Cum îmi sincronizez muzica din biblioteca iPhone, iPad sau iPod cu iTunes

Cel mai bun mod de a vă bucura de toate fișierele muzicale, folosind dispozitivele iOS fără a fi nevoie să vă aflați pe computer. Este sincronizați-vă muzica din biblioteca dvs. iPhone, iPad sau iPod cu iTunes. Este cea mai bună opțiune pentru a efectua acest tip de procedură, ușor și sigur.

Numărul de acțiuni pe care le puteți executa prin sincronizarea menționată este foarte mare și, astfel, puteți obține cele mai bune dintre toate aceste instrumente de lucru și mai mult dacă ne referim la iTunes, care se reflectă ca punctul de management al întregii muzici vrei să te bucuri de cele mai bune playere muzicale.

Cum să îmi sincronizez biblioteca muzicală iPhone, iPad sau iPod cu iTunes
Vezi acest videoclip pe YouTube

Produsele realizate de Apple mențin o legătură cu calitatea și excelența care este oferită fiecăruia dintre utilizatori și permit trimiterea muzicii MP3 prin WhatsApp. Munca comună care se obține odată cu sincronizarea tuturor produselor sale este foarte largă și este o rezervă pe care nu ar trebui să o obțineți în lucrurile care provin din piraterie. Prin urmare, trebuie să vă asigurați că dispozitivele pe care le sincronizați, fii original.

Sincronizarea dispozitivelor iOS cu iTunes este foarte ușor de făcut și, în mare măsură, trebuie să depindă de tipul de dispozitiv pe care îl aveți și de tipul de lucru pe care doriți să îl faceți cu acesta.

Este de remarcat faptul că elementele pe care le puteți sincroniza corespund liste de redare, emisiuni, filme, emisiuni TV, cărți audio și multe altele.

Index()
  1. Opțiuni pentru a-mi sincroniza muzica din biblioteca iPhone, iPad sau iPod cu iTunes
  2. Alte detalii de luat în considerare atunci când îmi sincronizez muzica din biblioteca iPhone, iPad sau iPod cu iTunes

Opțiuni pentru a-mi sincroniza muzica din biblioteca iPhone, iPad sau iPod cu iTunes

Este un proces detaliat pentru a vă sincroniza muzica din biblioteca iPhone sau alt dispozitiv iOS cu iTunes, trebuie să luați în considerare anumiți parametri.

Dispozitivele iPhone sau iPod trebuie să fie actualizate la cea mai recentă versiune de iOS. Dacă utilizați un iPad, cea mai recentă versiune de iPadOS și macOS pentru dispozitivul dvs. Mac sau dacă sunteți pe un computer, ar trebui să fie iTunes.

Tu ar trebui fi abonat și să aveți Apple Music sau iTunes Match, să fiți conectat cu același ID Apple pe toate dispozitivele iOS pe care le utilizați și să fiți conectat la o rețea WiFi sau o conexiune de date bună. Un fapt în favoarea dvs. este că, dacă dispozitivele dvs. iOS sunt cele mai recente versiuni, acestea sunt deja sincronizate cu biblioteca dvs.

În cazul utilizării iPhone, trebuie conectați dispozitivul mobil la computer prin USB. Trebuie să intrați în interfața iTunes și să marcați doar melodiile pe care doriți să le stocați sau pur și simplu să le puneți împreună într-un fel de playlist.

Veți vedea o pictogramă în fereastra iTunes care indică asta dispozitivul dvs. este conectat, și trebuie să apăsați pe opțiunea de muzică care se află în bara de sus. Si in acelasi timp trebuie sa verificati ca celula de sincronizare muzicala este activa, in cazul in care va mutati intreaga biblioteca trebuie sa apasati intreaga biblioteca muzicala.

Alte detalii de luat în considerare atunci când îmi sincronizez muzica din biblioteca iPhone, iPad sau iPod cu iTunes

În cazul în care doriți să redați doar o anumită listă de redare a muzicii dvs., trebuie să selectați în iTunes listele de redare, artiștii și genurile selectate. Cu această acțiune veți fi sincronizat și cu iTunes muzica dvs. din biblioteca dvs. iPhone, iPad sau iPod, este cu adevărat simplu și aduce multe beneficii atunci când vă bucurați de dispozitivele dvs.

Indiferent dacă vă selectați biblioteca sau doar o parte a fișierelor dvs., trebuie să apăsați pe sincronizare situat în partea dreaptă jos a ecranului principal iTunes.

După finalizare, apăsați aplica și gata, puteți finaliza procedura; poti sa faci si conexiunea wireless, tine minte ca este obligatoriu tine totul la zi.

Conectați-vă dispozitivul mobil și accesați setări, apoi selectați general și iTunes WiFi sync. Apoi apăsați sincronizare acum, cu aceasta puteți considera procesul executat; puteți avea o a treia opțiune și puteți utiliza cloud-ul, iCloud ar fi ca un fel de backup.

Trebuie remarcat faptul că numai muzică achiziționată din iTunes Store, poate fi acoperit de iCloud, acoperirea dobândită prin alte mijloace nu este; de asemenea, vă permite să vă puneți la dispoziție toate melodiile peste tot; sunt proceduri simple de executat pentru a te bucura de beneficiile oferite de Apple.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here