Cum să ai Tinder Premium, Gold sau Plus gratuit pe Android sau iPhone fără să plătești

Tinder este una dintre cele mai fascinante rețele sociale din ultimii ani. Creat cu funcția specifică de a putea întâlni oameni până în prezent. Dar, datorită caracteristicilor sale plătite, se va pune întrebarea cum aveți Tinder Premium, Gold sau Plus gratuit fără a plăti.

Termenul de rețea socială a fost deja studiat cu mult înainte de sociologi și comunicologi. Dar serviciile de rețele sociale pe care le-a adus internetul au dus relațiile umane la o dimensiune mult mai largă.

Cum să aveți Tinder Premium, Gold sau Plus gratuit pe Android sau iPhone fără a plăti
Vezi acest videoclip pe YouTube

Rețelele de socializare funcționau deja de când internetul a început să facă primii pași la sfârșitul anilor 90. Dar utilizarea sa în masă la sfârșitul anilor 2000 și de-a lungul anilor 2010 a motivat progresele și apariția altor rețele, precum Tinder.

Serviciile de rețele sociale sunt folosite pentru a întâlni mulți oameni. Fie că să-ți faci prieteni buni, să întâlni persoane de interes sau pentru a afla dacă iubitul sau iubita mea a avut vreodată Tinder. Iar lucrul izbitor la Tinder este că a fost creat pentru a fi mult mai ușor să găsești oameni speciali.

Tinder are deja 50 de milioane de utilizatori La nivel mondial. Dar când îți creezi un cont pe Tinder cu sau fără număr de telefon și îl folosești, vei observa că există mai multe funcții și versiuni mult mai avansate care pot ajuta la îmbunătățirea experienței. Dar sunt plătite și, deși nu sunt deloc servicii costisitoare, ar fi mai bine dacă ar fi gratuite.

Index()
  1. Tinder Premium, Gold sau Plus gratuit pe Android
  2. Tinder Premium, Gold sau Plus gratuit pe iOS

Tinder Premium, Gold sau Plus gratuit pe Android

O alternativă pe care o au utilizatorii de Android este că se pot bucura de serviciile oferite Tinder Gold plătește pentru el la prețul Tinder Plus. Strategia este următoarea, Tinder Plus este achiziționat normal și profilul este actualizat la Tinder Gold a doua zi.

Se așteaptă să treacă zilele și înainte de sfârșitul perioadei de plată abonamentul este anulat. În așa fel încât serviciul să nu te taxeze pentru zilele în care ai folosit Tinder Gold. Această procedură vă permite să economisiți bani.

Acum, dacă vrei să obții Tinder Plus gratuit, îl poți cumpăra de pe un dispozitiv Huawei, din magazinul AppGallery. Această alternativă nu este disponibilă pentru toate țările, dar dacă reușiți să o achiziționați, veți putea Bucurați-vă de Tinder gratuit timp de 6 luni.

La intrarea în AppGallery, trebuie să ne creăm un cont în Yo, odată ce se face acest lucru, vor fi căutate anunțuri unde oferă Tinder Plus gratuit timp de 6 luni, sau puteți merge la Cadouri și căutați promovarea 6 luni gratuite de Tinder Plus.

Apăsând opțiunea, veți fi trimis la un ecran în care vor fi afișați termenii și condițiile pentru a accepta. la randul lor iti vor da un cod pentru a obține Tinder Plus gratuit timp de 6 luni. Dar când codurile se termină, promoția se termină.

La primirea codului, veți deschide Tinder în browser și veți intra. Mergeți la setări, apoi va apărea o bară în care trebuie să introduceți cifrele codului. Alege sa trimiti si vei fi incheiat procedura.

Tinder Premium, Gold sau Plus gratuit pe iOS

În cazul dispozitivelor mobile cu iOS, puteți obține Tinder Plus gratuit, dar trebuie mai întâi plătiți pentru serviciul Tinder Gold ca mijloc de abonament.

Sistemul vă oferă Probă de 14 zile pentru a verifica aplicația. În această perioadă vă veți bucura de beneficiile pe care le-ați plătit până acum. Dar puteți face acest lucru gratuit.

Prin urmare, înainte de expirarea perioadei de încercare de 14 zile, va trebui să raportați o problemă. Vă veți conecta la iTunes, accesați Cont, apoi selectați Vizualizare contul meu, apoi Raportați o problemă de plată. Selectați problema și alegeți Vreau să anulez această comandă. Când sesizează orice inconvenient, sistemul iti va da banii inapoi.

Așadar, zilele bucurate vor fi fost gratuite atunci când primești banii plătiți pentru afiliere. Și puteți face această procedură din nou și din nou.

Pentru a te bucura de Tinder Plus, o poți face prin varianta cu reducere, nu este în întregime gratuită, dar diferența este considerabilă. Și nu vei mai avea scuza că nu pot conversa sau scrie pe Tinder.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here