Cum să remediați eroarea Netflix TVQ ST 131 pe dispozitivul dvs? - cauze

Dacă ești conectat la Netflix, este foarte frecvent să găsiți mici erori, dar nu există niciun motiv de îngrijorare, cea mai mare parte este de obicei pentru lucruri mici, fie conexiunea proasta la internet, fie pentru că sunt multe persoane conectate la un singur cont.

Cum să remediați eroarea Netflix TVQ ST 131 pe dispozitivul dvs? - Cauze
Vezi acest videoclip pe YouTube

Index()
 1. De ce apare această eroare pe dispozitiv când utilizați Netflix?
 2. Care este cel mai eficient mod de a remedia eroarea TVQ ST 131 în funcție de dispozitiv?
  1. Amazon Fire TV/Stick
  2. player Blu-ray
  3. PlayStation 3, 4 și 5
  4. roku
  5. Televizor inteligent
  6. Xbox One
  7. Xbox Series X/S
 3. Puteți preveni această eroare să reapară mai târziu în contul dvs. Netflix??

De ce apare această eroare pe dispozitiv când utilizați Netflix?

Aceste erori în Netflix pot fi găsite cu coduri pentru a le identifica în acest fel. Printre acestea avem eroarea 40106, iar în final eroarea TVQ ST 131. În acest articol vă vom spune cum o puteți rezolva prin diverse dispozitive.

Dacă te-ai plictisit și vrei să vizionezi fie un serial, fie un film pe Netflix și când pornești dispozitivul și deschizi aplicația, Dintr-o dată, dintr-un motiv oarecare, obțineți o eroare care spune TVQ ST 131, Nu vă faceți griji, problema nu este atât de mare, acest lucru se întâmplă de obicei din cauza unei probleme cu conexiunea la internet.

Care este cel mai eficient mod de a remedia eroarea TVQ ST 131 în funcție de dispozitiv?

Puteți rezolva problema în felul următor:

Amazon Fire TV/Stick

Dacă utilizați un dispozitiv Amazon Fire TV/Stick, pentru a remedia eroarea TVQ ST 131 trebuie să urmați următoarele Pași:

 • Primul lucru este verificați dacă rețeaua la care sunteți conectat permite streaming. Acest lucru se face, deoarece de multe ori rețelele care sunt publice, fie că este vorba de o școală, spital, hotel, blochează și nu permit streaming în videoclipuri.
 • În cazul în care utilizați o rețea Wi-Fi pe care tocmai am menționat-o, atunci verificați dacă Netflix este permis.
 • Și în cazul în care utilizați date mobile, vă recomandăm să treceți la o altă rețea.

Dacă ești conectat, dar nu este printr-o rețea publică, adică ești de acasă, atunci trebuie să reporniți rețeaua pentru aceasta, urmați acești pași:

 1. Localizați dispozitivul și opriți-l.
 2. Apoi trebuie să deconectați modemul și să așteptați aproximativ 30 de secunde.
 3. Conectați din nou modemul, după ce ați așteptat și verificați dacă luminile sunt aprinse și nu clipesc.
 4. În cele din urmă porniți Amazon Fire TV.
 5. Odată ce porniți televizorul trebuie să căutați Netflix și să încercați să redați ceva conținut.

Dacă ați încercat ceea ce tocmai am menționat și tot veți primi eroarea TVQ ST 13, ar trebui să încercați să vă îmbunătățiți semnalul wifi și pentru a face acest lucru urmează acești pași:

 1. Încercați să vă mutați routerul, deoarece semnalul va fi mult mai bun dacă routerul se află într-o locație centrală, înaltă.
 2.  Dispozitivele fără fir, cum ar fi cuptoarele cu microunde și telefoanele, trebuie să verificați dacă sunt departe de router.

În cele din urmă, dacă dispozitivul dvs., în acest caz, Amazon Fire TV are o configurație personalizată, trebuie să o restaurați. În cazul în care sunteți conectat printr-o rețea care este privată, trebuie să o opriți și să vă conectați direct la internetul de acasă. Apoi, dacă setările DNS sunt personalizate, trebuie să-l restaurați și astfel au DNS automat.

Dacă ai aplicat tot ce am menționat mai sus și tot primești eroarea și nu te poți conecta la Netflix cel mai bine este să contactați furnizorul de servicii de internet, deoarece vă vor spune în mod specific dacă routerul este configurat corect.

player Blu-ray

În cazul în care vă aflați că utilizați un Blu Ray și obțineți eroarea TVQ ST 13, pentru a o rezolva, primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este verificați dacă dispozitivul este conectat la internet, pentru a face acest lucru, trebuie doar să accesați meniul de setări sau de configurare, sau dacă nu, încercați să rulați o altă aplicație care necesită internet și astfel să știți dacă sunteți online.

