Cum să aveți, să descărcați și să instalați Safari pe Android pas cu pas

Safari este browserul nativ pe computerele cu sistemul de operare iOS și este implicit pe toate iPhone-urile, dar este și posibil descărcați și instalați pe Android. Acest browser se află pe locul doi dintre cele mai utilizate pe dispozitive mobile. Putem descărca Safari în două moduri diferite, fie prin „Play Store”, fie căutându-l pe site-ul dispozitivului dvs.

În calitate de operator, are avantajele și dezavantajele sale, deoarece dacă îl descărcați din 'Play Store' aceasta va garanta calitatea aplicației și dispozitivul nu va fi în pericol.

Cum să aveți, să descărcați și să instalați Safari pe Android pas cu pas
Vezi acest videoclip pe YouTube

Acest browser Safari este, fără îndoială, unul dintre cele mai utilizate browsere astăzi. Vine instalat pe dispozitive cu sistem de operare iOS cum ar fi iPhone, iPad sau Mac. iOS oferă acestui dispozitiv browserul implicit „Safari”, deoarece acesta era disponibil numai pe computere. Dar este posibil să-l instalezi pe sistemul de operare Android, datorită versatilității și multiplelor opțiuni de personalizare, făcând posibilă copierea gadgeturilor din alte sisteme de operare, cum ar fi browserul Safari, și chiar și o tastatură în stil iPhone pe Android.

Există pagini web rău intenționate care caută întotdeauna să dăuneze dispozitivelor noastre, dar Safari face treaba; pentru a face actualizări constante și pentru a evita acest tip de inconvenient.

Index()
 1. Cum să descărcați și să instalați Safari pe Android pas cu pas
 2. Ce avantaje oferă Safari având ca operator pe dispozitivul nostru?
 3. Care sunt dezavantajele Safari ca browser

Cum să descărcați și să instalați Safari pe Android pas cu pas

Dacă doriți să descărcați din apk, trebuie să căutăm versiunea indicată pentru dispozitivul nostru Android, astfel incat sa avem un browser mai rapid si sa nu avem probleme cand incepem o cautare in browserul Safari. Trebuie doar să urmați acești pași foarte simpli:

 • Primul lucru pe care trebuie să-l facem este; introduceți setările dispozitivului astfel încât să ne ducă la următoarele opțiuni și începeți operația.
 • Apoi, vom face clic pe 'Folders', vom localiza folderul de descărcări și apoi va trebui să găsiți fișierul care conține browserul.
 • Apoi îl lăsăm apăsat până când apare opțiunea 'Extract folder'.

 • Trebuie să facem faceți clic pe folderul browser, și vom selecta programul de instalare și vom aștepta câteva minute pentru ca acesta să facă instalarea.
 • Pentru a actualiza browserul Safari, nu va trebui să începeți o descărcare sau fi instalat prin USB, deoarece face în mod constant actualizări pe cont propriu.
 • Odată instalat browserul, trebuie să repornim dispozitivul, deoarece acest lucru ne va permite să ne sincronizăm cu sistemul. În cazul pornirii dispozitivului, acesta nu afișează pictograma browserului pe ecranul de start, poate însemna că a apărut o eroare în timpul instalării sau unul dintre fișierele „Plugin” este defect.

Ce avantaje oferă Safari având ca operator pe dispozitivul nostru?

Este important de reținut că browserul Safari este o aplicație destul de completă și, prin urmare, trebuie să știm și noi; Care este a ta avantaj ca browser și care sunt dezavantajele acestuia. Astfel, vom avea puțin mai multe cunoștințe despre program și vom putea începe să gestionăm aplicația.

 • Unul dintre principalele avantaje ale Safari este; că nu trebuie să faceți actualizări constante ca alte browsere.
 • Și un alt dintre avantajele sale este că; filele de navigare sunt extrem de independente.

 • Timpul de căutare este foarte rapid, în câteva secunde vei primi rezultatele căutării.
 • Acest browser este foarte accesibil și de a conta pe el; nu este necesar să aveți un mobil care are o versiune actualizată, dacă este mai mare sau egală cu 2.2 este suficient.
 • Și, în sfârșit, poate bloca paginile sau site-urile web care pot scădea performanța dispozitivului nostru pe termen lung sau îl pot deteriora complet.

Care sunt dezavantajele Safari ca browser

Nu sunt multe dezavantaje oferite de browser. Și așa o avem ca a operator profitabil în mobilul nostru, dar este bine de stiut si care sunt dezavantajele sale pentru a nu avea probleme cu operatorul de telefonie mobila.

 • Din punct de vedere informativ, la întrebări nu prezintă cele mai actualizate.
 •  Sunt mulți utilizatori care nu sunt de acord cu designul, deoarece este foarte vechi. Devenind astfel; una dintre cele mai notorii probleme de browser.

după cum am putut vedea deja, descărcați și instalați Safari pe mobilul nostru nu este atât de greu. Trebuie să petrecem doar câteva minute; și imediat veți căuta informații utile, fie că este vorba și de descărcare de imagini, muzică sau videoclipuri.

Trebuie doar să avem răbdare și așteptați puțin timp de descărcare și instalare. Este foarte important să știi care sunt funcțiile sale și cum să le gestionezi, pentru a profita de informațiile tale.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here