Cum să aveți o fereastră Google Chrome întotdeauna deschisă? - Setare

Știm că cel mai folosit browser de către noi toți este Google Chrome, așa că nu este de mirare că primi atât de multe actualizări constant, de fiecare dată ne oferă noi funcții care ne fac experiența de utilizare a Google Chrome mai bună.

Caracteristica grupului de file a fost introdusă recent, dar nu ar trebui să treacă neobservată pentru că ne ajută menține o navigație ordonată, și într-un mod mai optim, astăzi vă vom învăța cum să le folosiți!

Index()
 1. Cum se creează grupuri de file în Chrome?
  1. Cum să minimizezi un grup de file?
  2. Cum să personalizați culoarea unui grup?
  3. Puteți avea un grup de o singură filă?
 2. Cum să activați opțiunea „Reluați de unde ați rămas” în Chrome?

Cum se creează grupuri de file în Chrome?

Trebuie să aveți cea mai recentă versiune de Google Chrome instalată, aceasta este versiunea 81 Google Chrome Beta, îl puteți instala pe Windows, Linux sau Mac. Dacă aveți o versiune mai veche decât aceasta, trebuie să știți că această funcție nu va fi disponibilă, dar în același mod ar trebui să încercați să activați această funcție așa cum vom indica mai jos.

În primul rând, ar trebui să căutați în bara de căutare de opțiuni „Grup de file”, apoi faceți clic pe caseta de grup de file și, în final activați instrumentul, în cele din urmă trebuie să reporniți Google Chrome,

Pentru a crea un grup de file procesul este simplu, trebuie să deschideți browserul, să căutați pagina web dorită, iar pe filă trebuie să faceți clic dreapta, aici veți avea diferite opțiuni, trebuie să selectați 'Adăugați o filă la un grup nou' Și gata! Puteți colora acel grup pentru a-l identifica. Vă reamintim că vă puteți ascunde cu ușurință filele browserului în Google Chrome.

Cum să minimizezi un grup de file?

Pentru a minimiza un grup trebuie pur și simplu să faceți clic pe numele grupului și apare o filă care indică faptul că grupul de file ale browserului este acolo, atunci când trebuie să le deschideți trebuie doar să apăsați numele si va aparea. O poți face cu ușurință de câte ori vrei.

De asemenea, puteți elimina file individuale din grup făcând clic dreapta pe numele lor și selectând opțiunea din 'Eliminați din grup' dar puteți, de asemenea, să selectați „Degrupare” sau să vă deconectați. Va fi foarte ușor, puteți grupa file oricând doriți.

Cum să personalizați culoarea unui grup?

De asemenea, puteți personaliza grupurile de file pentru a avea o organizare și optimizare mai bună, fiecare grup va fi selectat automat într-o culoare diferită, dar puteți selecta și culoarea dorită, ai culori diferite si le poti alege. Ca și cum ai putea pune orice nume grupului.

Puteți avea un grup de o singură filă?

De fapt, puteți face asta și atunci când veți face clic dreapta pe filă, puteți lăsa acea pagină bifată în cazul în care aveți nevoie de ea. Filele sunt foarte utile și grupurile de file vă pot ajuta, de asemenea, să vă mențineți computerul organizat.

Trebuie să știți că grupurile de file sunt temporare, ele vor fi închise de fiecare dată când va trebui să închideți computerul sau să închideți browserul. din pacate inca nu a existat o actualizare care să vă ofere posibilitatea deschideți imediat grupuri de file, dar puteți marca unele pagini și le puteți deschide oricând. Apoi, trebuie să aflați cum să vizualizați marcajele Google Chrome pe mobil, puteți face asta cu ușurință singur.

Cum să activați opțiunea „Reluați de unde ați rămas” în Chrome?

Ați oprit computerul și ați pierdut paginile browserului pe care îl utilizați? Atunci poți activa opțiunea pentru a continua de unde ai rămas, atunci când selectezi această opțiune, vei putea deschide căutările pe Google, chiar dacă computerul tău s-a oprit brusc sau a avut loc un accident. În continuare vă vom arăta cum să o faceți.

 1. Deschideți browserul Google.
 2. În partea de sus veți vedea trei puncte care vă vor arăta opțiunile pe care le aveți pentru a vă configura browserul.
 3. Mergi la Setari'.
 4. În ultima secțiune veți avea opțiunea 'Când începeți 'aici trebuie să marcați cu un cerc înăuntru 'Continuați sesiunea de unde ați rămas'. Această opțiune este cea pe care trebuie să o alegi pentru a evita accidentele.

Aici aveți și alte opțiuni, cum ar fi „Deschide o filă nouă” sau „Deschide o anumită pagină sau un set de pagini” unde puteți lipi adresa URL din pagina pe care doriți să o deschideți dintr-o dată, ceea ce înseamnă că tot timpul această pagină va fi deschisă. Vă reamintim că puteți învăța cum să vedeți filele deschise ale telefonului mobil Android pe computer.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here