Cum să încarc videoclipuri lungi în starea mea WhatsApp - Mai mult de 30 de secunde

WhatsApp vă permite să încărcați videoclipuri în state pentru doar 30 de secunde, de aceea trebuie să folosim mai multe părți, și astfel să poți plasa un videoclip mai lung, poți folosi și programe externe pentru a-ți scurta videoclipurile.

Efectul de tranziție de la o parte la alta nu afectează prea mult, de aceea puteți încărca părțile dintr-un videoclip fără probleme, așa că atunci când un utilizator îl vede, poate bucurați-vă de un videoclip mai lung de 30 de secunde.

De asemenea, puteți încărca videoclipuri de pe YouTube în statele WhatsApp, indiferent de durata acestora. Este important să punem atenția asupra piesele trebuie să fie încărcate manual, și se recomandă să scurtați videoclipul înainte de a-l încărca.

Este un proces lung să o faci de pe aceeași platformă WhatsApp, chiar dacă este simplu, dar să au o viziune mai profesionistă, este mai bine să utilizați software terță parte și să găzduiți intrarea și ieșirea pieselor, astfel încât tranziția să nu fie vizibilă.

Index()
 1. Cum să puneți videoclipuri mai lungi de 30 de secunde în starea WhatsApp?
 2. Care sunt comenzile rapide pentru a încărca videoclipuri lungi în starea WhatsApp?
  1. Creați mai multe clipuri de 30 de secunde
  2. Convertiți videoclipul într-o imagine GIF

  Cum să puneți videoclipuri mai lungi de 30 de secunde în starea WhatsApp?

  Astăzi este foarte obișnuit să partajezi imagini, GIF-uri, videoclipuri sau să adaugi stickere la starea WhatsApp și, după cum știm deja cu toții, acestea s-au stabilit o limită de timp de maximum 30 de secunde, dar putem distribui un videoclip mai lung?

  Răspunsul este da, doar că pentru a-l realiza video-ul trebuie să fie împărțit în bucăți de 30 de secunde, Trebuie doar să selectați videoclipul pe care doriți să îl încărcați în stare și când îl încărcați, aceeași aplicație îl va tăia după 30 de secunde. Cu alte cuvinte, trebuie să asamblați părțile videoclipului manual, dacă aveți un videoclip de 3 minute atunci trebuie să încărcați 6 părți.

  Care sunt comenzile rapide pentru a încărca videoclipuri lungi în starea WhatsApp?

  Dacă doriți să încărcați un videoclip lung în starea dvs. WhatsApp, trebuie să fiți clar că această aplicație nu vă va permite să încărcați totul într-o singură parte, dar nu-ți face griji deoarece există modalități de a o realiza, pentru asta trebuie doar să ai răbdare și multă ingeniozitate.

  Pentru a încărca un videoclip în starea dvs. WhatsApp, mai mult de 30 de secunde, puteți au două unelte, ceea ce vă va ajuta să evitați limita stabilită de această rețea de socializare, și astfel să puteți partaja videoclipul dorit, fără a pierde calitatea, și astfel le puteți partaja cu contactele dvs., aceste instrumente sunt:

  Creați mai multe clipuri de 30 de secunde

  Când încărcați un videoclip lung pe WhatsApp, aplicația îl va reduce automat la 30 de secunde, pentru a încărca videoclipul în starea dvs. trebuie doar să:

  1. Conectați-vă la WhatsApp
  2. Puteți încărca videoclipul din galeria dispozitivului dvs. sau direct din aplicație
  3. Odată ce ați selectat videoclipul și îl încărcați în stare, aplicația îl va tăia în primele 30 de secunde
  4. Pentru a încărca restul videoclipului, trebuie să o faceți manual, să găsiți din nou videoclipul și să încărcați de unde ați rămas încă 30 de secunde, până când încărcați întregul videoclip.

  Convertiți videoclipul într-o imagine GIF

  O altă opțiune este să convertiți videoclipul într-o imagine GIF, deoarece WhatsApp nu stabilește limitele duratei unui GIF, și videoclipuri mai lungi de 30 de secunde pot fi publicate, crearea unui GIF dintr-un videoclip este foarte simplă și foarte ușoară, trebuie doar să selectați secvențele pe care doriți să apară în GIF și de acolo creați o buclă. Puteți crea GIF-uri din programul de editare Photoshop, este foarte simplu, trebuie doar să urmați acești pași:

  1. Alegeți tema care vă place cel mai mult pentru a vă crea GIF
  2. În videoclipul pe care l-ați selectat, ar trebui să alegeți partea pe care doriți să o creați în GIF și să o tăiați
  3. Din Photoshop importați videoclipul
  4. Trebuie sa reglezi calitatea, tine cont ca cu cat are mai multa calitate, cu atat este mai mare greutatea la reproducere
  5. După ce ați creat GIF-ul, apăsați unde scrie „Salvați”
  6. Și va fi gata să fie distribuit în stările tale WhatsApp

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here