Cum să încarci fotografii pe Instagram cu Adobe Lightroom fără a pierde calitatea?

Daca esti un fanatic al editării fotografiilor prin programul Lightroom trebuie să știi că le poți exporta în contul tău preferat de Instagram cu o calitate bună a imaginii. Știm că astăzi această platformă Instagram este folosită pe scară largă pentru a vă partaja fotografiile, motiv pentru care în acest articol veți afla cum să le exportați la calitate înaltă din Lightroom.   

Index()
 1. Cum să setați calitatea fotografiei în Lightroom înainte de a posta pe Instagram?
 2. Cum să-ți partajezi fotografiile pe Instagram din Adobe Lightroom?
  1. de pe desktop
  2. Pe un dispozitiv mobil
  3. Exportați fotografii în formatul dorit
 3. Cum să verificați că fotografia Lightroom a fost încărcată corect pe Instagram?

Cum să setați calitatea fotografiei în Lightroom înainte de a posta pe Instagram?

Pentru a putea configura calitatea sau rezoluția unei fotografii din programul Lightroom, vă recomandăm două opțiuni, una dintre ele se numește Raw Details, care era cunoscută anterior sub numele de Enhancement Details, aceasta este responsabil pentru producerea de fragmente ascuțite, analiză mai exactă a marginilor, concept îmbunătățit de culoare și reducerea defectelor.    

Alte opțiunea se numește Super Rezoluție, a fost adăugat la programul Lightroom în versiunea 4.3, oferă o imagine sau o fotografie fixată cu efecte similare cu opțiunea pe care am menționat-o mai înainte, diferă prin faptul că aplică o valoare liniară dublă. Aceasta înseamnă că fotografia pe care o vei îmbunătăți va păstra de două ori lățimea și înălțimea fotografiei originale. 

Această opțiune acceptă aceleași imagini ca și detaliile brute. Elementul de Super Rezoluție este în esență benefică pentru consolidarea unei fotografii decupate. Dacă vrei să folosești acest tip de element, computerul tău trebuie să respecte anumite condiții tehnice: trebuie să ai un sistem de operare, dacă este Mac, o versiune de 10.14 sau mai sus. În cazul Windows, trebuie să aveți o versiune de Windows 10 sau o versiune ulterioară.

Știm că a putea intra în orice pagină web prin browserul la alegere, pe dispozitivul tău cu sistem Android, este un proces destul de ușor de executat. Dar uneori există circumstanțe în care pot apărea restricții de navigare pentru a intra pe web. Din acest motiv, ar trebui să știi cum să intri pe un site blocat de pe telefonul tău mobil Android, într-un mod simplu și necomplicat.   

Cum să-ți partajezi fotografiile pe Instagram din Adobe Lightroom?

Când termini sau închei cu Editând fotografiile dvs., le puteți trece acum în format JPEG, prezentare care este susținută de aplicația Instagram. Deși este important să rețineți că procesul pe care îl vom învăța în continuare, îl puteți aplica pe Facebook și, de asemenea, pe alte rețele de socializare, este necesar doar să cunoașteți dimensiunea standard a fotografiei. 

de pe desktop

Cu LR / Instagram puteți lucra în Lightroom și mai târziu publicați imaginea direct în contul dvs. al acestei aplicații. Trebuie să știți că Adobe Lightroom se numește în prezent Adobe Lightroom Classic CC. Procedura de setare a unui plug-in este aceeași, pentru a face acest lucru pur și simplu utilizați Managerul de expansiune al Lightroom.

 • În primul rând trebuie descărcați pluginul LR/Instagram pe desktop și extinde descărcarea.
 • Apoi, lansați Adobe Lightroom Classic CC, accesați Fișier și urmați de Plugin Manager.
 • Faceți clic pe Adăugați și localizați fișierul plugin pe desktop pentru a-l alege. Veți observa că instalarea este afișată în lista de pluginuri și pluginuri.
 • Odată ce ați importat fotografia, trebuie să glisați către Servicii de publicare care conține LR/Instagram.
 • Apoi facem clic pe Pregătire pentru a renunța la Lightroom Publishing Director și, în sfârșit, pe Opțiuni de setări pentru plug-in.

Vă puteți conecta la Instagram cu ID-ul dvs. de conectare și codul de acces și modificați comportamentul plug-in-ului Preferințe.

Pe un dispozitiv mobil

A face publicați fotografiile pe contul dvs. de Instagram, vei folosi aplicația pe dispozitivul tău mobil și apoi vei exporta fotografiile de pe computer pe telefon.

Din versiunea 5.0 din Lightroom pentru telefoane Android, puteți transferați imaginile editate ca fișiere PNG, TIFF și JPG. Lightroom oferă alternative care vă permit să configurați transferul imaginilor: calitatea fișierului JPEG, spațierea culorilor și focalizarea ieșirii.

Utilizați opțiunea Partajare pentru a trimite imagini prin e-mail sau prin web. De asemenea, vă puteți păstra și partaja imaginile utilizând filigran de text adaptiv.

Browserul cel mai folosit de utilizatorii de Android este Chrome, de atunci oferă o listă mare de articole și cerințe ale consumatorilor. Există situația configurației autorizațiilor care sunt determinate implicit. Din acest motiv, ar trebui să știi cum să elimini permisiunile din browserul tău Chrome pe telefonul mobil cu sistem Android, printr-o procedură destul de completă și fără. 

Exportați fotografii în formatul dorit

După cum am menționat mai devreme cu versiunea 5.0 în Lightroom pentru telefoane Android, puteți transfera imaginile editate ca fișiere PNG, TIFF și JPEG. Dacă doriți să exportați fotografii, trebuie să executați următorii pași:

 • Primul, veți derula în vizualizarea lupă, accesați fotografia pe care doriți să o exportați.
 • Apoi, deja în vizualizarea grilă, apăsați fotografia pentru a o alege și apoi deschideți vizualizarea cu selecție multiplă. Alegeți imaginile pe care doriți să le transferați.
 • Apoi, va trebui să faceți clic pe figura din colțul din dreapta sus. Apoi selectați alternativa Instagram.

Cum să verificați că fotografia Lightroom a fost încărcată corect pe Instagram?

Pentru verificați dacă fotografia pe care ați editat-o ​​în Lightroom a fost încărcată cu succes pe Instagram, Va trebui să intri în aplicația Instagram, apoi în profilul tău și apoi în feedul tău, pentru a confirma că fotografia ta a fost încărcată.

Știm cu toții că Google oferă consumatorilor săi un număr mare de servicii, unul dintre cele mai proeminente fiind e-mailuri gmail, Pe lângă faptul că este un serviciu de e-mail, oferă mult mai multe opțiuni despre care puțini utilizatori le cunosc, precum stocarea documentelor, fotografiilor și una dintre cele mai notabile fiind posibilitatea de a-ți transfera contactele dintr-un cont Gmail în altul, în cel mai mult mod convenabil, sigur și ușor. 

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here