictogramă cu litera ‘a’, care se află chiar lângă o stea. Este de menționat că această opțiune poate fi văzută doar dacă browserul detectează că această pagină este într-o altă limbă.

Când apăsați această pictogramă va apărea un mic avertisment în care trebuie să apăsați tasta butonul albastru care spune „Traduceți”. Făcând acest lucru observăm că pagina va fi tradusă automat.

Dacă aveți versiuni de Windows 7 sau mai vechi

Dacă utilizați o altă versiune de Windows, trebuie să știți că procesul de traducere a unei pagini este complet același cu cel menționat mai sus. Dar, o poți face și așa, mergi la pagina care este într-o altă limbă și faci clic dreapta pe ea cu ajutorul mouse-ului. În continuare, va apărea o listă în care vom selecta Opțiunea „Traduceți”.

Apoi va apărea o casetă în secțiunea „Traduceți în” puteți alege limba specifică la care doriți să fie traduse informațiile de pe pagină. Rețineți că, pentru ca căutările dvs. să fie mai rapide în acest browser, puteți seta Google ca motor de căutare implicit.

Cu un computer care are sistem MacOS

Pur și simplu, când sunteți pe pagina cu altă limbă, apăsați pictograma care este lângă steaua favoritelor. Apoi, în caseta pop-up selectați limba în care doriți ca pagina să fie tradusă în secțiunea „Traduceți în” și apoi apăsați butonul „Traduceți” și gata.

Care este modalitatea de a configura acest browser pentru a traduce întotdeauna o limbă?

Dacă dintr-un motiv oarecare introduceți o pagină cu altă limbă și nu vedeți opțiunea traducătorului, atunci este necesar să o configurați. De aceea, trebuie să mergeți la bara de instrumente din partea de sus și să apăsați opțiunea celor trei puncte orizontale. Apoi, va apărea un meniu în care trebuie să selectați 'Setări', intrând astfel într-o secțiune diferită cu mai multe opțiuni. Acum în asta vom căuta secțiunea „Limbi” care se află în lista potrivită și vom activa opțiunea care spune „Întreabă dacă vreau să traduc pagini web”.

Cum să dezactivați traducerea automată a unui site în Edge Chromium?

Pe de altă parte, dacă intri într-o pagină și nu vrei să fie întotdeauna tradusă automat, pentru că înțelegi limba. Deci, în anunțul de traducere va trebui să apăsați săgeata de lângă butonul care spune „Nu acum” unde vor apărea trei opțiuni.

Trebuie remarcat faptul că puteți selecta opțiunea „Nu traduce niciodată în această limbă”, ceea ce va face ca acesta să nu fie tradus automat pe paginile care au această limbă specifică. Dar, dacă selectați „Nu traduceți niciodată acest site” dezactivăm traducerea automată doar pentru pagina respectivă.  De asemenea, dacă ați folosit acest browser o perioadă și nu vă place deloc, îl puteți dezinstala de pe computer.

Ce trebuie să faceți când translatorul Microsoft Edge Chromium nu se activează?

Traducatorul browserului Edge este destul de eficient, dar oricând pot apărea neplăceri, fie că nu are o limbă, fie că nu dorește să traducă pagina. Prin urmare, trebuie utilizați un alt instrument care ne permite să traducem pagina corect.

Foloseste Google Translate

Odată ajuns pe pagina în altă limbă, deschideți o filă nouă și căutați „Google Translate” și accesați pagina lor oficială. Apoi, copiați adresa URL a paginii pe care doriți să o traduceți și inserați-o direct în traducător. Apoi, în a doua secțiune a traducătorului, linkul va apărea în albastru, apăsați-l pentru a deschide o nouă filă cu pagina tradusă corect în limba dorită.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here