Cum să remediați problema „House Party s-a oprit” - Ghid pas cu pas”,

House Party este o aplicație prin care poți efectua apeluri video de grup de până la 8 persoane. În acest fel, poți comunicați cu familiile și prietenii dvs din confortul casei tale. Cu toate acestea, chiar dacă această aplicație House Party este foarte stabilă, nu înseamnă că nu prezintă niciun tip de eroare sau eșec.

De aceea, una dintre cele mai cunoscute apare după descărcarea și instalarea House Parrty și încercarea de a accesa aplicația apare un mesaj. care este expus că 'House Party s-a oprit. Ceea ce a generat neplăceri și îndoieli în toți utilizatorii săi, deoarece aceștia nu cunosc o modalitate ușoară de a o rezolva.

Index()
 1. De ce primesc mesajul „Aplicația House Party s-a oprit”??
 2. Ce pot face pentru a rezolva problema cu House Party?
  1. Reporniți dispozitivul
  2. Actualizați aplicația
 3. Cum ar trebui să procedez dacă mi se pare că partidul din Camera sa oprit definitiv??
  1. A goli cache-ul
  2. Dezinstalați și reinstalați aplicația

  De ce primesc mesajul „Aplicația House Party s-a oprit”??

  Această problemă „Petrecerea în casă s-a oprit” poate apărea atunci când limita de persoane dintr-un apel video este atinsă sau din oricare dintre aceste motive pe care vi le vom indica.

  • Trebuie să actualizați aplicația.
  • Aveți un dispozitiv care are un versiunea înainte de 4.4.
  • Probleme care provin din memoria cache a aplicației.

  Ce pot face pentru a rezolva problema cu House Party?

  Reporniți dispozitivul

  O remediere rapidă este reporniți dispozitivul întrucât aceasta este prima opțiune pe care trebuie să o realizăm în fața acestei probleme. Deși pare foarte absurd, de multe ori aceste probleme se rezolvă atunci când repornești computerul și încerci să intri din nou în aplicație.

  Actualizați aplicația

  O altă opțiune pe care o puteți face este să actualizați aplicația cu cea mai recentă versiune, care va fi disponibilă. Pentru a face acest lucru, trebuie să verificați dacă există vreo actualizare House Party în magazinul dvs. de aplicații. Odată ce intri acolo, trebuie să selectezi opțiunea pentru actualizați aplicația, si gata. Cu acest pas simplu cu siguranță vei fi rezolvat deja această mică problemă.

  În cazul în care îl utilizați de pe un computer, va trebui să dezinstalați, să descărcați cea mai recentă versiune și să o instalați din nou pe computer.   

  Cum ar trebui să procedez dacă mi se pare că partidul din Camera sa oprit definitiv??

  Dacă tot ceea ce am explicat mai sus nu funcționează, este posibil să efectuați alte metode prin care veți găsi o soluție finală și eficientă pentru problema dvs. Printre acestea se numără a goli cache-ul, sau în orice caz ștergeți aplicația House Party și reinstalați-o.

  A goli cache-ul

  În general, atunci când o aplicație se oprește, se poate datora unui fel de eroare problema de cache. Cu toate acestea, acest lucru poate fi remediat rapid și ușor, trebuie doar să urmați acești pași cu mare atenție.

  1. Trebuie să introduceți opțiunea „Setări” a dispozitivului și să selectați „Aplicații”. Odată ce intri în aplicație, trebuie să cauți aplicația House Party și să o selectezi din întreaga listă care apare.
  2. Când intrați acolo, ar trebui să mergeți la „informații despre aplicație” și să selectați opțiunea „stocare”.
  3. În cele din urmă, trebuie să selectați opțiunea de „curățare a datelor” aceasta poate varia în funcție de mobil și versiunea pe care o aveți. Cu toate acestea, acesta se găsește întotdeauna cu aceleași caracteristici.
  4. Trebuie să apăsați opțiunea „Ștergeți toate datele” și „Ștergeți memoria cache”.

  Odată ce ați finalizat toți acești pași, nu ar trebui să mai vedeți mesajul că aplicația Party House s-a oprit.

  Dezinstalați și reinstalați aplicația

  În cele din urmă, aveți opțiunea dezinstalați aplicația pentru a o instala mai târziu. Pentru a face acest lucru, trebuie să intrați în magazinul de aplicații și să găsiți House Party și să faceți clic pe opțiunea unde scrie dezinstalare. Odată ce ați făcut-o, puteți continua să instalați aplicația din nou și cu aceasta, va fi suficient ca problema să fi dispărut.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here