Cum să remediați descărcarea textului pe Samsung Galaxy? - Ghid complet

Mesaje text cu fișiere media atașate, necesită internet pentru a descărca, altfel nu veți putea vedea textul sau imaginea sau videoclipul pe care le-ați primit, de asemenea, este obișnuit ca Samsung Galaxy să blocheze atunci când încercați să deschideți mesajul. Așa că primul lucru pe care se recomandă să îl faceți este să rezolvați problema cu internetul lent.

Cum să remediați descărcarea textului pe Samsung Galaxy? - Ghid complet
Vezi acest videoclip pe YouTube

La fel, mulți utilizatori ai mărcii Samsung comentează că această eroare este foarte comună și că cea mai simplă soluție este să reporniți mobilul, chiar și aceasta este soluția la multe probleme comune cu Samsung Galaxy. Bineînțeles că există mai multe modele, dar acesta nu este un impediment pentru această soluție.

Adică, indiferent de modelul de Samsung Galaxy pe care îl aveți, puteți rezolva defecțiunea descărcare text cu fișiere media atașate folosind repornirea sau o conexiune optimă la internet, dacă folosești date este recomandat să te conectezi la o rețea Wi-Fi pentru a primi mesajul.

Index()
 1. De ce nu se descarcă textele pe Samsung Galaxy meu?
 2. Metode sau soluții pentru a descărca texte cu fișiere pe Samsung Galaxy
  1. reporniți telefonul
  2. Verificați conexiunea la internet
  3. Contactați compania de telefonie mobilă
 3. Cum să configurez APN-ul telefonului meu Samsung pentru a vedea descărcări de text?
 4. Cum se formatează telefonul pentru a descărca texte pe Samsung Galaxy?

De ce nu se descarcă textele pe Samsung Galaxy meu?

exista mai multe probleme posibile, astfel încât textele dvs. să nu fie descărcate în Samsung Galaxy, una dintre ele și cea mai comună, este că nu ai semnal de internet, sau ai un semnal slab, este și o opțiune pe care telefonul tău mobil o îngheață.

Dacă un telefon mobil este blocat, nu veți putea descărca nimic, uneori este pentru că are viruși, de aceea trebuie să eliminați virușii de pe Samsung Galaxy înainte de a descărca textul cu fișierele media atașate.

Metode sau soluții pentru a descărca texte cu fișiere pe Samsung Galaxy

Cu informațiile despre problema de mesaje text din Samsung Galaxy, este mai ușor să găsiți o soluție, așa că în acest articol vă vom arăta o soluție ghid sau mai multe soluții posibile:

reporniți telefonul

Aceasta este una dintre cele mai utilizate și apreciate metode de către utilizatori deoarece, pe lângă rezolva uneori eșecul de a descărca textele în Samsung Galaxy, rezolvă și un număr mare de probleme, cum ar fi atunci când mobilul nostru se blochează.

 • Apăsați și mențineți apăsat butonul de pornire până când se oprește complet.
 • Porniți din nou mobilul în mod normal.

Trebuie să știi că, dacă eșecul tău se datorează faptului că mobilul s-a blocat sau a înghețat, atunci cel mai bine este să scoți bateria, pentru a forța oprirea. Poți să o faci singur, sau mergi la un service tehnic și expune-ți problema.

Verificați conexiunea la internet

Una dintre cele mai simple moduri este să vă deschideți browserul și verificați dacă puteți efectua orice căutare, sau pur și simplu deschideți un chat precum WhatsApp și verificați dacă puteți trimite un mesaj, dacă nu o puteți face, atunci nu aveți o conexiune la internet, chiar dacă durează ceva timp pentru a trimite mesajul sau pentru a căuta cu browserul dvs. , semnalul tau este foarte slab.

Contactați compania de telefonie mobilă

Dacă ați executat cele două soluții de mai sus și încă aveți problema asta nu descărcați texte cu un fișier atașat, atunci cel mai bine este să contactați asistența companiei de telefonie mobilă și să raportați problema dvs.

Cum să configurez APN-ul telefonului meu Samsung pentru a vedea descărcări de text?

Dacă folosești date pentru a avea internet și nu Wifi, atunci se recomandă configurarea APN (numele punctului de acces) Cunoscut și sub numele de „nume punct de acces”, acesta este cel care este responsabil de stabilirea unei conexiuni la internet cu compania de telefonie mobilă, deci este important ca totul să fie corect cu setările APN, pentru aceasta:

 1. Intrați în sertarul de aplicații și faceți clic pe setări.
 2. Faceți clic pe „Mai multe setări”.
 3. Accesați „Rețele mobile”.
 4. Apoi în "Nume puncte de acces".
 5. Atingeți butonul tactil pentru a afișa opțiuni și faceți clic pe „APN nou”.
 6. În opțiunea „Nume” scrieți unul, de exemplu, „Internet”.
 7. Apoi în optiunea APN trebuie sa o scrieti pe cea a liniei dumneavoastra telefonice.
 8. În cele din urmă, faceți clic pe opțiunea "Salvează" și gata, veți avea acces la internet cu date.

Este important să știi că in optiunea APN trebuie sa scrii exact cea a liniei tale telefonice, altfel nu va exista un link care să vă conecteze mobilul la internet, vă puteți verifica APN-ul din orice browser sau puteți scrie unul dintre următoarele, care sunt comune:

 • Movistar 1 "movistar.este"
 • Movistar 2 "telefonica.este"
 • Vodafone “airtelwap.este"
 • Portocaliu „orangeworld”
 • Yoigo „internet”
 • ONO “internet.sau nu.com"

Cum se formatează telefonul pentru a descărca texte pe Samsung Galaxy?

Pentru a formata sau a face o resetare hardware pe Samsung Galaxy trebuie să urmați mai mulți pași, dar nu vă faceți griji, sunt foarte ușori. Acestea sunt:

 • opriți telefonul mobil.
 • Apăsați butonul „Pornire” împreună cu tasta „Mărire volum” în același timp până când vedeți o siglă.
 • Apărea un meniu numit „Recuperare”, cu tastele de volum, navigați la opțiunea „Ștergeți datele/Resetare din fabrică”.
 • Când introduceți această opțiune, trebuie să navigați din nou și să faceți clic unde scrie „Da”
 • După terminarea procesului de formatare, trebuie să alegeți opțiunea „Reporniți sistemul acum” și gata.

Mobilul dvs. va reporni ca nou. Adică toate configurațiile, datele, memoria cache și multe altele vor fi în versiunea din fabrică.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here