Cum să încarci o fotografie nedecupată pe Instagram pas cu pas

În prezent, Instagram este una dintre cele mai utilizate și cunoscute rețele sociale la nivel mondial, iar opțiunile sale de interactivitate și utilizare au făcut-o una dintre cele mai utilizate de utilizatorii săi.  Astăzi vrem să explicăm cum încarcă o fotografie nedecupată pe instagram Pas cu pas.

Cum să încarci o fotografie pe Instagram fără tăiere
Vezi acest videoclip pe YouTube

Este foarte obișnuit ca, atunci când încercați să încărcați o imagine, aceasta să fie decupată pentru a fi mai mică, deoarece dimensiunea pe care o are instagramul pentru a încărca o imagine este standard, adică nu se schimbă.  Cu toate acestea, acest lucru poate fi remediat dacă urmați pașii corect.

Index()

Cum să încarci o fotografie nedecupată pe Instagram pas cu pas

Poate ți s-a întâmplat să vrei să încarci o imagine foarte dreptunghiulară sau panoramică și care nu îndeplinește parametrii de măsurare pe care îi are această aplicație, de când o încarci instagram o taie implicit, deoarece este programat astfel încât toate posturile să pară uniforme.

De asemenea, este foarte frecvent ca peisajele, locurile și chiar oamenii să fie tăiate în jumătate, lăsând o imagine prost decupată sau fără sens.

Când nu știi cum să acționezi în această situație, de exemplu încarcă fotografii pe instagram fără a fi decupat, poate fi foarte stresant.

Cu toate acestea, cu acești pași veți putea încărca imagini complete în rețea. Trebuie doar să exersați puțin până când acești pași sunt automati atunci când postați conținut nou în contul dvs.

Postați fotografii complete pe Instagram cu ajutorul acestor aplicații

Pentru ca tu să-ți atingi obiectivul, vom avea nevoie de ajutorul unor aplicații, pentru ca fotografiile tale să nu fie decupate inutil.

  • În primul rând avem InstaSize, această aplicație binecunoscută vă permite să vă editați fotografiile, fie adăugând filtre, text și chiar dimensiunea.

Dacă ceea ce te interesează este mărimea, o poți modifica cu ușurință folosind degetele și dacă Instagram o decupează, trebuie doar să o faci mai mică și să adaugi un fundal, aceasta poate fi o culoare anume, deoarece paleta de culori este largă.

În continuare, ceea ce trebuie să faci este să o încarci și imaginea se va potrivi perfect în spațiul pe care instagram-ul îl oferă.

  • Ca a doua aplicație, avem PhotoSquarer. Această aplicație are posibilitatea de a modifica tot ceea ce îți dorești despre fotografiile tale, de a roti, de a decupa, de a mări, de a adăuga luminozitate etc. Dar, la fel ca InstaSize, puteți adăuga benzi în părțile laterale pentru a vă face fotografia total pătrată și nicio problemă cu setările instagramului.
  • Continuam cu  InstaFitIt, această aplicație pentru Android 2.3.3 sau o versiune superioară are caracteristici foarte asemănătoare cu InstaSize, ați putea chiar crede că sunt aceleași.

Singurul lucru care îi diferențiază este că acesta are o versiune PRO care are mai multe opțiuni de editare și poți chiar să pui filigrane; dar dacă ești interesat să modifici dimensiunea, versiunea gratuită este perfectă pentru tine.

În plus, cu PhotoSquarer îți vei putea modifica panoramele sau fotografiile care nu sunt foarte pătrate, astfel încât să se potrivească cu măsurătorile pe care le cere Instagram.

  • În cele din urmă, avem pătrat. Această aplicație are funcții de editare foarte asemănătoare cu cele trei aplicații de mai sus.

Cu el poți uita de dimensiunea fotografiilor tale și, dacă vrei, poți schimba culoarea fotografiilor tale, schimba luminozitatea acestora, plasează text, autocolante etc. Editează și îndrăznește să-ți încarci fotografiile fără a le decupa.

Aplicațiile pe care le-am menționat mai sus urmăresc să îmbunătățească calitatea fotografiilor tale. Cu toate acestea, există nenumărate aplicații de acest tip cu opțiuni similare, diferența este că sunt ușor de utilizat, interactive și intuitive.

Descărcați una dintre aceste aplicații sau căutați alta care se potrivește gusturilor și/sau preferințelor dvs. personale, descoperă transformarea pe care o pot suferi imaginile tale.

Bucură-te de postarea ta amintiri pe Instagram fără tăiere sau schimba aspecte ale amintirilor tale. Așa că pot fi apreciate în dimensiunea lor originală și de mai multe persoane.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here