Cum să obțin HBO Max pe Xbox Series S și X pentru a vă bucura de conținutul său

Consola de jocuri video Xbox din seriile S și X creată de Microsoft, are magazinul oficial 'Microsoft Store', în care utilizatorul poate descărca aplicații, printre acestea se numără HBO care poate fi obținută gratuit, singura cerință este să te autentifici în App pentru a o putea folosi.

La fel, în Microsoft Store, aplicațiile sunt afișate pe categorii, poți chiar să vezi unele aplicații de Streaming în secțiunea de tendințe, deoarece este foarte obișnuit ca un utilizator să dorească să instaleze Netflix pe consola sa Xbox, HBO Max, sau altele legate în în același mod în care poți utilizați instrumentul „căutare” dacă nu vedeți pictograma Într-un mod direct.

Index()
 1. Cât costă ca HBO Max să aibă o consolă Xbox Series S sau X?
  1. Este prețul diferit față de alte dispozitive?
 2. Unde este disponibil serviciul HBO Max pentru această consolă??
 3. Cum să descărcați serviciul HBO Max pe seria dvs. Xbox SOX?
 4. Cum să creați profiluri diferite în HBO Max pentru aceeași consolă Xbox?
 5. Ce trebuie să faceți dacă acest serviciu nu apare în magazinul Xbox?
 6. HBO Max poate fi folosit la calitate 4k pe o consolă din seria Xbox S și X

Cât costă ca HBO Max să aibă o consolă Xbox Series S sau X?

Aplicația HBO este gratuită, tot ce trebuie să plătiți este abonamentul și prețul merge în funcție de locația dvs. geografică, trebuie să știi că abonamentul folosind aplicații nu este întotdeauna disponibil pentru toate țările, la fel poți folosi un card cadou pentru a viziona Hbo în cazul în care în locația ta nu poți folosi abonamentul prin aplicații.

Este prețul diferit față de alte dispozitive?

Puteți instala Hbo pe un Smart TV LG, Samsung, Philips, Panasonic, Toshiba, Xbox, Ps4 sau Ps5 care în același mod aplicația este gratuită. Un utilizator tot ce trebuie să faci este plătiți abonamentul, că îl poți obține de la HBOmax.com, magazin de aplicații precum (Apple App Store, Google Play, Roku Channel Store, Samsung TV), bineînțeles că există și o mulțime de furnizori de servicii de telecomunicații și televiziune prin internet.

Unde este disponibil serviciul HBO Max pentru această consolă??

HBO Max a fost lansat în Statele Unite în mai 2020 pentru toate dispozitivele compatibile, inclusiv consolele de jocuri video. Acum, în iunie 2021, a fost încorporat în țările din America Latină, Caraibe și Europa, se estimează că în cursul anului 2022 va ajunge în țările asiatice.

La fel, daca vrei sa faci Streaming in afara tarii tale, trebuie sa fie acolo unde este disponibil serviciul, altfel nu va fi posibil, poti consulta lista tarilor disponibile, pentru a verifica Unde este disponibil serviciul HBO Max?.

Cum să descărcați serviciul HBO Max pe seria dvs. Xbox SOX?

Puteți descărca serviciul HBO Max pe Xbox Series S sau X, la fel ca și cu alte aplicații. Adică folosind magazinul 'Microsoft Store'. Aflați cum să o faceți după cum urmează:

 1. Am intrat în magazinul „Microsoft Store”.
 2. Faceți clic pe Instrumentul de căutare, reprezentat de pictograma lupă.
 3. Scriem HBO Max și se afișează pictograma aplicației.
 4. Intrăm în pictograma aplicației și facem clic pe 'Get Free'.
 5. Confirmăm fereastra de achiziție și așteptăm finalizarea instalării.
 6. Odată ce instalarea este terminată, faceți clic pe 'Start application' și gata.

Cum să creați profiluri diferite în HBO Max pentru aceeași consolă Xbox?

Odată ce ai acces la contul tău prin abonament puteți crea până la 5 profiluri pe consola Xbox, fie seria S, fie seria X. Este foarte ușor să creezi diferite profiluri în HBO Max, tot ce trebuie să faci este următorul:

 1. Deschideți aplicația HBO Max și atingeți profilul dvs.
 2. Faceți clic pe opțiunea „Creați - Schimbați profilul”.
 3. Când creați unul Nou, trebuie să atribuiți un nume și un avatar, puteți utiliza unele dintre cele implicite oferite de aplicație sau o imagine personală.
 4. Confirmați procesul și gata.

Este important să știi că puteți activa controlul parental la profiluri creat și, ca și alte aplicații similare, este posibil să vă bucurați de serviciul Streaming doar pe 3 dispozitive în același timp.

Ce trebuie să faceți dacă acest serviciu nu apare în magazinul Xbox?

Dacă aplicația HBO Max nu apare în magazinul Xbox, ar trebui verificați disponibilitatea în funcție de locația dvs. geografică, deoarece nu este încă disponibil pentru toate țările, puteți actualiza și magazinul pentru a verifica dacă aplicația nu este afișată. Pentru a face acest lucru trebuie:

 1. Conectați-vă consola la internet.
 2. Apăsați butonul Xbox pentru a deschide ghidul.
 3. Alegeți profilul și sistemul pe pictograma contului dvs. din setări.
 4. Selectați opțiunea de sistem și apoi „Actualizări și descărcări”.
 5. Faceți clic pe „Actualizați consola”.
 6. Dacă se afișează o actualizare disponibilă, rulați-o din comenzi, înseamnă că consola dvs. și aplicațiile sunt deja actualizate.

Este important să știți că puteți utiliza opțiunea de 'Păstrați consola actualizată', Pentru a avea mereu cea mai recentă versiune a sistemului, în cazul în care aplicația HBO Max încă nu este afișată, poți consulta un furnizor, pentru a face o consultație în funcție de problema ta.

HBO Max poate fi folosit la calitate 4k pe o consolă din seria Xbox S și X

Există un anumit număr de filme la calitate 4k și acestea sunt disponibile pentru consola Xbox One S, Xbox One X și Xbox Series X și S, dar este foarte important să verificați dacă televizorul dvs. acceptă 4K și HDR 10, acest lucru este foarte ușor de făcut, trebuie doar să vă uitați la modelul televizorului dvs. și apoi să căutați caracteristicile acestuia online, astfel încât să aveți cunoștințe despre formate acceptate.

În mod similar, dacă aveți probleme cu HBO Max pe consola dvs. Xbox Fie că este din seria S sau X, nu ezitați să consultați suportul tehnic HBO Max pentru a rezolva orice tip de eroare legată de aplicație sau de conținutul acesteia.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here