Cum să remediați eroarea NW-4-8 pe Netflix de pe orice dispozitiv - Ghid

Când ne uităm la Netflix, pe orice dispozitiv, este de obicei să apară erori. Acestea se datorează adesea conexiunii, multe persoane conectate în același timp sau probleme cu telefonul mobil.

Cum să remediați eroarea NW-4-8 pe Netflix de pe orice dispozitiv - Ghid
Vezi acest videoclip pe YouTube

Și este că în lumea de Netflix există o mulțime de erori care pot fi prezentate și fiecare dintre ele este marcată cu un cod special pentru a le putea identifica. De exemplu, eroarea 301013 care apare pe PC și pe mobil.

Una dintre aceste erori sunt cele din seria NW, care se datorează în mare parte problemelor de conectare. Din aceste motive, se va discuta despre ce este și cum să remediați eroarea NW 4-8 pe Netflix în diferitele aparate unde poate fi prezentat.

Index()
 1. Ce înseamnă când apare eroarea NW-4-8 pe Netflix?
 2. Ce ar trebui să facem odată ce această eroare apare pe Netflix?
  1. Reporniți dispozitivul
  2. Deconectați-vă și conectați-vă din nou
  3. Verificați dacă sunt disponibile actualizări
  4. Reporniți modemul
  5. Dispozitiv pentru resetarea datelor din fabrică
 3. Ce alte erori pot apărea pe Netflix și cum le rezolv?

Ce înseamnă când apare eroarea NW-4-8 pe Netflix?

În general, atunci când apar erori NW, în special NW 4-8, ar trebui să fie la probleme de conectare între dispozitive. Deși, uneori, această eroare apare, deoarece există prea mult cache acumulat în memoria dispozitivului pe care Netflix este difuzat.

Prin urmare, informația sau conexiunea ar trebui actualizat pentru a genera mai multă fluiditate între dispozitive și streaming. În același mod, valorile pot fi restabilite la modul în care erau la început pentru a rezolva această situație. Ceea ce ar trebui să știți este că aceasta nu este o eroare majoră, prin urmare nu trebuie să vă alarmați sau să vă pierdeți cumpătul având în vedere că transmisia este întreruptă din acest motiv.

Ce ar trebui să facem odată ce această eroare apare pe Netflix?

Când apare eroarea NW-4-8 poți continua să faci o mare varietate de proceduri pentru a încerca să găsească o soluție. Deoarece este vorba despre conexiunea la internet, de cele mai multe ori nu există o singură modalitate de a încerca, dar opțiunile trebuie excluse.

De asemenea va depinde de locul în care vizionați Netflix, Ei bine, poate fi pe un computer sau pe un dispozitiv mobil. Există erori puțin diferite pe televizoarele inteligente, dar aceasta poate apărea și din cauza aplicației sau Wi-Fi. De asemenea, dacă un server precum Roku TV este utilizat în același mod, ar trebui să încercați una dintre aceste proceduri.

Reporniți dispozitivul

Unul dintre primele lucruri pe care trebuie să încercați să remediați eroarea NW, este repornirea dispozitivului. Pentru a face acest lucru, puteți trece la o închidere simplă a telefoanelor, tabletelor și televizoarelor, deoarece acestea pot fi pornite instantaneu.

În ceea ce privește computerele, poți reîmprospătați sau reîmprospătați pagina asa ca nu trebuie sa inchizi calculatorul. În acest sens, reîmprospătarea paginii înseamnă că, dacă Netflix nu obține o conexiune, întregul proces este repornit și începe redarea din nou.

Prin urmare, repornirea dispozitivului trebuie aplicată atunci când dispozitivul nu primește nicio conexiune. Cu alte cuvinte, pe lângă Netflix, nu te poți conecta la alte servicii precum o rețea socială. Deoarece oprirea și pornirea dispozitivului provoacă pierderea sau închiderea altor aplicații.

Deconectați-vă și conectați-vă din nou

Un alt lucru pe care îl puteți încerca este să vă conectați din nou. În aceste cazuri, de pe orice dispozitiv și fiind pe platforma Netflix trebuie cauta meniul. În continuare, mergem la setările unde în fundal, în ultima opțiune, apare close session.

După ce ați plecat, trebuie să reintrați pe platformă conectându-vă. Adică completați datele formularului cu datele contului de utilizator creat. cand deschid din nou, ar trebui să aveți deja o conexiune deci trebuie doar să verificați deschizând orice conținut de pe platformă și așteptând să se încarce.

Verificați dacă sunt disponibile actualizări

Actualizările sunt unul dintre lucrurile la care trebuie să aveți grijă, deoarece este posibil să nu fie setate la automat. Prin urmare, ei nu se vor actualiza singuri; atunci când o aplicație este învechită, poate începe să se blocheze sau să genereze erori, inclusiv probleme de conexiune.

Deci, în aceste cazuri, trebuie să mergeți la Google Play Store sau Apple Store pentru a descărca noua versiune. În fiecare dintre magazine, trebuie să cauți aplicația Netflix fie după nume, fie căutând-o în aplicațiile mele. După ce le găsiți, trebuie să faceți clic pe actualizare pentru a începe descărcarea.

Dacă aplicația se află pe un smart TV sau pe Play Station, trebuie să mergeți și la magazinul virtual corespunzător. Deși dispozitivul mobil poate fi sincronizat pentru a conecta Netflix cu televizorul și, astfel, descărca aplicația prin mobil.

Reporniți modemul

Dar când este vorba cu adevărat de conexiuni, este la router sau modem unde trebuie să mergi.  Pentru a restabili conexiunea și a returna internetul pe dispozitiv pentru a putea continua să vizionați Netflix, trebuie doar să opriți și să porniți modemul. În acest fel rezolvăm eroarea NW -4-8 când internetul revine.

Dacă o repornire rapidă nu funcționează, puteți încerca o resetarea ciclului. În acest sens, ceea ce trebuie să faci este să deconectezi modemul sau routerul de la priză. După ce este deconectat, lăsați-l să se odihnească câteva minute și conectați-l din nou. Atunci internetul ar trebui să vină din nou.

Dispozitiv pentru resetarea datelor din fabrică

O solutie mai serioasa care se recomanda a fi facuta doar in cazuri extreme este face restaurare din fabrică. Acest lucru se face atunci când dispozitivul este deteriorat, când are multe defecțiuni sau când este lent. Și este că la restaurarea datelor, toate informațiile dispozitivului sunt șterse.

Pentru a o face, trebuie să te uiți în setări, iar apoi va depinde de ce dispozitiv folosești. În cele mai multe cazuri, puteți găsi opțiunea în securitate.

Este acolo unde la intrare există opțiunea de a restabili datele din fabrică care face o eliminare a întregului software. Când terminați procesul, telefonul va fi complet nou în ceea ce privește sistemul.

Ce alte erori pot apărea pe Netflix și cum le rezolv?

După cum am menționat mai înainte, Netflix poate arunca o mulțime de erori in functie de problema. Acesta este cazul erorii UI-300-8 care apare în general pe televizoarele inteligente.

În mod similar, eroarea 5.8 avertizează că aplicația trebuie actualizată. Prin urmare, doar prin actualizarea aplicației dupa cum am mentionat mai sus problema este rezolvata.

Dar cele mai comune sunt NV, printre care se numără eroarea NW-2-5 și bug-ul NW-2-4. Aparținând aceleiași familii cu cea descrisă în acest articol putem găsi eroarea NW-4-7. precum si erorile NW-3-6, NW-6-403 sau NW-1-19, care au toate aceleași proceduri descrise în articol ca soluție.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here