Cum să remediați sunetul Skype nu funcționează? - Windows și Mac OS

Este posibil ca la momentul de începe un apel video Skype, Este posibil ca microfonul să nu funcționeze corect sau audio în general să nu funcționeze, ceea ce este mai frecvent decât crezi.Acum ce se întâmplă dacă nu știm cum să rezolvăm sunetul Skype care nu funcționează?? În acest articol vă vom arăta principalele cauze ale acestui lucru și cum să o rezolvați eficient.

Index()
  1. De ce nu pot auzi sunetul Skype pe computerul meu??
    1. Probleme de software
    2. Defecte hardware
  2. Ce să faci când nu poți auzi sunetul Skype pe computer?
    1. Pe Android și iPhone
  3. Cum să dezactivezi camera computerului pe Skype?

De ce nu pot auzi sunetul Skype pe computerul meu??

Când utilizați platforma Skype, există diferite defecțiuni care pot provoca defecțiuni audio ambele pe microfon ca în general al aplicației, Din fericire, aceste probleme au în prezent o soluție, dar pentru aceasta trebuie să știm mai întâi care sunt cele mai frecvente cauze care provoacă defecțiunea audio Skype.

Probleme de software

Acum avem, pe de o parte, problemele cu software-ul dispozitivului nostru mobil sau computerului nostru, acest lucru s-ar putea datora unei configurări proaste a acestuia, lipsei de drivere sau a unor controler și altele, pentru care ar fi o posibilă soluție la această problemă. fi să actualizați software-ul dispozitivului dvs. Android astfel încât în ​​acest fel să aveți drivere mai actualizate și să nu prezentați probleme de compatibilitate cu platforma.

În timp ce, pe de altă parte, avem probleme cu software-ul de versiunea Skype pentru computere, problemă care are o soluție destul de simplă, care este să ne actualizăm Windows 10 sau să actualizăm driverele sau driverele din Windows 10 pentru computerul nostru, deși există o mică posibilitate ca aceste probleme audio să se datoreze defecte ale platformei Skype și nu ale software-ul computerului sau dispozitivului nostru mobil.

Defecte hardware

De asemenea, putem avea și partea din hardware implicată în aceste defecțiuni audio pe care o poate prezenta aplicația Skype, deoarece este posibil ca atât microfonul nostru, cât și difuzoarele computerului sau dispozitivului nostru să prezinte defecțiuni, cel mai recomandat dintre aceste cazuri este să avem defecțiuni. asigurați-vă și verificați dacă problema nu este la aceste dispozitive, pentru aceasta vom face teste simple audio și microfon folosind diferitele instrumente pe care computerul sau dispozitivul nostru mobil ni le oferă pentru a-și testa perifericele.

Dacă aceste dispozitive funcționează corect, atunci problema se poate afla într-o parte internă a computerului sau a dispozitivului nostru precum placa de bază, placa audio și altele, pentru care trebuie să luăm legătura cu un profesionist pentru a face verificarea și schimbarea pieselor respective în funcție de ce avem nevoie pentru a rezolva defecțiunea.

Ce să faci când nu poți auzi sunetul Skype pe computer?

Acum că știm care sunt posibilele cauze care provoacă eșecul audio al aplicației Skype, trebuie să știm ce trebuie să facem și să ținem cont pentru a ajunge la o soluție promptă pentru aceasta, vom realiza acest lucru urmând o serie de sfaturi și pași pe care îi vom arăta imediat.

Pe Android și iPhone

Vom începe prin dezinstalarea și reinstalarea aplicației Skype, vom realiza acest lucru prin descărcarea aplicației menționate din cea mai recentă versiune a Magazinului Google Play, asta pentru a exclude posibile probleme cu aceeași aplicație, după aceasta trebuie să intrăm în configurația dispozitivului nostru. iar apoi vom intra în aplicațiile dispozitivului în cauză.

Acum rămâne să căutăm aplicația Skype și să accesăm secțiunea de permisiuni, aici va trebui să dăm toate permisiunile solicitate aplicației, inclusiv microfonul, care este cel mai notabil pentru a rezolva problema. În timp ce suntem pe partea iPhone, trebuie să facem același lucru procedura de acordare a permisiunilor solicitate aplicatiei astfel încât să poată folosi microfonul și astfel să rezolve eșecul audio și microfon Skype.

Cum să dezactivezi camera computerului pe Skype?

Când efectuați un apel video pe Skype, aceeași aplicație ne arată o opțiune de a o dezactiva în orice moment pe parcursul apelului video, vom găsi acest instrument în partea de jos a interfeței și va avea o cameră ca pictogramă albastră , menționează această opțiune "Dezactivați camera", care este util atunci când faceți pauză în mijlocul apelului video și alte utilizări.

Întâmpinarea defecțiunilor cu platforma Skype în oricare dintre versiunile sale este de obicei ceva enervant și obișnuit în performanța sa, tocmai din acest motiv este recomandat să contactați suportul tehnic Skype, deoarece prin aceasta putem asigura soluțiile problemei. atâta timp cât le explicăm personalului dumneavoastră instruit într-o manieră destul de detaliată.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here