Cum să rezolvăm eroarea de pe Instagram „Nu am putut finaliza solicitarea dvs.”?

Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți dacă acest mesaj a apărut pe ecran este să verificați dacă aveți o conexiune stabilă la rețea, deoarece de multe ori solicitările nu sunt finalizate din cauza unor mici erori de internet, dacă totul este în regulă cu conexiunea dvs. atunci Vă recomandăm să actualizați Instagram la cea mai recentă versiune, deoarece de obicei multe aplicații aruncați erori dacă nu aveți cea mai recentă versiune.

Index()
 1. Care este motivul pentru care Instagram indică „nu am putut finaliza solicitarea ta”?
 2. Cum să remediați eroarea Instagram atunci când nu puteți finaliza o solicitare?
  1. Din aplicația de pe iOS sau Android
  2. Cu aplicația desktop de pe computer
 3. Ce pași ar trebui să urmați pentru a remedia eroarea de solicitare Instagram?
  1. Ștergeți memoria cache Instagram
  2. Reinstalați aplicația
 4. Pentru că alte motive Instagram nu funcționează pentru mine.
  1. Eroare la salvarea profilului Instagram.
  2. cont dezactivat.

  Care este motivul pentru care Instagram indică „nu am putut finaliza solicitarea ta”?

  În general, eroarea Instagram „nu am putut finaliza solicitarea dumneavoastră” se poate datora mai multor factori. Dar nu vă faceți griji că acestea sunt foarte simplu de rezolvat. Primul lucru pe care ar trebui să-l faci este să verifici asta au cea mai recentă versiune a aplicației, rețineți că fiecare actualizare aduce noi funcții platformelor, permițându-vă astfel să inovezi mai mult în fiecare zi.

  Un alt factor este conexiunea la internet, deoarece dacă există o problemă de conexiune la rețea, nimic din ceea ce intenționați să faceți în cadrul aplicației nu va avea succes, deci este foarte important să mențineți o conexiune stabilă.

  În cazul în care ați verificat deja toate cele de mai sus pe dispozitivul dvs. și totul este în ordine perfectă, atunci vă recomandăm să aveți răbdare, amintiți-vă că de multe ori platformele pot fi defecte la nivel general, dar soluția la aceste erori vine de la sine și ceea ce rămâne este să așteptați și să încercați din nou mai târziu.

  Cum să remediați eroarea Instagram atunci când nu puteți finaliza o solicitare?

  Rezolvarea acestui tip de eroare pe platforma Instagram este foarte simplă și o poți face într-un mod simplu direct de pe dispozitivul dvs. mobil sau dacă preferați de pe computer intrând pe Instagram Web, pentru aceasta trebuie să:

  Din aplicația de pe iOS sau Android

  Pentru a rezolva eroarea Instagram „nu am putut finaliza solicitarea ta” de pe dispozitivul tău mobil, trebuie doar să verifici conexiunea la rețeaua telefonului sau a tabletei, în cazul în care totul este perfect în ordine, trebuie să actualizezi aplicația , dacă eroarea persistă vă recomandăm să reporniți computerul.

  În cazul în care procedura anterioară nu funcționează și eroarea continuă, atunci vă recomandăm să încercați să vă autentificați de pe site și dacă eroarea persistă, înseamnă că este o problemă defecțiune generală a platformei, lucru indicat este că așteptați și încercați mai târziu.

  Cu aplicația desktop de pe computer

  Dacă intri pe Instagram Web și găsești o eroare în aplicație, poate fi din cauza unei defecțiuni generale în platformă, dacă da, îți recomandăm să intri pe site-ul DownDetector, astfel vei putea verifica dacă este un eşec în general ca veți găsi alți utilizatori care raportează aceeași eroare.

  Dacă nu, atunci cel mai sigur lucru este că se datorează unei defecțiuni a conexiunii tale la internet, cel mai recomandat lucru este că verificați conexiunile la rețea și încercați să vă conectați din nou. Un fapt interesant este că acum Instagram vă permite să vă încărcați Reels-ul de pe site.

  Ce pași ar trebui să urmați pentru a remedia eroarea de solicitare Instagram?

  În cazul în care ați încercat deja toate cele de mai sus și problema persistă, atunci cel mai bine este să faceți ștergeți cache-ul instagramului iar dacă tot nu este suficient să reinstalezi aplicația.

  Ștergeți memoria cache Instagram

  Prin ștergerea memoriei cache a unei aplicații, ștergeți toate datele temporare sau cele mai utilizate ale acesteia, adică aplicația Va fi ca nou instalat și în acest fel Aplicația este ajutată să corecteze orice eroare care se prezintă. Este important să rețineți că acest lucru nu șterge datele utilizatorului, așa că nu vă faceți griji, deoarece toate setările vor rămâne intacte.

  Reinstalați aplicația

  O altă alternativă este dezinstalați și reinstalați aplicația din nou, În acest fel, tot ceea ce a fost salvat sau care dă o eroare va fi șters definitiv, permițându-vă să vă faceți cererea cu succes. Dacă aveți întrebări, puteți consulta suportul tehnic al Instagram și de acolo să vă clarificați toate îndoielile.

  Pentru că alte motive Instagram nu funcționează pentru mine.

  Pe lângă eroarea „Nu am putut finaliza solicitarea dvs., există și alte erori pe care platforma le aruncă de obicei, cum ar fi:

  Eroare la salvarea profilului Instagram.

  Această eroare este foarte comună în cadrul platformei Instagram și se întâmplă atunci când facem modificări profilului nostru și ne lipsește includerea unor date obligatorii sau adăugăm câteva date suplimentare care nu sunt permise în cadrul standardelor comunității.

  cont dezactivat.

  De multe ori motivul pentru care Instagram nu funcționează pentru noi este că am comis o infracțiune în cadrul platformei și din acest motiv contul nostru a fost dezactivat, Dacă acesta este cazul dvs., ceea ce ar trebui să faceți este să contactați serviciul tehnic Instagram, să completați formularul și să așteptați răspunsul iar dacă infracțiunea nu este atât de gravă, să vă activați contul.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here