În cele din urmă, dacă conexiunea continuă să eșueze și nici nu poți deschide altă aplicație sau serviciu ar trebui să verificați cu producătorii Blu Ray și să vedeți cum vă pot ajuta.

PlayStation 3, 4 și 5

Dacă problema de eroare apare atunci când sunteți conectat la Netflix printr-un Playstation fie 3, 4 sau 5 a rezolva este foarte asemănător cu tot ceea ce am menționat.

 1.  Mai întâi trebuie să verificați dacă rețeaua de internet permite sau acceptă streaming.
 2.  Încercați să opriți câteva secunde și să reporniți rețeaua.
 3. Atunci poti incerca cu conectați consola playstation la modem. Pentru a face acest lucru, trebuie să opriți consola.
 4. Apoi, cu un cablu Ethernet, conectați-l la modem.
 5. Apoi trebuie să deconectați sau să deconectați modemul de la alimentarea cu energie electrică, faceți-o timp de aproximativ 20 de secunde. După acel timp conectați-l înapoi.
 6. În cele din urmă porniți consola Playstation și căutați Netflix pentru a încerca din nou.

roku

Dacă ești conectat la Netflix printr-un Roku și primești așa-numita eroare TVQ ST 131, de rezolvat ar trebui să încercați aceleași proceduri deja menționate.

 • Verificați dacă conexiunea la internet este bună, pentru a face acest lucru pe Roku, mergeți la setări și începeți să testați conexiunea.
 • De asemenea, puteți încerca să deschideți o aplicație care necesită internet, dacă conexiunea continuă să eșueze, aceasta înseamnă că dispozitivul nu este conectat la o rețea. Puteți contacta producătorul pentru a vă ajuta să conectați dispozitivul respectiv.

În cazul în care aplicația pe care ați folosit-o ca test funcționează normal, urmați acești pași pentru a verifica viteza internetului.

 1. Puteți face acest lucru prin aplicația Netflix.
 2. Pentru a face acest lucru, localizați Netflix pe Roku.
 3. Odată ajuns în Netflix, deschideți meniul pentru a face acest lucru, derulați la stânga și apoi în sus, selectați în sfârșit setările.
 4. Deja în configurare, faceți clic pe obține ajutor, apoi verificați rețeaua.
 5. În mod automat, aplicația va începe să verifice dacă este posibil să se conecteze la rețea și, de asemenea, să verifice cât de rapidă este rețeaua.
 6. Odată terminat testul, trebuie doar să verificați dacă viteza internetului este ajustată la cele recomandate de Netflix.

Televizor inteligent

Pentru a rezolva eroarea Netflix TVQ ST 131 pe un Smart TV, încercați următoarea metodă:

 1. Verificați dacă rețeaua la care vă conectați permite streaming.
 2. Încercați să opriți și să porniți din nou televizorul inteligent.
 3.  Opriți modemul pentru aproximativ 30 de secunde și reporniți-l.
 4. De ultimul conectați televizorul inteligent la modem direct.

Xbox One

cu xbox one puteți urma acești pași pentru a remedia eroarea TVQ ST 131.

 1.  Reporniți modemul.
 2. Verificați dacă rețeaua permite streaming.

Dacă cu oricare dintre aceste două opțiuni încă poți folosi Netflix, atunci poți contacta serviciul pentru clienți al platformei.

Xbox Series X/S

Aici la fel ca și cu un Xbox One încercați următoarele:

 • Opriți modemul timp de 30 de secunde și apoi porniți-l.
 • De asemenea, ar trebui să verificați dacă rețeaua la care sunteți conectat permite streaming.

Puteți preveni această eroare să reapară mai târziu în contul dvs. Netflix??

Această eroare, așa cum am menționat deja De obicei, se datorează unei conexiuni proaste la internet, Pentru a preveni să se întâmple din nou, cel mai bine ar fi să evitați deschiderea Netflix prin rețele publice Wi-Fi, deoarece acestea sunt de obicei conectate de multe persoane care sunt de obicei puțin lente. O altă variantă este să deconectați de la Internet acele dispozitive pe care nu le utilizați și, în final, într-un caz extrem, să schimbați compania cu una care vă oferă un plan mai rapid și mai bun.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here