Cum să încarci și să postezi imagini sau fotografii pe Twitter de pe telefonul mobil fără a pierde calitatea

Ne aflăm în prezent trăind într-o societate care este din ce în ce mai conectată digital prin internet și gama largă de dispozitive care există pentru a-l accesa, indiferent de obiectivul nostru, prin internet este posibil să-l atingem. Mai ales cu rețelele de socializare, care ne permite să ne conectăm cu toate colțurile lumii cu un simplu clic.

În ultimul deceniu, rețelele de socializare au explodat în popularitate în mare parte pentru că îndeplinesc în mod eficient nevoia umană de a explora și comunica cu restul lumii. Mai ales prin intermediul rețelei de socializare Twitter, care i-a conectat pe toată lumea într-o interfață simplă pentru a discuta, a împărtăși opinii și a rămâne informat cu tot ce se întâmplă.

Cum să încarci și să postezi imagini sau fotografii pe Twitter de pe telefonul mobil fără a pierde calitatea
Vezi acest videoclip pe YouTube

Cu Twitter poți comunica fără niciun inconvenient atât cu străini din toată lumea, cât și cu contactele tale căutând și găsind persoane după numărul lor de telefon sau e-mail, astfel încât să puteți face o legătură mai profundă cu ceilalți, împărtășind interese și opinii despre orice vă interesează în acest moment.

Servind nu numai ca o rețea socială pentru a comunica, ci și ca un instrument puternic de marketing social și schimbare în care poți descărca videoclipuri de pe Twitter de pe Android sau iPhone, pentru a lucra cu ușurință împreună cu mediul, în exterior și în interiorul acestuia. Deoarece managementul rețelelor sociale este esențial în cadrul social și al muncii.

Datorită progreselor tehnologice constante de astăzi, Twitter a devenit un instrument de zi cu zi prin posibilitatea de a lucra pe mai multe platforme fără nicio problemă, oferind chiar și funcții de economisire a datelor și a bateriei, cum ar fi modul întunecat sau funcții pentru a face comunicarea mai interactivă și mai vizuală prin poveștile nou adăugate.

Ținând cont de cele menționate mai sus, astăzi ne vom concentra pe versiunea oficială a Twitter pentru Android și pe funcțiile sale, care este în prezent cea mai folosită platformă pentru această rețea de socializare datorită simplității interfeței și portabilității ușoare a unui Android. În special, vă vom învăța cum să încarci și să postezi imagini sau fotografii pe Twitter de pe telefonul mobil fără a pierde calitatea.

Index()
  1. Încărcați și postați imagini sau fotografii fără a pierde calitatea pentru smartphone-uri
  2. Încărcați și publicați imagini sau fotografii fără a pierde calitatea pe computer

Încărcați și postați imagini sau fotografii fără a pierde calitatea pentru smartphone-uri

Twitter este setat în mod implicit la comprima rezoluția unei imagini sau a unei fotografii atunci când îl încarci, pentru a economisi spațiu și a face încărcarea mai rapidă. Cu toate acestea, această configurație vă poate afecta direct munca în cazul în care vă ocupați de fotografie prin intermediul rețelei de socializare.

În prezent sistemul de operare iOS are opțiunea în cadrul aplicației de a evita o astfel de compresie, prin includerea instrumentului "încărcare în 4k". Pentru a folosi această funcție trebuie pur și simplu să deschideți aplicația> să găsiți imaginea pe care doriți să o încărcați> deschideți imaginea> în partea de sus selectați cele trei puncte pentru a deschide opțiunile> verificați încărcarea în 4k.

Din păcate pentru Android această opțiune nu este disponibilă momentan, deși în cadrul modificărilor recente anunțate de aplicație s-a raportat că în curând compresia imaginilor și fotografiilor va fi de domeniul trecutului. De la următoarea actualizare, doar miniaturile imaginii vor fi comprimate și când se va face clic pe aceasta va fi în calitatea sa originală.

Încărcați și publicați imagini sau fotografii fără a pierde calitatea pe computer

În cazul în care utilizați și rețeaua socială Twitter în cadrul unui computer, este posibil să evitați și comprimarea imaginilor prin intermediul a aplicație externă precum Photoshop pentru a ascunde anumiți pixeli ai imaginii, dar această opțiune devine puțin complicată dacă nu știi cum să lucrezi la ea, sau printr-o pagină separată.

De asemenea, este posibil să remediați videoclipurile care își pierd calitatea atunci când sunt încărcate prin instrumente externe, cum ar fi Wondershare Repairit pentru a repara videoclipuri în cazul în care acestea sunt încărcate într-un mod neclar sau cu o calitate slabă pe platformă.

după cum poate ați observat, dezavantajele Twitter sunt minime și ușor de corectat și, la fel ca marea majoritate a rețelelor sociale, utilizarea acestora este ușoară prin cunoașterea elementelor lor de bază.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here