Cum să remediați eroarea JavaScript pe Discord cu Windows 11 - Faceți-o ușor

Discord este una dintre cele mai utile aplicații de comunicare astăzi, deoarece vă permite să aveți o interfață în cadrul jocurilor video, să creați tot felul de camere în care puteți vorbi prin stickere, text, audio și imagini multimedia cu latență foarte scăzută, totuși, ca oricare. programul poate genera probleme tehnice din când în când, de data aceasta vă vom învăța cum remediați eroarea Javascript în Discord usor, sa incepem.

Index()
 1. Care sunt cauzele erorii JavaScript în Discord în Windows 11?
 2. Cum se rezolvă eroarea JavaScript în Discord din managerul de activități Windows?
 3. Cum să ștergeți datele Discord pentru a rezolva problema JavaScript?
 4. Cum să adăugați Discord la „lista albă” a antivirusului dumneavoastră în Windows 11 pentru a evita erorile JavaScript?
 5. Cum să rulați Discord fără privilegii de administrator pentru a elimina erorile JavaScript?

Care sunt cauzele erorii JavaScript în Discord în Windows 11?

Această eroare se datorează conflictelor dintre fișierele din folderul programului, este foarte probabil să vă confruntați cu această problemă după actualizări ale driverului dvs. Java sau Discord în sine, în aceasta activitățile pe care le dezvoltăm în Discord pot juca și un rol precum vocea chat sau chiar pornire automată (puteți împiedica pornirea Discord cu Windows)

Toate acestea se datorează faptului că multe dintre aceste acțiuni sunt executate prin intermediul "scripturilor" sau comenzilor care sunt executate automat atunci când anumiți parametri sunt îndepliniți, de-a lungul timpului unele dintre aceste scripturi sunt stocate în folderul rădăcină al programului care poartă la enervant Probleme de pornire Discord.

O altă posibilă cauză a problemelor este că mai multe procese ale programului se execută reciproc creând erori, deci va fi necesar să le închidem și să reporniți programul, astfel încât să fie restabilită funcționarea corectă, apoi vom vedea cum să remediați această problemă în moduri diferite.

Cum se rezolvă eroarea JavaScript în Discord din managerul de activități Windows?

Cel mai direct, ușor și fiabil mod de a remediați eroarea JavaScript Discord este să utilizați managerul de activități Windows pentru a închide procesele inutile, pentru a face acest lucru:

 1. Treceți mouse-ul peste bara de activități și faceți clic dreapta, apoi selectați „Deschideți Managerul de activități”
 2. Căutați procesul „Discord”.exe' și faceți clic dreapta pe el, apoi alegeți 'End Process Tree' 

Odată făcut acest lucru, ar trebui să puteți porni din nou programul fără nicio problemă, în cazul în care nu funcționează puteți dezinstala Discord din Windows pentru a-l putea reinstala după aceea, dar mai întâi puteți încerca soluția de mai jos.

Cum să ștergeți datele Discord pentru a rezolva problema JavaScript?

Soluția finală directă pentru Problemă cu JavaScript Discord este să ștergeți un folder cu date corupte, astfel încât programul să îl poată crea din nou în valorile implicite și să funcționeze așa cum a făcut inițial, aceasta este o opțiune bună dacă nu doriți să descărcați din nou programul de instalare și să reinstalați programul, pentru a efectuați această procedură:

 1. Accesați panoul de control și în bara de căutare introduceți '%appdata%' (fără ghilimele)
 2. Faceți clic pe folderul cu acel nume și în noua filă care se va deschide selectați portofoliul 'Discord' faceți clic dreapta și selectați 'Delete'
 3. Odată ce folderul este șters, redeschideți browserul de fișiere Windows și tastați ' %localappdata%' (fără ghilimele) și în acel folder căutați din nou directorul 'Discord' și ștergeți-l
 4. Apoi mergeți la coșul de reciclare din Windows și faceți clic dreapta pe pictograma acesteia, selectați „Golește gunoiul” 

Acest pas ar trebui să facă ca data viitoare când porniți programul, scripturile sunt create înapoi la valorile lor implicite, permițându-vă să redați muzică pe Discord, să vă partajați ecranul, să folosiți chatul vocal și orice alt tip de funcții fără ca acest lucru să ducă la blocări.

Cum să adăugați Discord la „lista albă” a antivirusului dumneavoastră în Windows 11 pentru a evita erorile JavaScript?

Deși nu este o soluție directă, problema poate apărea din cauza dvs antivirusul împiedică Discord să funcționeze corect și pentru aceasta va trebui să-l adăugați la o listă de programe 'Albă' sau sigură, cunoscută și sub numele de 'Excepții' în alte antivirusuri, pentru a face acest lucru:

 1. Deschideți meniul Start și selectați bara de căutare, acolo tastați „Windows Defender Firewall” și selectați opțiunea cu acel nume
 2. Accesați opțiunea „Permiteți unei aplicații sau funcție să ruleze prin Windows Defender Firewall” din această nouă filă care se va deschide, bifați caseta de selectare „Discord”
 3. În cazul în care nu îl puteți găsi, va trebui să selectați opțiunea „Permite altă aplicație” și să căutați Calea de instalare a Discord, apoi selectați fișierul executabil și în final caseta Discord din meniul de mai sus.

Unele antivirusuri au opțiuni pentru a adăuga programe la o listă de excepții din propriile meniuri, totuși această metodă face ca paravanul de protecție Windows să permită acest lucru rulați Discord corect, de asemenea, majoritatea antivirusurilor adaugă programele care se află pe lista Windows Defender la propriile liste de excepții.

Cum să rulați Discord fără privilegii de administrator pentru a elimina erorile JavaScript?

Este posibil ca, implicit, la instalarea automată a programului să fi fost dat privilegii de administrator pentru Discord, ceea ce poate cauza probleme în execuția sa deoarece sistemul de operare poate, ca și Windows Defender, să blocheze anumite acțiuni sau procese ca măsură de protecție.

Pentru a rezolva asta va trebui eliminați privilegiile de administrator Discord, pur şi simplu:

 1. Accesați pictograma de comandă rapidă Discord de pe desktop, dacă există una și selectați-o cu clic dreapta, apoi alegeți „Deschide locația fișierului”
 2. Acolo faceți clic dreapta pe fișierul executabil care a fost evidențiat și selectați „Proprietăți” 
 3. În ultimul meniu faceți clic pe 'Compatibilitate' și acolo debifați caseta 'Rulați acest program ca administrator'

Când ați terminat, faceți clic pe accept și veți fi eliminat privilegiile și veți fi rezolvat problema Eroare javascript Discord dacă opțiunile anterioare nu te-ar fi ajutat.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here