Cum să dezactivați notificările pe Facebook Lite? - Android și iOS

Notificările Facebook Lite pot deveni o pacoste în viața de zi cu zi, deoarece sunt capabile să interfereze cu orice acțiune pe care o desfășurați pe dispozitivul dvs. Din acest motiv astăzi vei învăța cum dezactivați notificările pe Facebook Lite? Ușor, simplu și în doar câteva secunde. 

Facebook aduce noi actualizări care îl pun la egalitate cu versiunea mai puțin ușoară a Facebook și dacă nu știi cum să-l actualizezi la cea mai recentă versiune în care rămâne mereu, nu-ți face griji, deoarece modul de a o face este foarte simplu.  

Index()
 1. Care este modalitatea de a bloca notificările din setările dvs. pentru mobil?
  1. Cu aplicația Android
  2. Din sistemul iOS
 2. Care sunt avantajele opririi notificărilor Facebook Lite?
  1. Mai puțină sursă de stres
  2. Economie de baterie
 3. Care sunt dezavantajele opririi la tăcere a notificărilor Facebook Lite?
  1. Dezinformarea știrilor rețelei dvs. de socializare
  2. Lipsește un mesaj foarte important

  Care este modalitatea de a bloca notificările din setările dvs. pentru mobil?

  Blocarea notificărilor care ajung pe mobil este un proces foarte simplu, care se poate face din aplicația Android cu aplicația care se descarcă pe dispozitivele iOS. Dacă doriți să blocați notificările de pe mobil, acestea sunt opțiunile:

  Cu aplicația Android

  1. În primul rând, trebuie să glisați peste tava de meniu și să alegeți pictograma „Setări sau configurare”.
  2. Selectați opțiunea „aplicații”.
  3. Faceți clic pe „Manager de aplicații” pentru a continua procedura.
  4. Faceți clic pe opțiunea „lite”.
  5. Accesați „notificări”.
  6. Și la sfârșit selectați opțiunea „Blocați notificări”.

  Din sistemul iOS

  1. Faceți clic pe setări sau setări.
  2. Trebuie să apeși pe notificări și apoi pe Facebook lite.
  3. Faceți clic pe „permite notificări” deoarece acest lucru vă va permite activați sau dezactivați notificările.

  Care sunt avantajele opririi notificărilor Facebook Lite?

  Această aplicație ultra-ușoară are multe avantaje în versiunea sa "lite" și ne permite să alegem despre ce notificări dorim să ne anunțe această aplicație.

  Mai puțină sursă de stres

  Notificările sunt de obicei o supărare incomodă pentru unii utilizatori și chiar stresante. Atunci când auzul notificărilor sosesc continuu, de aceea există avantajul de a le opri pe cele ale Facebook lite, care vă va oferi mai multă liniște.

  Economie de baterie

  Fiind și o aplicație mai simplificată, performanța este mai mare în același timp că se reduce consumul de resurse, permițându-ți să economisești date mobile și că are și un consum mai mic de baterie, pe lângă asta, dacă taci notificările. , este foarte posibil ca economisirea bateriei mobilei fi si mai in varsta.

  Care sunt dezavantajele opririi la tăcere a notificărilor Facebook Lite?

  Să aruncăm o privire mai atentă la câteva dintre dezavantajele utilizării rețelei sociale Facebook în versiunea sa de aplicație mobilă, adică așa-numita Facebook Lite.

  Dezinformarea știrilor rețelei dvs. de socializare

  The lipsa de informatie prin această rețea de socializare, ar deconecta utilizatorul de la unele știri noi, interesante și actuale care ar putea ajunge printr-o notificare în Facebook Lite.

  Lipsește un mesaj foarte important

   Nimeni nu și-ar dori să rateze un mesaj foarte important și mai ales dacă este un utilizator uituc, Facebook lite are caracteristicile de a trimite notificări de stări actualizate, solicitări de zi de naștere, solicitări de prietenie, mesaje de interes pentru utilizator, chiar și notificări de solicitări de mesaje ca astfel încât, dacă nu le găsiți, nu există nicio problemă deoarece există o modalitate de a găsi aceste solicitări de mesaje, prin urmare, acesta ar fi un dezavantaj atunci când luați decizia de a opri mesajele notificări pe Facebook.

  Un fapt interesant despre Facebook lite este că îl poți folosi fără internet și gratuit, deși pare incert pentru că este posibil. 

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here