Cum să subliniezi un text în Powerpoint, astfel încât să iasă în evidență? - Noi cai

Atunci când dorim să facem prezentări PowerPoint cu o calitate deosebită și ca diapozitivele să arate incredibil, există anumite setări care trebuie făcute pentru a evidenția sau a atrage atenția terților, chiar și pentru crește confortul vizual al textului pe care le-am inclus.

Din acest motiv, unul dintre instrumentele pe care PowerPoint le prezintă, ca și restul programelor Office, este pentru a putea sublinia un text, În ciuda faptului că este ceva de cunoştinţă publică, în unele ocazii toate modalităţile prin care un text în cauză poate fi subliniat nu sunt pe deplin cunoscute, prin urmare, aici vă arătăm tipurile de subliniere şi cum să faceţi fiecare dintre ele.

Index()
 1. Ce fel de evidențieri vă permite să faceți Microsoft PowerPoint??
 2. Care sunt pașii pentru a evidenția cu ușurință un text în PowerPoint?
  1. tip obișnuit
  2. dublu subliniat
  3. efect de subliniere
 3. Cum poți schimba culoarea și stilul sublinierii?

Ce fel de evidențieri vă permite să faceți Microsoft PowerPoint??

După cum se știe, PowerPoint în oricare dintre versiunile sale, fie că este mobil, din extensia sa Google Chrome sau prin programul integrat în majoritatea computerelor, este o platformă extrem de versatilă care se adaptează oricărei nevoi ale noastre, cum ar fi a face desene, scrie texte, folosește-l pentru a preda, etc. Prin urmare, pentru a combina cu prezentările noastre ni se prezintă trei tipuri de subliniere:

 • subliniere regulată, care se prezintă ca o simplă linie a culorii pe care dorim să o plasăm și se află sub text.
 • dublu subliniat, sunt două linii drepte care se află sub text.
 • efect de subliniere, perfect pentru persoanele care folosesc animații în diapozitive.

Care sunt pașii pentru a evidenția cu ușurință un text în PowerPoint?

În funcție de tipul de subliniere pe care dorim să o aplicăm prezentării noastre PowerPoint, vom găsi trei moduri diferite de a face o subliniere, fiecare are o metodă diferită de inserat în prezentarea PowerPoint, așa că aici vă arătăm cum să faceți fiecare dintre tipurile de subliniere.

tip obișnuit

Pentru a introduce sublinierea tradițională PowerPoint are în interiorul unei prezentări, astfel încât să arate uimitor vizual, care este practic o simplă linie sub text, vom intra mai întâi în program și vom deschide prezentarea la care lucrăm. Mai târziu, vom căuta în cadrul acestuia diapozitivul și textul în cauză pe care dorim să fie subliniat.

Vom selecta trăgând mouse-ul peste textul care va fi subliniat în curând și în fila 'Acasă' vom merge în zona 'Font', acolo vom căuta unde un 'S' cu un se afișează linia de mai jos și vom face clic pe ea, imediat textul ar trebui să apară subliniat. În același mod, puteți sublinia un text da menținându-l selectat Apăsați simultan tastele 'Ctrl + S'.

dublu subliniat

În cazul în care doriți să oferiți o singură vedere și o subliniere care să atragă și mai mult atenția în cadrul prezentării, putem folosi sublinierea dublă, ceea ce pentru a fi făcut, singurul lucru pe care trebuie să îl faceți este să deschideți programul și să selectați textul la care se va adăuga acest tip de bandă de jos. Apoi, vom merge la fila „Acasă” și în zona sursă, ar trebui faceți clic pe săgeată îndreptat în jos și afișat în partea de jos a zonei, la aceeași înălțime cu 'Sursă'.

În fereastra pop-up care a apărut, vom găsi opțiunea 'Stil de subliniere', lângă ea putem vedea o bară derulantă pe care, atunci când dam clic, vom vedea diferitele stiluri care sunt oferite pentru a sublinia. Acolo trebuie doar să alegeți 'Stil dublu' și, pentru a finaliza, faceți clic pe 'OK'.

efect de subliniere

Efectul de subliniere este una dintre opțiunile de animație pe care PowerPoint le menține ca program în zona „Animații”. Pentru a integra acest tip de subliniere într-un slide, trebuie mai întâi adăugați o casetă de text și, pentru aceasta, trebuie să mergem la fila 'Insert' și să căutăm opțiunea casetă de text.

În cadrul acestuia vom scrie textul pe care dorim să fie subliniat, înainte de a adăuga animația trebuie să îi modificăm aspectul, modificând dimensiunea fontului și tipul de font al literei. Apoi, vom intra în fila 'Animations' și unde sunt afișate toate cele disponibile, vom face clic pe săgeata de jos pentru a putea căuta opțiunea 'Subliniere', care se află între animațiile zonei 'Accentuare' în ultima coloană. Opțional, puteți modifica durata animației, puteți schimba tipul de linie în 'Format imagine', plasați o culoare diferită etc.

Cum poți schimba culoarea și stilul sublinierii?

Pentru a schimba stilul și culoarea sublinierii, în funcție de care format de subliniere l-am introdus, O vom face prin două file PowerPoint, acestea fiind 'Start' pentru unele și 'Format imagine' pentru celălalt tip de subliniere.

Dacă am inserat o subliniere normală fără animație, pentru a-i schimba culoarea vom merge la fila 'Acasă' și în zona fonturilor, va trebui să afișam fila acestuia apăsând săgeata. Când se deschide fereastra pop-up, zona 'Tot textul' Vom vedea opțiunea de culoare de subliniere și pentru a o schimba va trebui doar să facem clic pe găleata de vopsea.

Acum, pentru a schimba stilul acestuia, în cadrul acestei file găsim o bară care spune „Stil de subliniere” și făcând clic pe ea putem vedea toate stilurile care există. În cazul în care avem o subliniere realizată prin animație, pentru a face toate aceste personalizări trebuie să mergem la fila „Format imagine” iar în zona de stiluri de formă, putem vedea toate personalizările pe care le putem face.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here