Cum să aveți Instagram actualizat în cea mai recentă versiune - Android sau iOS

Există câteva sfaturi pe care le puteți urma mențineți Instagram-ul actualizat la cea mai recentă versiune, intra in sectiunea 'Informatii' din configuratie si poti activa caseta care este responsabila pentru aceasta functie, o poti face si din cea mai recenta versiune a Play Store.

Procedând astfel, veți avea opțiunea actualizați automat aplicația atunci când vă conectați la o rețea Wi-Fi. La fel pentru dispozitivele iPhone din App Store, alegeți modul de actualizare, această procedură se poate face și manual, în iOS este afișat un mic punct roșu cu Aplicația care necesită actualizare.

În Android, veți putea vedea cuvântul „Actualizare” din Play Store, veți putea chiar să vedeți o listă cu toate aplicațiile care necesită una, dacă Instagram nu este în el, este pentru că ai deja cea mai recentă versiune. Este foarte obișnuit ca utilizatorul să dorească să dezactiveze actualizările automate, așa că se recomandă utilizarea modului manual.

Este decizia fiecărui utilizator utilizați modul de actualizare, dar în acele telefoane mobile de gamă medie sau inferioară, este posibil ca actualizările automate să înceapă să consume resurse ale mobilului nostru, ceea ce face ca acesta să devină brusc mai lent.

Index()
 1. Ce pași ar trebui să urmezi pentru a avea aplicația ta Instagram mereu în cea mai recentă versiune?
 2. Care este cea mai recentă versiune de actualizare pentru contul tău de Instagram?
 3. De ce este doar unul actualizat pe conturile tale de Instagram și nu celelalte??
  1. reporniți mobilul
  2. Cache gratuit
 4. Cum să știi dacă aplicația ta Instagram a rămas cu actualizarea automată corect?

Ce pași ar trebui să urmezi pentru a avea aplicația ta Instagram mereu în cea mai recentă versiune?

Este important de știut că pentru a actualiza Instagram automat din aceeași aplicație trebuie să aveți instalată aplicația Facebook App Manager altfel veți observa că nu veți putea găsi această setare. Dacă îl aveți deja, urmați acești pași simpli:

 1. Intră în aplicația ta de Instagram și dă clic pe fotografia ta de profil.
 2. Atingeți liniile de sus pentru a afișa meniul de opțiuni.
 3. Alegeți „Setări” și introduceți secțiunea „Informații”.
 4. Faceți clic pe „Actualizări de aplicații”.
 5. Bifați caseta „Actualizează automat Instagram” și ați terminat.

Acest proces este valabil pentru ambele versiuni de sistem de operare. Cu alte cuvinte, trebuie să le urmezi pe aceleași pentru Android sau iPhone, bineînțeles dacă ai instalat Facebook App Manager, care a devenit o cerință esențială de la unirea ambelor platforme.

Care este cea mai recentă versiune de actualizare pentru contul tău de Instagram?

Este important să știți că veți putea întotdeauna să vedeți cea mai recentă versiune a unei aplicații în detaliile aplicației fie de pe mobil, în secțiunea 'Aplicații' sau din magazinul de unde l-ați descărcat, trebuie doar să căutați din nou Instagram și veți observa o secțiune cu 'Informații despre aplicație'.

La fel pentru data curentă cea mai recentă versiune este 213.0.0.29.120 în care a fost adăugat text care face mișcări în povești, chiar și filtre care se mișcă cu muzică, în ultimele actualizări majoritatea caracteristicilor adăugate au fost dedicate poveștilor.

De ce este doar unul actualizat pe conturile tale de Instagram și nu celelalte??

Când vă actualizați aplicația Instagram toate conturile pe care le-ați adăugat sau configurat pentru autentificare va fi afectat, dacă în cazul în care numai una afișează noile funcții după actualizare, se recomandă următoarele:

reporniți mobilul

Aceasta este o metodă bună pentru modificări la suprafață, deoarece este foarte obișnuit să reporniți orice dispozitiv după efectuarea unei actualizări, în scopul de a confirma că modificările au fost aplicate corect.

Cache gratuit

Păstrând o mulțime de memorie cache, aplicația se bazează pe acele date pentru funcționarea sa, așa că dacă ți se întâmplă această eroare de actualizare, ar trebui să cache instagram gratuit stocate pe mobil și deschideți din nou aplicația.

Cum să știi dacă aplicația ta Instagram a rămas cu actualizarea automată corect?

Poate sa adnotă versiunea de instagram de îndată ce modificați setările de actualizare automată, creați o notă pe mobil, deoarece majoritatea dispozitivelor au acest instrument.

Apoi, când apare o nouă actualizare verifica daca a fost actualizat comparând notele, poți să mergi și în magazinul de aplicații și să verifici dacă cuvântul „Actualizare” nu este afișat dacă totul merge bine, deoarece Instagram a rămas corect cu o actualizare automată.

Daca aveti vreo problema cu actualizări de instagram nu ezitați să contactați suportul tehnic pentru a găsi o soluție la orice tip de eroare legată de noile configurații care au fost încorporate în versiunea recentă.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here