Cum să dezactivezi o poveste pe Facebook Messenger? - Setarile utilizatorului

Menținerea comunicării cu prietenii tăi de pe Facebook poate fi foarte distractiv, interacționează prin Messenger, a reacționa și a comenta poveștile face parte dintr-o astfel de activitate, dar uneori există oameni care, chiar dacă sunt prietenii tăi, pot deveni puțin enervanti, așa că Facebook Messenger îți oferă opțiunea de a le dezactiva pentru un timp și le poți și dezactiva. povești fără a înceta să fii prieteni în rețeaua de socializare.

Index()
  1. Cât timp poate fi oprită o persoană pe Facebook??
    1. temporar
    2. definitiv
  2. Când o persoană este dezactivată, primește o notificare?
  3. Când este convenabil să dezactivați sunetul unui prieten de pe Facebook?
  4. Care sunt pașii pentru a opri povestea unui utilizator pe Facebook?
    1. de la un telefon mobil
    2. Folosind PC-ul
  5. Cum verifici dacă poveștile utilizatorului selectat au fost cu adevărat dezactivate?

Cât timp poate fi oprită o persoană pe Facebook??

Dacă doriți să dezactivați sunetul unui prieten de pe Facebook Messenger, trebuie doar să intrați în chat-ul lui, să apăsați pictograma de informații situată în dreapta sus pentru a vizualizați detaliile profilului, acolo dai click pe clopotelul mute si aplicatia iti ofera posibilitatea de a alege ora la care vei tace persoana respectiva, dupa cum vei vedea mai jos:

temporar

Facebook Messenger îți oferă diferite opțiuni pentru a configura interacțiunea cu prietenii tăi, cum ar fi apariția offline sau acțiunea de a dezactiva sunetul unui prieten pe Facebook Messenger este prin doar un anumit timp Puteți alege dintre opțiunile de timp oferite de aplicație atunci când dezactivați sunetul chat-ului, care sunt:

  • 15 minute.
  • 1 oră.
  • 8 ore.
  • 24 de ore.

definitiv

Acum, dacă ceea ce îți dorești este să taci definitiv acel prieten în momentul procesului de dezactivare a conversației, trebuie să selectezi opțiunea de a tace „La infinit”, precum și să activezi sau să dezactivezi „ignora mesajele”, pe de altă parte. mâna pe care o poți lua măsuri mai drastice și continuați să blocați contactul apăsând pe „Blocați” în partea de jos a filei de profil din Messenger. Puteți alege să îl blocați numai din Messenger, dar să rămâneți prieteni pe Facebook sau să blocați complet pentru ambele aplicații.

Când o persoană este dezactivată, primește o notificare?

Dacă ai dezactivat sunetul unui prieten de pe Facebook Messenger, poți sta liniștit, pentru că nu vor ști că a fost dezactivat, din moment ce aplicația nu emite niciun tip de aviz atunci când faceți aceste modificări în configurația dvs. De fapt, acest utilizator va putea continua să vă trimită mesaje, dar aplicația nu vă va anunța de sosirea noului mesaj, dimpotrivă, dacă vă blocați prietenul, mesajele nu vor ajunge la dvs. și acesta va putea să observi blocajul atunci când încearcă să comunice cu tine.

Când este convenabil să dezactivați sunetul unui prieten de pe Facebook?

Sunt momente când este convenabil mute utilizatorii de Facebook indiferent dacă folosești Facebook Messenger sau Messenger Lite, din cauza interacțiunii pe care o au pe rețeaua de socializare, dar nu te interesează, uneori sunt conturi de afaceri care trimit informații despre serviciile lor sau pur și simplu un prieten care îți scrie foarte des și nu doriți ca fiecare dintre mesajele lor să vă fie notificat.

Care sunt pașii pentru a opri povestea unui utilizator pe Facebook?

Când ceea ce vrei este să taci poveștile unui anume prieten, rețeaua de socializare îți oferă posibilitatea de a o face direct în istoria prietenului cu opțiunea de poveste mută după cum explicăm mai jos:

de la un telefon mobil

Dacă ești pe Facebook Messenger și vrei să dezactivezi poveștile unui anumit prieten, trebuie doar să mergi la chat-ul lui și să alegi să-i vezi profilul, astfel încât aplicația te leagă imediat cu Facebook-ul lor, dar dacă sunteți pe Facebook, trebuie doar să mergeți în zona povești și să alegeți povestea utilizatorului pe care doriți să-l dezactivați după cum urmează:

  1. Introduceți povestea prietenului pe care doriți să-l dezactivați.
  2. Apăsați linia celor trei puncte care se află în partea de sus și în dreapta aplicației.
  3. Selectați sunetul (va apărea numele prietenului dvs.).
  4. Confirmați acțiunea apăsând pe „Mute”.

Folosind PC-ul

Dacă îți folosești Facebook pe computer, poți dezactiva și sunetul poveștilor prietenilor tăi în următorul mod:

  1. După ce ați intrat în mod normal pe Facebook, continuați să deschideți istoricul prietenului pe care doriți să-l reduceți la tăcere.
  2. Trebuie să apăsați cele trei puncte și să alegeți opțiunea „Tăceri pentru

  3. Numele prietenului pe care urmează să-l dezactivați va apărea, astfel încât la sfârșit să puteți confirma procesul făcând clic pe „Mute”.

Cum verifici dacă poveștile utilizatorului selectat au fost cu adevărat dezactivate?

Când iei decizia de a opri poveștile unui anumit prieten, grup etc., asta va înceta să apară în partea de sus a aplicației dvs., adică nu se va mai reflecta în zona de povești de pe Facebook, astfel puteți verifica că ați dezactivat efectiv povestea și că deocamdată nu veți vedea poveștile acelui utilizator până nu vă decideți să faceți anulați acțiunea.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here