Cum să remediați cu ușurință eroarea „Nu mai pot edita” pe Instagram - Faceți-o așa

Uneori, un utilizator dorește să încarce o poveste pe Instagram cu una sau mai multe fotografii și atunci când face acest lucru, este afișată eroarea ‘Nu se poate continua editarea', există mai multe motive pentru care apare această eroare. Desigur, acest lucru nu se întâmplă atunci când postați în Feed sau News Feed. Adică este prezentat doar în secțiunea povești.

Este recomandat verifica compatibilitatea imaginii, goliți memoria cache sau actualizați Instagram la cea mai recentă versiune, deoarece una dintre acestea provoacă problema. Un fapt important pe care trebuie să-l știți este că mai mult de 80% dintre utilizatorii afectați de eroare folosesc dispozitive cu sistem Android. Adică, este rar ca această problemă să apară pe un iPhone.

Index()
 1. Din ce motive apare această eroare în Instagram?
 2. Cum puteți rezolva eroarea „Nu se poate continua editarea” care apare pe Instagram?
  1. Verificați compatibilitatea imaginii dvs
  2. Goliți memoria cache
  3. Actualizați Instagram la cea mai recentă versiune
 3. Ce trebuie să faceți dacă această eroare continuă să apară pe Instagram?

Din ce motive apare această eroare în Instagram?

Eroarea „Nu se poate continua editarea” apare din diverse motive printre ele că imaginea nu este compatibilă, erori în cache, sau versiunea de Instagram, fiecare utilizator care comentează a rulat-o arată motivele dintre ele dintre acestea 3. De asemenea, este afișat și în mesajul „A apărut o problemă la editarea fotografiei. Un raport a fost trimis pe Instagram’.

Deoarece această eroare apare pe dispozitivul mobil, aveți opțiunea de a crea povești Instagram cu computerul fără programe, în acest fel evitați stocarea în cache și actualizarea, dar dacă trebuie să fii conștient de fișierele multimedia pe care vrei să le folosești, deoarece unele pot fi incompatibile atunci când le folosești ca poveste.

Cum puteți rezolva eroarea „Nu se poate continua editarea” care apare pe Instagram?

Pentru a rezolva această problemă, trebuie rezolva posibilele motive unul câte unul, până când îl reușești. Cunoscând motivele, tot ce trebuie să faceți este următoarele:

Verificați compatibilitatea imaginii dvs

Când descarci o imagine și o folosești pentru a crea o poveste Instagram, dacă primești eroarea „Nu mai pot edita”, atunci ar trebui să verifici același lucru, dacă este în format .Web atunci s-ar putea să nu-ți poți face povestea. Aveți opțiunea de a schimba formatul unei imagini cu o anumită aplicație.

Cu ASCII vă puteți converti imaginile Instagram. Un sfat interesant este că și când luați o captură vei avea o copie a imaginii dar cu un format compatibil cu Instagram. De asemenea, puteți să răsfoiți magazinul sistemului dvs. și să găsiți convertorul de imagini care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.

Goliți memoria cache

Dacă știi deja unde să modifici setările Instagram pe dispozitivul tău mobil, atunci poți ștergeți memoria cache fără probleme, deoarece uneori sunt stocate date corupte, ceea ce provoacă un număr mare de erori, inclusiv la încărcarea unei povești. Dacă nu știi unde, află cum să o faci după cum urmează:

 1. Deschideți setările telefonului.
 2. Apăsați pe „Aplicații” în funcție de modelul mobilului dvs., ar trebui să afișați toate aplicațiile.
 3. Derulați în jos sau utilizați motorul de căutare pentru a intra pe Instagram.
 4. Faceți clic pe „Stocare”.
 5. Atingeți „Ștergeți memoria cache” și gata.

Un fapt important pe care ar trebui să-l știți este că nu trebuie să ștergeți datele aplicației, deoarece eroarea „Nu se poate continua editarea” se află într-un instrument de aplicație și nu are legătură cu datele de conectare sau de cont.

Actualizați Instagram la cea mai recentă versiune

Soluția principală la această eroare „Nu se poate continua editarea” este actualizarea Instagram la cea mai recentă versiune, deoarece procedând astfel, vă veți putea bucura de toate funcțiile noi care apar. În cazul poveștilor poți folosi mai multe fișiere compatibile, autocolante, filtre și efecte.

Ce trebuie să faceți dacă această eroare continuă să apară pe Instagram?

Dacă ați efectuat toți pașii de mai sus și încă primiți această eroare, vă recomandăm reinstalați aplicația, verificați dacă vă amintiți parola și că totul este în regulă, apoi continuați să ștergeți memoria cache, datele și, în final, dezinstalați aplicația.

După ce ați făcut acest lucru, accesați cea mai recentă versiune a Magazinului Play și descarca din nou instagram, este garantat că prin instalarea din nou a acestei aplicații toate erorile vor fi rezolvate, deoarece defecțiunile instrumentelor nu sunt legate de datele contului. Totuși, nu ezitați să contactați asistența tehnică dacă eroarea „Nu se poate continua editarea” persistă.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here