Cum să remediați cu ușurință problemele de desktop la distanță în Windows 10?

Desktopul de la distanță Windows este un instrument încorporat destul de util de la Microsoft, care permite utilizatorului să își acceseze computerul de pe alt dispozitiv, fără ca distanța să fie un impediment. Precum și controlul computerului altcuiva de pe propriul tău. 

Pentru a-l pune în funcțiune, doar este necesar pentru a configura instrumentul, că dispozitivul este pornit și o conexiune bună la internet, publică sau privată. Acum, în momentul în care prezintă defecțiuni, este necesar să ne asigurăm în primul rând de respectiva conexiune, și apoi, de ceilalți factori de bază, pentru a le rezolva cu ușurință.

Index()
 1. Cum puteți remedia aceste probleme în Windows 10?
  1. Dacă există o problemă de conectare la computerul de la distanță
  2. Când există o eroare în acreditările
  3. Dacă desktopul la distanță rămâne în așteptare
 2. Ce trebuie să faceți dacă desktopul de la distanță se îngheață în Windows 10?
 3. Cum verificați starea RDP pe acest sistem de operare?

Cum puteți remedia aceste probleme în Windows 10?

Problemele legate de desktop-ul la distanță care pot apărea în Windows 10 sunt variate și frecvente. Prin urmare, este esențial determina rădăcina sau cauza defecțiunii atunci găsește o soluție. Așa cum există probleme specifice cu acest instrument util Windows, există și soluțiile respective, și anume:

Dacă există o problemă de conectare la computerul de la distanță

Aceasta este cea mai frecventă problemă care apare de obicei cu desktop la distanță, pentru că dacă nu poți avea o conexiune stabilă, instrumentul nu funcționează. Motivele posibile includ: serverul nu este activat, computerul este oprit sau nu este disponibil în rețea.

Toate acestea se pot întâmpla fie pentru că conexiunea la rețea este limitată, computerul nu are suficientă memorie sau configurația firewall-ului este greșită. Deci, dacă nu vă puteți conecta la desktopul de la distanță în Windows 10, asigurați-vă că nu se datorează celor de mai sus.

 • Verificați conexiunea la internet: Verificați dacă totul este în ordine cu rețeaua dvs. locală sau wireless, iar dacă este cea din urmă, nu uitați să verificați porturile routerului și setările acestora pentru a rezolva problemele de conexiune la Internet.
 • Verificați conexiunile de la distanță: Când desktopul este conectat pentru prima dată, este esențial să verificați dacă instrumentul este activat pe computer, dacă acesta este cazul problemei, trebuie doar să mergeți la setări și să permiteți conexiunile la distanță la computer.
 • Verificați modul avion: Starea activată a modului avion pe un computer poate determina deconectarea acestuia de la orice rețea, așa că ar trebui să aruncați o privire și în cazul în care desktop-ul are probleme.

Dacă după toate aceste verificări, computerul tău continuă să aibă probleme și știi că se datorează unei conexiuni la internet, încercați instrumentul de depanare care vine integrat cu Windows, iar dacă nici nu merge, este timpul să vizitezi un tehnician de specialitate.

Când există o eroare în acreditările

Uneori, desktopul de la distanță împiedică conexiunile din cauza unei erori în acreditările dvs., atunci când acest lucru se întâmplă în Windows 10, este posibil să găsiți o soluție ușoară, și anume, treceți la eliminați acreditările stocate.

Este cea mai viabilă opțiune pentru că este nevoie doar tastați Windows + S și intrați în Remote Desktop, apoi trebuie să selectați fila de conexiune la distanță desktop din meniul care apare acolo.

Când această filă este deschisă, faceți clic unde scrie 'Avansat' și apoi pe 'Setări', în aceasta din urmă veți găsi opțiunea de 'Ștergeți acreditările', faceți clic pe accept și astfel veți șterge acreditările care conțin erori, la final, verifică dacă a funcționat.

Dacă desktopul la distanță rămâne în așteptare

Dacă descoperiți că atunci când utilizați desktopul la distanță pe computerul dvs. Windows, acesta rămâne în așteptare pentru o lungă perioadă de timp, este cel mai probabil că nu este configurat pe computerul de la distanță sau pe celălalt dispozitiv. Deci, soluția constă în activarea desktopului la distanță în setările Windows.

Pentru a o realiza, accesați configurația de la distanță și selectați fila care menționează permiteți conexiunile la distanță la computer, faceți clic pe accept și aplica. Dacă acest lucru încă pune desktop-ul la distanță în așteptare, asigurați-vă că aveți Windows 10 compatibil, adică Pro și Enterprise.

Deoarece ediția de acasă Windows 10 nu acceptă instrumentul desktop la distanță, îl puteți descărca, dar se va bloca în continuare când încercați să îl rulați.

Ce trebuie să faceți dacă desktopul de la distanță se îngheață în Windows 10?

Singurul motiv potențial pentru care desktopul de la distanță se îngheață poate fi faptul că a politicile de grup blochează protocolul de pe desktop și astfel anulează și dezactivează setările locale.

ceea ce poți face este deschideți o fereastră de prompt de comandă cu permisiuni de administrator, si tastati din lista comenzilor Windows, cele destinate rezolvarii problemelor, apoi se deschide fisierul gpresult.html pentru a vedea dacă a funcționat.

Sau puteți activa direct desktop-ul la distanță Windows din politicile de grup, trebuie să tastați Windows + R pentru a deschide o casetă de rulare, ați pus gpedit.msc și vă va duce la editorul de politici de grup. Odată ajuns acolo, cauți configurația echipamentului până când ajungi la conexiuni și te apuci de a permite utilizatorilor să se conecteze de la distanță. 

Cum verificați starea RDP pe acest sistem de operare?

Există o singură modalitate de a verifica starea RDP în sistemul de operare al computerului sau al dispozitivului de la distanță, și anume că, în primul rând, trebuie să mergeți la începutul barei de activități, apoi să selectați fișierul. Odată ajuns acolo, faceți clic pe conectați jurnalul de rețea.

Apoi va necesita ca numele celuilalt dispozitiv să fie plasat, se subliniază că trebuie introdus în detaliu. În cele din urmă, pentru a verifica dacă conexiunea este activată în RDP, Trebuie sa pui calea: HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Control/TerminalServer.

Chiar acolo în dreapta trebuie să apăsați pe tasta care citează fDenyTSConnections pentru a continua editarea proprietăților, valorile informațiilor sunt modificate de la 1 la 0 pentru a le activa.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here