Cum să încărcați un fișier PDF pe un blog Blogger pentru descărcare ușoară

În prezent, necesitatea menținerii conexiunii și comunicării între mii de oameni din întreaga lume este esențială. Din acest motiv, tehnologia și diversele sale progrese ne oferă platforme versatile precum Blogger. De asemenea, vă permite să deschideți un fișier PDF pe orice dispozitiv sau să publicați fișiere de diferite tipuri, așa că astăzi vom învăța pentru a încărca un fișier PDF pe un blog.

Cum să încărcați un fișier PDF pe un blog Blogger pentru descărcare gratuită
Vezi acest videoclip pe YouTube

Toate documentele inserate în această platformă, inclusiv PDF-urile, sunt disponibile oricărui tip de utilizator. Deoarece pot fi traduse din engleză în spaniolă, permițându-le să fie publicate și descărcate personal cu ușurință.

De remarcat că prin intermediul platformei Blogger, utilizatorul poate dezvolta orice temă și o poate publica sub designul pe care si-l doreste.

Având în vedere diversitatea, nevoia și experiența utilizatorilor care folosesc acest mediu pentru a publica conținut pe Blogul lor, sistemul variază de la un stil amator la unul foarte profesionist, la fel se va întâmpla cu cititorii care pot accesa diferitele publicații.

La sfârșitul tuturor, funcția principală a platformei este fi un mijloc de comunicare.

În ciuda tuturor progreselor, există încă mici dezavantaje, cum ar fi încărcați direct un fișier PDF, în acest caz, interfața Blogger nu permite acest lucru.

Dar în favoarea soluțiilor, vom observa cum să executăm acest proces într-un mod simplu și fără alte complicații, cum ar fi utilizarea site-urilor Google.

Index()
  1. Primii pași pentru a încărca un fișier PDF pe blogul Blogger și pentru a-l descărca cu ușurință
  2. Cum să parcurgeți pașii pentru a încărca un fișier PDF pe blogul Blogger și a descărca cu ușurință?

Primii pași pentru a încărca un fișier PDF pe blogul Blogger și pentru a-l descărca cu ușurință

Deoarece există o soluție pentru orice, încărcarea unui fișier PDF pe Blogger Blogger și apoi posibilitatea de a-l descărca cu ușurință, este posibilă prin utilizarea platformă numită Google Sites.

Primul pas de urmat este să asociezi contul tău Google cu pagina Blogger, iar prin această acțiune, fișierul tău PDF va începe calea pentru descărcare directă.

Trebuie să accesați 'Portalul Blogger', apoi să introduceți 'Acreditările' în spațiul indicat în 'Profil' și să apăsați imediat butonul 'Acces'; trebuie să faceți clic pe filă 'Contul meu', iar apoi în secțiunea 'Site-uri', veți avea automat acces la serviciile oferite de Site-uri Google și care vor fi asociate contului dvs. Google.

În acest proces, veți obține o listă numită „Site-urile mele”, unde vor fi efectuate toate procedurile legate de toate fișierele și site-urile dvs. pe care le-ați conectat la contul dvs. Google Sites.

În management, trebuie localizați-vă în fișierul PDF pe care doriți să îl încărcați, si asa, fa link-ul de pe Blog, cu el vei plasa de pe Google, pagina si alte fisiere.

Este recomandat să creați un folder care vă va ușura munca organizarea corectă a diferitelor dosare pe care doriți să îl publicați, de preferință ar trebui să denumiți acest folder „PDF” și astfel să găsiți cu ușurință totul într-un singur loc.

Cum să parcurgeți pașii pentru a încărca un fișier PDF pe blogul Blogger și a descărca cu ușurință?

După ce ați parcurs primii pași pentru a putea încărca fișierul PDF pe Blogger Blogger și a-l descărca cu ușurință, selectați un „Șablon” și apăsați pe opțiunea „Arhivare”. Introduceți numele PDF, și imediat veți vedea crearea traseului: /site//pdf, apoi apăsați butonul 'Creați pagină'.

Trebuie să faceți imediat clic pe butonul 'Adăugați fișier', unde se va deschide o casetă de dialog pentru a apăsa butonul 'Răsfoiți' și astfel găsiți fișierul PDF.

În cazul utilizării platformei Mozilla Firefox. Trebuie să faceți clic dreapta pe link și să selectați opțiunea „Copy Link Path”.

Reveniți la pagina dvs. Blogger și apăsați butonul „Intrare nouă” situat în Blog. Și unde doriți să publicați articolul la alegere. Pentru a face acest lucru, trebuie să începeți cu redactarea documentului în mod normal, apoi introduceți linkul aruncat în pașii anteriori, legați-l la un cuvânt cheie și astfel puteți da continuitate scrisului dvs.

Ultimul pas pentru a finaliza cu succes procesul este să apăsați „Publicare intrarea” și veți vedea automat linkul care va duce cititorul să descarce fișierul selectat în format PDF.

Cu aceste indicații, descărcarea documentului PDF de pe Blog va fi un succes răsunător, și va da Un domeniu mai mare pentru toate publicațiile dvs.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here