Cum se remediază eroarea FFMPEG.DLL pe web WhatsApp? - Mac OS sau Windows

Astăzi, mulți utilizatori știu ce este WhatsApp Web și cum funcționează. Cu toate acestea, a fost observată o eroare recurentă în aplicație din cauza absenței fișierului 'FFMPEG.DLL'. Pentru aceasta, ar trebui să știți cum să remediați eroarea FFMPEG.DLL pe web WhatsApp? fie de pe un PC cu sistem MacOS sau Windows.

Index()
 1. Care este cauza principală a erorii 'FFMPEG.DLL' pe PC Windows?
  1. Fișiere DLL Windows
 2. Ce versiuni sau actualizări ale WhatsApp Web prezintă erori?
  1. Erori versiunea 2.2138.WhatsApp 13
 3. Cum să remediați eroarea 'FFMPEG nu a fost găsit.DLL în WhatsApp?
  1. O altă alternativă
 4. Cum să reinstalezi corect WhatsApp pe computer?
  1. Curățați complet fișierele WhatsApp Web
  2. Descărcați și reinstalați WhatsApp

  Care este cauza principală a erorii 'FFMPEG.DLL' pe PC Windows?

  Dacă ați instalat aplicația web WhatsApp pe computer, este posibil să fi văzut eroarea 'FFMPEG.DLL'. Principalul cauza erorii 'FFMPEG.DLL' pe un PC cu Windows este de obicei absența fișierului menționat în actualizarea aplicației, în special cu versiunea 2.2138.13.

  Odată ce WhatsApp Web este actualizat, Windows nu poate găsi fișierul 'FFMPEG.DLL' care este esențial pentru sistemul de operare, deoarece permite executarea unor funcții specifice pentru funcționarea corectă a aplicației. Acest lucru se întâmplă deoarece noile fișiere din actualizare nu sunt îmbinate cu versiunea anterioară de WhatsApp.

  Fișiere DLL Windows

  Te-ai întrebat vreodată ce este o extensie de fișier? .dll? DLL înseamnă „Dynamic Link Library” și se referă la fișierele DLL Windows. Acestea sunt formate din coduri executabile care sunt încărcate la cererea sistemului de operare însuși pentru a îndeplini diferite funcții și/sau instrumente de rezolvare a conflictelor.

  Marea majoritate a funcționalități Windows sunt executate de fișierele DLL. De aici și importanța ca sistemul să funcționeze fără nicio problemă. De fapt, unele aplicații precum WhatsApp au mai multe module și acestea execută diverse dependențe care sunt create din fișiere DLL.

  Ce versiuni sau actualizări ale WhatsApp Web prezintă erori?

  versiuni sau actualizări whatsapp Web care prezintă erori sunt 2.2138.13, 2.2138.14 și 2.2140.7. După instalarea versiunii 2.2138.13, este afișat mesajul: 'Execuția nu poate continua deoarece FFMPEG nu a fost găsit.dll.' În mod similar, versiunea 2.2138.14 are eroarea, dar nu sunt afișate mesaje sau avertismente.

  Din pacate versiunea 2.2140.7 lansat pe 15 octombrie 2021 are și probleme, astfel încât utilizatorii ei nu pot porniți aplicația deși nu este afișat niciun avertisment sau mesaj care să specifice într-o descriere care este defecțiunea. Până acum, echipa Facebook nu a rezolvat eroarea după actualizarea WhatsApp.

  Erori versiunea 2.2138.WhatsApp 13

  Erori versiunea 2.2138.13 din WhatsApp Web se datorează unei eșecuri în timpul procesului de actualizare a aplicației menționate. De fapt, dacă accesați folderul care conține cea mai recentă versiune de WhatsApp, veți vedea că fișierul 'FFMPEG nu este găsit.dll.' Prin urmare, se execută o verificare nereușită care împiedică îmbinarea fișierelor.

  Cum să remediați eroarea 'FFMPEG nu a fost găsit.DLL în WhatsApp?

  O modalitate de a remedia eroarea „FFMPEG not found”.DLL' în WhatsApp constă în deschide folderul de instalare al acestui WhatsApp. Găsiți pictograma WhatsApp și faceți clic dreapta pe ea. Apoi faceți clic pe „Deschide locația fișierului” și găsiți folderul versiunii anterioare de WhatsApp.

  Odată ce accesați versiunea veche de whatsapp, caută fișierul WhatsApp.exe și faceți clic dreapta pe el. Selectați opțiunea „Trimite către” și apăsați „Desktop (creați o comandă rapidă)”. Astfel, vei putea accesa rapid versiunea anterioară a aplicației de pe desktop și vei evita problema pe care o generează actualizarea.

  O altă alternativă

  Dacă procesul de mai sus nu a reușit, puteți remedia și eroarea „FFMPEG not found.DLL în WhatsApp prin accesarea Browser de fișiere Windows, pentru a face acest lucru, trebuie să urmați următoarea cale: C:UsersAppDataLocalWhatsApp. Apoi, odată ajuns acolo, căutați și deschideți folderul versiunii anterioare de WhatsApp.

  Apoi, selectați toate fișierele conținute în acest folder și copiați-le apăsând tastele 'Ctrl + C'. Apoi, accesați folderul cu cea mai recentă versiune și apăsați tastele 'Ctrl + V' pentru a lipiți toate fișierele a versiunii anterioare în dosarul care conține cea mai recentă versiune de WhatsApp.

  Cum să reinstalezi corect WhatsApp pe computer?

  Pentru a reinstala corect WhatsApp pe computerul Windows, trebuie să deschideți setările sistemului fie din meniul de pornire, fie din bara de căutare Windows. Apoi faceți clic pe „Aplicații” și selectați „Aplicații și caracteristici” pe care le veți găsi în panoul din zona din partea stângă a ferestrei.

  Apoi, localizați aplicația „WhatsApp” și faceți clic pe ea. Apăsați butonul „Dezinstalare” și așteptați până când sistemul efectuează procesul de instalare dezinstalați aplicația. În orice caz, după efectuarea modificărilor de mai sus, se recomandă curățarea fișierelor rămase din aplicație.

  Curățați complet fișierele WhatsApp Web

  Pentru a curăța resturile aplicației, accesați exploratorul de fișiere Windows și alegeți fila „Vizualizare”. Apoi, bifați caseta care corespunde cu „Elemente ascunse”. Apoi, accesați „Disc local” și deschideți folderul „Utilizatori”.

  Pentru a continua, accesați folderul utilizatorului administrator, faceți dublu clic pe folderele 'AppData' și 'Local'. Găsiți folderul WhatsApp și apăsați tastele 'Shift + Del'. În cele din urmă, apăsați butonul „Da” pentru a elimina definitiv toate urmele aplicației, în cele din urmă reporniți computerul.

  Descărcați și reinstalați WhatsApp

  După pașii de mai sus, accesați site-ul oficial WhatsApp. Apoi, apăsați butonul „Descărcare pentru Windows” și așteptați până la finalizarea procesului de descărcare pachet de instalare. Deschideți folderul „Descărcări” și faceți dublu clic pe fișierul pe care tocmai l-ați descărcat. Așteptați câteva secunde pentru a finaliza procesul de instalare.

  Dacă utilizați MacOS, trebuie să utilizați Launchpad (click pe pictograma rachetă) pentru a accesa toate aplicațiile instalate. Țineți apăsat butonul principal al mouse-ului pe „WhatsApp” și faceți clic pe X care apare în partea de sus. Apoi apăsați „Șterge”. În cele din urmă, accesați App Store, localizați și descărcați 'WhatsApp Desktop'.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here